Başkent hastahanesini kesinlikle öneriyorum. Hulusi beyden çok memnun olan hasta yorumları okudum burada. kendisi de iyidir.
aylarca süren araştırmalarım sonucu Başkent hastahanesi Mehmet Göğşen önalan hocada karar kıldık. uzun uzadıyla yazmayacağım bu süreci zaten bilirsiniz. aylarca araştırma ve üç ay boyunca tedavi süreci. Göğşen hoca gerçekten kaliteli bir doktor. konuşması davranışı çok olumlu. olacakları söylüyor, olası tahminleri yanında alternatifleri de söylüyor. paracı biri hiç değil. ne gerekiyorsa onu yaptırıyor. tedaviye başladığımız ilk zamanlarda bir yumurta vardı. verdiği ilaçlar yanında İMPRYL vitamin takviyesi biz istedik kendisi iyi olur dedi ve başladık. 4 yumurta oluştu 4ü de kaliteli çıktı. 4 ü de döllenip donduruldu. iki ay beklemeden sonra ikisi de transfer edildi. ikinci haftada iki kesem oluştu 8. haftada birinin kalp atışını duymakla rahatladım. şuan 9. haftasına giriyorum gebeliğim normal olarak devam edyor.Allah herkese nasip etsin. 0.49 amh ve yumurta kalite sorunum vardı. yaş 38. Erzurum araştırma da yakup bey oluşan yumurtaların hepsi kalitesiz deyip transfer dahi edilmedi derken Göğşen hocanın tedavisi ile oluşan 4ü de kaliteli çıktı. Doktorumuz hakkediyor. Allah kendisinden razı olsun....