- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Benimde dustu çok 7 ayda kist mi vardıSonuçların 1.1-5 ayda çıktığına hiç inanmayın özel hastanede de devlet hastanesinde de üniversite hastanesinde de 2.5-3 aydan önce çok zor çıkıyor eğer aceleniz varsa özel merkezlere gönderebilirsiniz maddi açıdan sıkıntı çekmiyor iseniz.istanbul da genetiks diye bi merkez var ben bulunduğum ilden oraya kan gönderdim 2-3 hafta içinde sonuçlandı.aceleniz varsadan kastım benim her ay amh daha da kötüye gidiyor düşüyordu o yüzden test sonuçlarını beklemekten çok vakit kaybı yaşadım 1.79 olan amh test sonuçlarını beklemekten 1.05 e düşmüştü her test 1 yılıma mal oldu toplam da
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Daha önce tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım. 1 ayda çıkmıştı. Demekki merkezden merkeze değişiyor.Hele üniversite hastanesi 5 ay sürmüştü tüm gen analizlerinde böyle oluyor tam tarama yapıldığı için ama sadec normal sıradan genetik testiyse o 2.5-3 ayda çıkıyor devlette ve başkent gibi özel hastanelerde
Kist yoktu yumurta rezervim azalıyordu her ay git gide.Benimde dustu çok 7 ayda kist mi vardı
Anladım canımKist yoktu yumurta rezervim azalıyordu her ay git gide.
Bu tatsız konuyu kapatıp tatlı konuya geçelim =) Tekrar hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder Gebeliğiniz. Darısı bizlere inşallah. Bizde dua et bizde tadalım bu güzel duyguyu =)
Hic beklemedim, hemen aldilar... Normal muayene gibi olmuyor transfer konusunda cok dakik cok titizler.B blanche_ea çok teşekkür ederim inşallah bende çift cizgiyi görürüm .. bisey sorucam transfer de çok beklediniz mi korkum sıkışık olmak
Valla her seferinde sayıp hemşireye yazdırıyor ama hiç daha bana söylemedi, ben de sormadım... Sadece yumurta toplandıktan sonra uyanınca hemşireye sordum kaç tane toplayabildiniz diye; benden 10 tane toplandı; 8’i döllendi; en yüksek kalite 2 tanesini koydular diğerlerini dondurmadılar.B blanche_ea çok teşekkür ederim beni rahatlattın bı başka grupta da bir arkadaş gitmişti ona da sordum senin gibi anlatmis iyyi geldi duymak
Peki bisey daha sorayim gonalg basladjm 2.gunm doktor kaçıncı günü söylemeye basliyor yumurta sayısını
Suan durumunhz ne oldu pekiValla her seferinde sayıp hemşireye yazdırıyor ama hiç daha bana söylemedi, ben de sormadım... Sadece yumurta toplandıktan sonra uyanınca hemşireye sordum kaç tane toplayabildiniz diye; benden 10 tane toplandı; 8’i döllendi; en yüksek kalite 2 tanesini koydular diğerlerini dondurmadılar.
Hulusi hoca tek bir tane koymak istedi yaşım genç diye ben çok ısrar ettim 2 olsun diye kırmadı beni sağolsun; ikiz olacakmış gibi hissederdim hep zaten; inşallah öyle de olur :)
Bende guvende hissediyorum isini iyi biliyor o yüzden hiç sormuyorum kendi gerekli bilgileri söylüyorÇok tatlı adam, takılmayın yoğun olmasına dalgın olması da normal. İşini iyi yapıyor
Şu an daha çok yeni hamileyim; hcg artışım güzel giidyor daha transferin 11. günü bugün; ilaçlara devam ettirtiyor Hulusi Hoca; pazartesi yine kan vereceğimSuan durumunhz ne oldu peki
Ay çok guzel duygu masalllahŞu an daha çok yeni hamileyim; hcg artışım güzel giidyor daha transferin 11. günü bugün; ilaçlara devam ettirtiyor Hulusi Hoca; pazartesi yine kan vereceğim
Meraba baskentte tedaviye basladinz mi acaba cok once yazmisinz ama sanrm aktifsnzbilgi verrmsnz basknettle ilgili ben de orayi dunusyrmBen aktif gidiyorum tüp bebeğe başlıyoruz kan tahlilleri iyi çıkarsa iki hafta sinra
Merhaba bende Başkent’te başladım. Hulusi hocanın Çok yoğun olması tek kusuru. Yoğunluğu tolere edebilirsen tavsiye ederim.Meraba baskentte tedaviye basladinz mi acaba cok once yazmisinz ama sanrm aktifsnzbilgi verrmsnz basknettle ilgili ben de orayi dunusyrm
Beñ goğsen hocada baslycgm sanrm suan rahim filmi icn gdecgm dha basindýz.nae asamadasinz suanMerhaba bende Başkent’te başladım. Hulusi hocanın Çok yoğun olması tek kusuru. Yoğunluğu tolere edebilirsen tavsiye ederim.
Perşembe günü opum varBeñ goğsen hocada baslycgm sanrm suan rahim filmi icn gdecgm dha basindýz.nae asamadasinz suan
Himm haylrli olsn bol ve kaliteli yum olsn ins. Nasl bi yontem uyguycklr size sperm seciminde ? Esninn degerlri nasl .ilk tedavin mi kusura bakma bana da firk olsn dye soryrrm rahtsz etmedm insPerşembe günü opum var
Amin inşAllah canım saolasın. Yok canım ben kusuru. Eşimin değerlerinde sıkıntı yok gayet iyi demişti hoca o yüzden yöntemini hiç sormadım işin açıkcası. Evet ilk tüp deneyimim. Öncesinde 4 negatif aşılamam var.Himm haylrli olsn bol ve kaliteli yum olsn ins. Nasl bi yontem uyguycklr size sperm seciminde ? Esninn degerlri nasl .ilk tedavin mi kusura bakma bana da firk olsn dye soryrrm rahtsz etmedm ins
Anladim canmm buraya gidenlr genelikle yontom hahkknda bilgi sahibi degl sassrdm . Fiyat olrk ne kdr dendi asilma oldgu icn rapor cikmstr. Vitamin fln kullndinz miAmin inşAllah canım saolasın. Yok canım ben kusuru. Eşimin değerlerinde sıkıntı yok gayet iyi demişti hoca o yüzden yöntemini hiç sormadım işin açıkcası. Evet ilk tüp deneyimim. Öncesinde 4 negatif aşılamam var.