salı günleri ameliyat günü olduğu için biraz erken gelin demişlerdi bana bi defasında. onun sakinliği de olabilir:)İşallah. Bugün randevusuz gelmeme rağmen ortalık sakin. Muayenemi oldum. Ama hoca işleme indi aşağı. Onu beklemek kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salı günleri ameliyat günü olduğu için biraz erken gelin demişlerdi bana bi defasında. onun sakinliği de olabilir:)İşallah. Bugün randevusuz gelmeme rağmen ortalık sakin. Muayenemi oldum. Ama hoca işleme indi aşağı. Onu beklemek kaldı
Belkide muayene azdı çünküsalı günleri ameliyat günü olduğu için biraz erken gelin demişlerdi bana bi defasında. onun sakinliği de olabilir:)
Merhaba,benim toplama esnasında boş oldukları söyledi. bu yüzden transfer yapılmadı. dolu olsaydı transfer edilecekti. boş çıktı.
Hayır boş değil bu ay sonu transferim yapılacak 2 embriyoMerhaba,
Yakamoz2525 tedavide ne aşamadasın. Sonra yumurta toplam da nasıl oldu gene boş mu dediler. Dün aynı şeyleri bende yaşadım 1 tnae yumurtam vardı boş dediler gerekçede söylemediler. Çok üzüldüm.
Hayırlısı olsun. Hoca kaçıncı gün transfer yapıcak? Bana adetin 20.günü dedi. Bende ay sonu transfer olucamHayır boş değil bu ay sonu transferim yapılacak 2 embriyo
İlk muayeneden sonra 9.gun çağırmıştı sonra 3 gün sonra gitmiştim eğer sorun olmasaydı 5 gün daha farklı ilaç kullandirip transfer olursun demişti hemşire ama rahim kalinlasmadi nitro ya da sormuştum o da buna benzer bı süreç anlatmıştıHayırlısı olsun. Hoca kaçıncı gün transfer yapıcak? Bana adetin 20.günü dedi. Bende ay sonu transfer olucam
Ben geçici menopoz iğnesi de kullandığım için adet olmadan transfer hazırlığı başlamıştı başladıktan 15-20 gün kadar sonra transfer oluyor, süre kişiden kişiye rahimin ulaştığı kalınlığa göre değişiyor. T tugbis_5200İlk muayeneden sonra 9.gun çağırmıştı sonra 3 gün sonra gitmiştim eğer sorun olmasaydı 5 gün daha farklı ilaç kullandirip transfer olursun demişti hemşire ama rahim kalinlasmadi nitro ya da sormuştum o da buna benzer bı süreç anlatmıştı
Benide 9 gün sonraya çağırdı. Bende de rahim ince kalıyor. Teşekkür ederimİlk muayeneden sonra 9.gun çağırmıştı sonra 3 gün sonra gitmiştim eğer sorun olmasaydı 5 gün daha farklı ilaç kullandirip transfer olursun demişti hemşire ama rahim kalinlasmadi nitro ya da sormuştum o da buna benzer bı süreç anlatmıştı
Ben de adetimi bekliyorum. Artık olsun bitsin hayırlısıyla diyorum uzadıkça süreç stres artıyor. Hayırlı olsun sizin deBenide 9 gün sonraya çağırdı. Bende de rahim ince kalıyor. Teşekkür ederim
Gece olursanız ertesi günü 1.gun sayın. Ben ilk tedavi gördüğüm yerde akşam 7-8 de olunca bile onu ilk gün saymayalim diyorlardıKızlar be adetımı beklıyorum adetın ıkıncı gunu gıdecektım mesela gece olursa ne zman gdecem yarın olursa pzartesı mecbur ucuncü gün sayılıyor ama gece olursa pzartesı 4.gun mu oluyor nasıl hesaplayacagım bilginiz var mı
Pazar günü de hastanede aytaç hoca oluyor sanırım yani gidebilirsin telefondan öğren bence. Adet hesaplamada da benim bazen kahverengi lekelenme ile baslar o gün pek birinci gün gibi olmuyor kırmızı olarak gördüğüm gün benim için gece de olsa 1.gündürKızlar be adetımı beklıyorum adetın ıkıncı gunu gıdecektım mesela gece olursa ne zman gdecem yarın olursa pzartesı mecbur ucuncü gün sayılıyor ama gece olursa pzartesı 4.gun mu oluyor nasıl hesaplayacagım bilginiz var mı
Kan olarak gelmeye başladı mi az da olsaKızlar bgun saat öğlen 3de oldum adet yarın gtsem ıkıncı gunmu sayıkır dha kanama baslamadı yanı yogunlasmadı yarın gideyimmi salı mı gldeyim sizce
Kanama gibiyse yoğunluğuna bakmayın bence yarın gidin 2.gun gibi ama kahverengi lekelenme tarzindaysa gitmeyin. Benim de öğlen kanama gibi oldu ama tam olmadı ertesi gün gittim ama zaten gece yoğunlaştı.Kızlar bgun saat öğlen 3de oldum adet yarın gtsem ıkıncı gunmu sayıkır dha kanama baslamadı yanı yogunlasmadı yarın gideyimmi salı mı gldeyim sizce
Benden alınmıştı. Ama e2 normal çıktı. Haftaya çarşamba tekrar gitcem bakalımTransfer hazırlığı için gidenlerden kan alındı mi. E2 yüksekmiş bı iğne verdi hoca.
Siz sadece estrofem mi kullanıyorsunuz iğne de vurdunuz mu. Ben de 26 sinda gidicem.Benden alınmıştı. Ama e2 normal çıktı. Haftaya çarşamba tekrar gitcem bakalım
3 gün gonapeptyl diye iğne kullandım. Estrofem i kesintisiz kullanıyorum.Siz sadece estrofem mi kullanıyorsunuz iğne de vurdunuz mu. Ben de 26 sinda gidicem.
Dha yenı smdı gelmeye basladı yarın gıtmeyeyım dmı salı gıdeyımKan olarak gelmeye başladı mi az da olsa