Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmadım hemen bakayım sagolBenden de alındı örnek. Hoca sistemden de görebilirsin dedi. Bakıyorum daha çalışılıyor. Siz sisteminize baktınız mı?
Baktım şimdi çalışılıyor diyor ama anlamadım neden ileri tetkik istendionline sonuçlarda görünüyor
Yok cnm kullanmadım botkısel hersey bana ters teptı hoca bana vıagra verdı kanama btınce kullanmamı soyledıler ben tamamamen beyaz akıntıyı beklıyordum kalınlasmadı en sonuncuda kan kesılır kesılmez kahve leke gelırken koymaya basladım o zmn kalınlasma oldu kalınlastı yanıMerhabalar rahim kalınlaşması için bitkisel bir şeyler kullandınız mı?
Bende her denemede verdı vıagrayı cnm estrofemle beraber kullandım hepsındede verdıhenüz bi deneme oldu belki de yine kalınlaşmazsa verebilir.
hulusi hocaya mı sorsanız acaba bilemedim benim de çalışılıyor diyor.Baktım şimdi çalışılıyor diyor ama anlamadım neden ileri tetkik istendi
kanlanmayı arttırması için vermiştir aslında belki bana da başlar. adet olunca gidicem.Bende her denemede verdı vıagrayı cnm estrofemle beraber kullandım hepsındede verdı
Belkı verır cnm bnde adetın ıkıncı gunu kontrole gdecegım ıns snra hısteroskopıye gun vereecekmıs hısteroskopıden sonrakı ay ıns tedavıye baslanacak baya uzun yol var onumdekanlanmayı arttırması için vermiştir aslında belki bana da başlar. adet olunca gidicem.
Bende ters teper diye hiç cesaret edemedim. Banada estrofem ve viyagra diye ilaç var onları deneriz dediYok cnm kullanmadım botkısel hersey bana ters teptı hoca bana vıagra verdı kanama btınce kullanmamı soyledıler ben tamamamen beyaz akıntıyı beklıyordum kalınlasmadı en sonuncuda kan kesılır kesılmez kahve leke gelırken koymaya basladım o zmn kalınlasma oldu kalınlastı yanı
Hastaneyi aradım deniz hanımla konuştum hulusi hoca ile konuşup döneceğini söyledi daha sonra sekreterlikteki hanımlardan biri döndü hulusi hoca patolojiden yapılacak tetkikin kodunu ogrenmis ve yapilmasi gerekli demis sabahtan beri icim icimi yiyor yarin gidemem belki ama cuma hastaneye gidip ogrenecegim galiba sonuc cikana kadar sabretmekten baska yapacak bisey yok .hayirli sonuç çıkar inşallah ne diyeyimhulusi hocaya mı sorsanız acaba bilemedim benim de çalışılıyor diyor.
Bana da hiç bisey söylememişlerdi bugün öğrendimHısteroskopı den sonra benden parça almadılar. Alınca söylüyorlar mı
Kaç gün geçti aradanBana da hiç bisey söylememişlerdi bugün öğrendim
Kotu bisiy oldugunu sanmıyorum içinizi ferah tutun. İnşallah hayırlı sonuç çıkar. Bizi de bilgilendirin. Ama ben kötü amaçli yapıldığını düşünmüyorum. Hulusi hoca bazen kısa söylüyor ya tam dememistir. Mesajlarda da öyle.Hastaneyi aradım deniz hanımla konuştum hulusi hoca ile konuşup döneceğini söyledi daha sonra sekreterlikteki hanımlardan biri döndü hulusi hoca patolojiden yapılacak tetkikin kodunu ogrenmis ve yapilmasi gerekli demis sabahtan beri icim icimi yiyor yarin gidemem belki ama cuma hastaneye gidip ogrenecegim galiba sonuc cikana kadar sabretmekten baska yapacak bisey yok .hayirli sonuç çıkar inşallah ne diyeyim
İnşallah bı an önce olsun diyorum artık hazir vakalar da azalıyor çok vakit kaybetmedenBelkı verır cnm bnde adetın ıkıncı gunu kontrole gdecegım ıns snra hısteroskopıye gun vereecekmıs hısteroskopıden sonrakı ay ıns tedavıye baslanacak baya uzun yol var onumde
2 gün geçti ben şubat ayında da Histereskopi oldum böyle bisey olmamıştıKaç gün geçti aradan
Hulusi hoca dedi bana sistemden de görülür dedi. Başkent online sonuçlar da görülüyor. Kontrol için alıyoruz dediHısteroskopı den sonra benden parça almadılar. Alınca söylüyorlar mı
Bencede kullanma canım bitkisel seyler hoca bilir işini kanama kesılınce verırse vıagraya hemen basla beyaz akıntıyı bekleme ben bekledgım aylarda kalınlasmadıBende ters teper diye hiç cesaret edemedim. Banada estrofem ve viyagra diye ilaç var onları deneriz dedi
Inşallah dediginiz gibidir insan panik oluyor ister istemez .Histereskopi sonrası yanına çıktığımda ilaç yazdı böyle birseyden bahsetmedi hiç. Dediginiz gibi bazen kısa konuşuyor bugün de sekreterliği az bilgilendirmistir belki onlar da fazla bi açıklama yapmadiKotu bisiy oldugunu sanmıyorum içinizi ferah tutun. İnşallah hayırlı sonuç çıkar. Bizi de bilgilendirin. Ama ben kötü amaçli yapıldığını düşünmüyorum. Hulusi hoca bazen kısa söylüyor ya tam dememistir. Mesajlarda da öyle.
Cok sukur ıns boter biran once artık bıde covıd korkumuz olmaz ıns senın donmus varda transfer hazırlıgımı olacak eger oyleyse sanslısın benım dha sıfırdan baslanacak bde dondurulacak cok uzun surer bu yıl boter transfer 2021e kalırİnşallah bı an önce olsun diyorum artık hazir vakalar da azalıyor çok vakit kaybetmeden