Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

İşallah. Bugün randevusuz gelmeme rağmen ortalık sakin. Muayenemi oldum. Ama hoca işleme indi aşağı. Onu beklemek kaldı
salı günleri ameliyat günü olduğu için biraz erken gelin demişlerdi bana bi defasında. onun sakinliği de olabilir:)

benim toplama esnasında boş oldukları söyledi. bu yüzden transfer yapılmadı. dolu olsaydı transfer edilecekti. boş çıktı.
Merhaba,
Yakamoz2525 tedavide ne aşamadasın. Sonra yumurta toplam da nasıl oldu gene boş mu dediler. Dün aynı şeyleri bende yaşadım 1 tnae yumurtam vardı boş dediler gerekçede söylemediler. Çok üzüldüm.

Merhaba,
Yakamoz2525 tedavide ne aşamadasın. Sonra yumurta toplam da nasıl oldu gene boş mu dediler. Dün aynı şeyleri bende yaşadım 1 tnae yumurtam vardı boş dediler gerekçede söylemediler. Çok üzüldüm.
Hayır boş değil bu ay sonu transferim yapılacak 2 embriyo

Hayırlısı olsun. Hoca kaçıncı gün transfer yapıcak? Bana adetin 20.günü dedi. Bende ay sonu transfer olucam
İlk muayeneden sonra 9.gun çağırmıştı sonra 3 gün sonra gitmiştim eğer sorun olmasaydı 5 gün daha farklı ilaç kullandirip transfer olursun demişti hemşire ama rahim kalinlasmadi nitro nitro ya da sormuştum o da buna benzer bı süreç anlatmıştı

İlk muayeneden sonra 9.gun çağırmıştı sonra 3 gün sonra gitmiştim eğer sorun olmasaydı 5 gün daha farklı ilaç kullandirip transfer olursun demişti hemşire ama rahim kalinlasmadi nitro nitro ya da sormuştum o da buna benzer bı süreç anlatmıştı
Ben geçici menopoz iğnesi de kullandığım için adet olmadan transfer hazırlığı başlamıştı başladıktan 15-20 gün kadar sonra transfer oluyor, süre kişiden kişiye rahimin ulaştığı kalınlığa göre değişiyor. T tugbis_5200

Benide 9 gün sonraya çağırdı. Bende de rahim ince kalıyor. Teşekkür ederim

Kızlar be adetımı beklıyorum adetın ıkıncı gunu gıdecektım mesela gece olursa ne zman gdecem yarın olursa pzartesı mecbur ucuncü gün sayılıyor ama gece olursa pzartesı 4.gun mu oluyor nasıl hesaplayacagım bilginiz var mı

Kızlar be adetımı beklıyorum adetın ıkıncı gunu gıdecektım mesela gece olursa ne zman gdecem yarın olursa pzartesı mecbur ucuncü gün sayılıyor ama gece olursa pzartesı 4.gun mu oluyor nasıl hesaplayacagım bilginiz var mı
Gece olursanız ertesi günü 1.gun sayın. Ben ilk tedavi gördüğüm yerde akşam 7-8 de olunca bile onu ilk gün saymayalim diyorlardı

Pazar günü de hastanede aytaç hoca oluyor sanırım yani gidebilirsin telefondan öğren bence. Adet hesaplamada da benim bazen kahverengi lekelenme ile baslar o gün pek birinci gün gibi olmuyor kırmızı olarak gördüğüm gün benim için gece de olsa 1.gündür

Kızlar bgun saat öğlen 3de oldum adet yarın gtsem ıkıncı gunmu sayıkır dha kanama baslamadı yanı yogunlasmadı yarın gideyimmi salı mı gldeyim sizce

Kızlar bgun saat öğlen 3de oldum adet yarın gtsem ıkıncı gunmu sayıkır dha kanama baslamadı yanı yogunlasmadı yarın gideyimmi salı mı gldeyim sizce
Kanama gibiyse yoğunluğuna bakmayın bence yarın gidin 2.gun gibi ama kahverengi lekelenme tarzindaysa gitmeyin. Benim de öğlen kanama gibi oldu ama tam olmadı ertesi gün gittim ama zaten gece yoğunlaştı.

Transfer hazırlığı için gidenlerden kan alındı mi. E2 yüksekmiş bı iğne verdi hoca.

X