Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benimde dustu çok 7 ayda kist mi vardı

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Daha önce tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım. 1 ayda çıkmıştı. Demekki merkezden merkeze değişiyor.

Bu tatsız konuyu kapatıp tatlı konuya geçelim =) Tekrar hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder Gebeliğiniz. Darısı bizlere inşallah. Bizde dua et bizde tadalım bu güzel duyguyu =)

Tesekkurler, bugun de cok sukur hcg degerim 650’ye cikmia; iyi gidiyor masallah... Tabii ki darisi dileyen, isteyen, hazir olan herkese olsun :)

B blanche_ea çok teşekkür ederim inşallah bende çift cizgiyi görürüm .. bisey sorucam transfer de çok beklediniz mi korkum sıkışık olmak
Hic beklemedim, hemen aldilar... Normal muayene gibi olmuyor transfer konusunda cok dakik cok titizler.
Size tavsiyem cok asiri sıkışık gitmeyin çünkü bence stres olunuyor ve stres iyi gelmiyor... Benim transferim 12’deydi; normalde çok su içerim ama o sabah heyecandan 3 bardak su ve sabah kahvaltısında çay içtim sadece; tuvaletim gelmişti evden çıkmadan ama dedim neyse gitmeyeyim hafif sıkışık gelin denmişti çünkü. Sonra ameliyathanede beni hazırladıklarında da hafif sıkışığım ben dedim ama çok değilm dedim tamam öyle olması lazım zaten dediler... Hatta ben işlemden sonrasında da 2 saat tuvalete çıkmadım, o kadar hafif sıkışıktım yani...
Bence siz de çok sıkışık gitmeyin, strese gerek yok; embriyolara rahminize vs odaklanın, güzel şeyler düşünebilin çünkü insan öyle zor durumdayken çok güzel şeyler düşünemez bence...

B blanche_ea çok teşekkür ederim beni rahatlattın bı başka grupta da bir arkadaş gitmişti ona da sordum senin gibi anlatmis iyyi geldi duymak
Peki bisey daha sorayim gonalg basladjm 2.gunm doktor kaçıncı günü söylemeye basliyor yumurta sayısını

Valla her seferinde sayıp hemşireye yazdırıyor ama hiç daha bana söylemedi, ben de sormadım... Sadece yumurta toplandıktan sonra uyanınca hemşireye sordum kaç tane toplayabildiniz diye; benden 10 tane toplandı; 8’i döllendi; en yüksek kalite 2 tanesini koydular diğerlerini dondurmadılar.
Hulusi hoca tek bir tane koymak istedi yaşım genç diye ben çok ısrar ettim 2 olsun diye kırmadı beni sağolsun; ikiz olacakmış gibi hissederdim hep zaten; inşallah öyle de olur :)

Suan durumunhz ne oldu peki

Himm haylrli olsn bol ve kaliteli yum olsn ins. Nasl bi yontem uyguycklr size sperm seciminde ? Esninn degerlri nasl .ilk tedavin mi kusura bakma bana da firk olsn dye soryrrm rahtsz etmedm ins
Amin inşAllah canım saolasın. Yok canım ben kusuru. Eşimin değerlerinde sıkıntı yok gayet iyi demişti hoca o yüzden yöntemini hiç sormadım işin açıkcası. Evet ilk tüp deneyimim. Öncesinde 4 negatif aşılamam var.

Anladim canmm buraya gidenlr genelikle yontom hahkknda bilgi sahibi degl sassrdm . Fiyat olrk ne kdr dendi asilma oldgu icn rapor cikmstr. Vitamin fln kullndinz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…