- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Aslında bekleme ekranında yazıyor canım ama nedense oralı olmamışımAnladim canmm buraya gidenlr genelikle yontom hahkknda bilgi sahibi degl sassrdm . Fiyat olrk ne kdr dendi asilma oldgu icn rapor cikmstr. Vitamin fln kullndinz mi
Benim yumurtalar toplandu donduruldu geçici menopoz döneminde yim Nisan'da kontrol var ona göre transfer edilecek ben memnunum ama yoğun sadeceMeraba baskentte tedaviye basladinz mi acaba cok once yazmisinz ama sanrm aktifsnzbilgi verrmsnz basknettle ilgili ben de orayi dunusyrm
Amh dgerinize bktrdnz mi yumurta reverzi hakknda bilgi veryms .Amin inşAllah canım saolasın. Yok canım ben kusuru. Eşimin değerlerinde sıkıntı yok gayet iyi demişti hoca o yüzden yöntemini hiç sormadım işin açıkcası. Evet ilk tüp deneyimim. Öncesinde 4 negatif aşılamam var.
Ilaclar haric dimi? Yani yontmlr var ama kulnyr mu bilgi neden vrlmyr anlmyrm sorlncada bi gecistme vrr. Yumos olstu mu baaya ins. Yas kac canmAslında bekleme ekranında yazıyor canım ama nedense oralı olmamışımrapor çıktı evet fiyat olarak raporlu: 6000 küsür raporsuz 7000 küsür yazmıştım ama bulamadım şimdi kğıdı. İlaçlarda rapor farkediyor. Folbiol, Bemix C, Gonamax verdi doktorum birde diye bir probiyotik
llk misizin ki kac emriyo olstu. Pgt y gondrdnz miBenim yumurtalar toplandu donduruldu geçici menopoz döneminde yim Nisan'da kontrol var ona göre transfer edilecek ben memnunum ama yoğun sadece
İlaçlar hariç evet. Yani ben hiç sormadığını için bilemiyorum canım laboratuvar kısmı zayıftır belki ben Hulusi hoca için gittim merkeze, diğeri şeylere otomatikman razı oldum o yüzden çok sorgulamadım aklımı bulandırmayım diye tedavi de pozitiflikte çok önemli. 10 dan fazla yumoş görünüyor dedi hoca ama toplanınca kaç olur göreceğiz bakalım. Amh değerine tedaviye başlamadan bakılıyor muhakkak 2 küsürdü benim değerim yaş 32. Sizin yaş kaç ilk denemeniz mi? Göğşen hocayı nasıl buldunuz?Amh dgerinize bktrdnz mi yumurta reverzi hakknda bilgi veryms .
Ilaclar haric dimi? Yani yontmlr var ama kulnyr mu bilgi neden vrlmyr anlmyrm sorlncada bi gecistme vrr. Yumos olstu mu baaya ins. Yas kac canm
Valaha guler yuzlu burdan kazyr bnce ztn aa cok cok acklma yapmyr yogun oldugu icn birz akisina brkms gibi bizde hocalra kanip gdyrx dedgn gibi gulr yuz icn gdyrz resmn . Ilk kez gttm rahim filmi ceklcm amh bktrdm 2.03ckti esim de cok kafa bulndmyi sevmz oyuzden devm edecgm.orda lab ins iidr . Ilk deneen ins sn olr bebislre kavsrz yas 27 esimk 31İlaçlar hariç evet. Yani ben hiç sormadığını için bilemiyorum canım laboratuvar kısmı zayıftır belki ben Hulusi hoca için gittim merkeze, diğeri şeylere otomatikman razı oldum o yüzden çok sorgulamadım aklımı bulandırmayım diye tedavi de pozitiflikte çok önemli. 10 dan fazla yumoş görünüyor dedi hoca ama toplanınca kaç olur göreceğiz bakalım. Amh değerine tedaviye başlamadan bakılıyor muhakkak 2 küsürdü benim değerim yaş 32. Sizin yaş kaç ilk denemeniz mi? Göğşen hocayı nasıl buldunuz?
