- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Hulusi hocaya mı gidiyorsunuz sizdeHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim de embriyolarım 3. Gün donduruldu 8800 gibi bir ücret ödedim transferde de 4500 falan alacaklarmış. Benim dondurma işleminde ek ücret çıktı iki ayrı kap kullandıkları için .
Merhaba evet canım Hulusi hocayla devam ediyorumMerhaba. Hulusi hocaya mı gidiyorsunuz sizde
Canım fiyat konusu değişken bence. Benim opu ve yumurta dondurma ücreti 8800 tuttu. Çift kap kullandıkları için benden iki dondurma ücreti alındı . Transfer hariçMerhaba prof deniz ulaş a giden var mı. Hulusi hocada toplam ücret ortalama ne kadar tutuyor
Nefret ediyorum ismini bile duyunca sinirleniyorum. Para için yapmayacakları yok o kadar kin doluyum ki o merkeze kürtaj olduğum gün eksik 60 TL için beni arıyorlar ya 25 bin gömmüşüm merkeze benden 60 lira eksik almışlarda onun peşine düşmüşlerHım bende şuan araştırıyorum bahçeçi 11 bin dedi
Ne için 25 bin verdiniz. 11 bin denince uygun geldi bana daNefret ediyorum ismini bile duyunca sinirleniyorum. Para için yapmayacakları yok o kadar kin doluyum ki o merkeze kürtaj olduğum gün eksik 60 TL için beni arıyorlar ya 25 bin gömmüşüm merkeze benden 60 lira eksik almışlarda onun peşine düşmüşler
3 deneme yaptım hepsi toplam bir sürü gereksiz ödeme yaptım ıvır zıvır sadece para odaklı bir merkezNe için 25 bin verdiniz. 11 bin denince uygun geldi bana da
Hangi doktora yaptırmıştınız3 deneme yaptım hepsi toplam bir sürü gereksiz ödeme yaptım ıvır zıvır sadece para odaklı bir merkez
Aynen. Bende altunizadedekinde yaptırdım. Fabrika gibi çalışıyorlar. Genetik taramadan sağlam gelen tutmadı. Sonra da diyor ki bilmem ki belki rastlantısaldır. Parça aldı rahmimden. Pişkin pişkin dedi antibiyotik kullanmalıyız bir dahaki sefere. Afedersin de bende para sıçmıyorum.3 deneme yaptım hepsi toplam bir sürü gereksiz ödeme yaptım ıvır zıvır sadece para odaklı bir merkez
Ben de 21.gunde yarım doz lucrin vuruldum, pazartesi adet günü normalde, gecıkme olabılırmıs oyle okudum heryerde, zamanında olan da varmıs.. 2.gun bız de baslıyoruz ınsallah yumurta geliştirmeyeMerhaba ne durumdasınız arkadaşlar tedaviniz nasıl gidiyor. Ben yarım doz lucrin kullandım. Adetin 2 günü görüşelim dedi hoca. Kullanan var mı iğneden ne kadar süre sonra regli olurum
Hayırlı olsun tedavin Bende bir tuhaf oldu canım 41. Gün hala regli olmadım.Ben de 21.gunde yarım doz lucrin vuruldum, pazartesi adet günü normalde, gecıkme olabılırmıs oyle okudum heryerde, zamanında olan da varmıs.. 2.gun bız de baslıyoruz ınsallah yumurta geliştirmeye
Siz de mı 21.gun vuruldunuz? Normal döngünüz kac gundu? Benim de normalde yarın adet gunum, beklıyorum bakalım.. Max 1 hafta gecıkme olur demıstı hemsıreHayırlı olsun tedavin Bende bir tuhaf oldu canım 41. Gün hala regli olmadım.
Ben 35. Günümde vuruldum canım. Döngüm düzensiz birazSiz de mı 21.gun vuruldunuz? Normal döngünüz kac gundu? Benim de normalde yarın adet gunum, beklıyorum bakalım.. Max 1 hafta gecıkme olur demıstı hemsıre
Hmmm, o zaman sizinde bir hafta olmus daha vurulalı, aynı gun mu vurulmusuz o zaman benım pazartesıydi.. Bugun yarın gelır adet o zaman sızın deBen 35. Günümde vuruldum canım. Döngüm düzensiz biraz
Aynen canım salı vurdurdum ben. Gelmesini bekliyorum bende transfer için dondurulmuştu benimHmmm, o zaman sizinde bir hafta olmus daha vurulalı, aynı gun mu vurulmusuz o zaman benım pazartesıydi.. Bugun yarın gelır adet o zaman sızın de
Yaa ne guzel benım daha cok var o asamalara, daha yumurtalar gelıstırcek toplanıcak.. Ohoo önümde birsürü zaman var.. İnsallah bebişlerin saglıcakla tutunurlar annelerineAynen canım salı vurdurdum ben. Gelmesini bekliyorum bende transfer için dondurulmuştu benim
Zaman öyle hızlı geçiyor ki canım İnan başlayınca ne ara oldu bitti diyorsun. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin buradaki tüm arkadaşlar için dua ettim rabbim hepimize anne baba olmayı nasip etsin. Sabır ve dua sadece canım mevlam herşeyi yazıp koydu kenara bize dua etmek düşüyor.Yaa ne guzel benım daha cok var o asamalara, daha yumurtalar gelıstırcek toplanıcak.. Ohoo önümde birsürü zaman var.. İnsallah bebişlerin saglıcakla tutunurlar annelerine