Burasi dha aktf olr inss yada yni b yer mi acsak basknette dye cok az konsyr . Lutfen basknete gdinlr gdecklr tedavi olms vr ocklr fikrilnizi sureciniz yazin destk olalm.birmizeİlaçlar hariç evet. Yani ben hiç sormadığını için bilemiyorum canım laboratuvar kısmı zayıftır belki ben Hulusi hoca için gittim merkeze, diğeri şeylere otomatikman razı oldum o yüzden çok sorgulamadım aklımı bulandırmayım diye tedavi de pozitiflikte çok önemli. 10 dan fazla yumoş görünüyor dedi hoca ama toplanınca kaç olur göreceğiz bakalım. Amh değerine tedaviye başlamadan bakılıyor muhakkak 2 küsürdü benim değerim yaş 32. Sizin yaş kaç ilk denemeniz mi? Göğşen hocayı nasıl buldunuz?
Esninz degeleri verdgi teste nsl cikti bzim hiz e mofolji soeunmz vr sayimiz iyi hiz 20lrde toplm morfji 2 veya 4İlaçlar hariç evet. Yani ben hiç sormadığını için bilemiyorum canım laboratuvar kısmı zayıftır belki ben Hulusi hoca için gittim merkeze, diğeri şeylere otomatikman razı oldum o yüzden çok sorgulamadım aklımı bulandırmayım diye tedavi de pozitiflikte çok önemli. 10 dan fazla yumoş görünüyor dedi hoca ama toplanınca kaç olur göreceğiz bakalım. Amh değerine tedaviye başlamadan bakılıyor muhakkak 2 küsürdü benim değerim yaş 32. Sizin yaş kaç ilk denemeniz mi? Göğşen hocayı nasıl buldunuz?
Valla hiç bilmiyorum onuEsninz degeleri verdgi teste nsl cikti bzim hiz e mofolji soeunmz vr sayimiz iyi hiz 20lrde toplm morfji 2 veya 4
Insss her seyy yolunda gider.. yarin yum toplma gunnudu degl mi? Cikknca musaiy oldugunda durmunu anltrsan sevinrm merak edrm nasl gectigini beni etkltyrek yazrsan . Allah yardcin olsn cnmValla hiç bilmiyorum onuhız morfoloji sayı hepsi iyi dedi hoca pozitif değerleri değil genelde negatif değerleri aklımda tutup araştırıyorum.
Salon canım inŞAllah bizim yumurta toplamayı Aytaç hoca yapıyormuş sizinkini Göğşen hoca yapıyor olabilir belki. Yazarım inşAllahInsss her seyy yolunda gider.. yarin yum toplma gunnudu degl mi? Cikknca musaiy oldugunda durmunu anltrsan sevinrm merak edrm nasl gectigini beni etkltyrek yazrsan . Allah yardcin olsn cnm
Kekse kendleri girse bu durumusevmyrm ben transefere de yum toplmaya grmelrini istrm ben sncta onllara guvenp gdrsn bunu onceden knsmk istemk lazm belkiSalon canım inŞAllah bizim yumurta toplamayı Aytaç hoca yapıyormuş sizinkini Göğşen hoca yapıyor olabilir belki. Yazarım inşAllah
Evet ilk duyduğunda bende haz etmedim bu durumu. Hulusi hocayı tercih etmemin sebebi her işlemi kendi yapıyor oluşu ve çok titiz oluşuydu. Ama gidip geldikçe O ne derse ok diyorsun , ehil olmasa benden önce o izin vermez bu duruma. Birde yarın yurt dışında zaten yapacak bir şey yok maalesef acayip yoğunKekse kendleri girse bu durumusevmyrm ben transefere de yum toplmaya grmelrini istrm ben sncta onllara guvenp gdrsn bunu onceden knsmk istemk lazm belki
Himm. Guven oneemli basta bi konusym ben.bu drumu aytac beyin soy adi ne bi bakayim kimmsEvet ilk duyduğunda bende haz etmedim bu durumu. Hulusi hocayı tercih etmemin sebebi her işlemi kendi yapıyor oluşu ve çok titiz oluşuydu. Ama gidip geldikçe O ne derse ok diyorsun , ehil olmasa benden önce o izin vermez bu duruma. Birde yarın yurt dışında zaten yapacak bir şey yok maalesef acayip yoğun
TED. Doç. Aytaç soyadını unuttumHimm. Guven oneemli basta bi konusym ben.bu drumu aytac beyin soy adi ne bi bakayim kimms
Ysuf aytac diye birini buldmiyi seyler yazmislr soyadinida unttm yaTED. Doç. Aytaç soyadını unuttumBaşka kadın doğumcu yoktur heralde Aytaç diye başkent te
Hayır pgtye göndermedi ilk olacak inşallahI
llk misizin ki kac emriyo olstu. Pgt y gondrdnz mi