Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bencede kullanma canım bitkisel seyler hoca bilir işini kanama kesılınce verırse vıagraya hemen basla beyaz akıntıyı bekleme ben bekledgım aylarda kalınlasmadı
Çok teşekkür ederim ☺ artık transfer aşamasına geçmek istiyorum. Histereskopi de de bir şey çıkmadı. 2 haftaya regl olcam. Transfer için hazırlanıcaz hepimizin hakkında hayırlısı hocaya güveniyorum

Çok teşekkür ederim ☺ artık transfer aşamasına geçmek istiyorum. Histereskopi de de bir şey çıkmadı. 2 haftaya regl olcam. Transfer için hazırlanıcaz hepimizin hakkında hayırlısı hocaya güveniyorum
👏🏻Ya masaallah ne kadar guzel cok sanslısın bebısıne kavusmana cok az kalmıs benım ıcınde dua ette en kosa zmanda nasıp olsun

Bnde canım bende bı umut benım durumum ıkı kat zor erken dogum yaptım ıkı kez kaybım oldu o yzden hamıle kalınca sıkıntılarım bıtmıyor cok zor gecıyor
En azından tutunuyor bence bu açıdan dusunun. İnşallah bı an önce sizin de olur ama geç olsun güç olmasın

Inşallah dediginiz gibidir insan panik oluyor ister istemez .Histereskopi sonrası yanına çıktığımda ilaç yazdı böyle birseyden bahsetmedi hiç. Dediginiz gibi bazen kısa konuşuyor bugün de sekreterliği az bilgilendirmistir belki onlar da fazla bi açıklama yapmadi
Ben de yanına gidince söyledi ama anestezi etkisi pek anlamadım sonra msj attım neden patoloji gönderdiniz sorun yoktu diye. O da kontrol için dedi

Ben de yanına gidince söyledi ama anestezi etkisi pek anlamadım sonra msj attım neden patoloji gönderdiniz sorun yoktu diye. O da kontrol için dedi
Aslında bu her operasyon sonrasında yapılan biseydir benim aspirasyon sonrası da çıkanlar patolojiye gitti ama patolojiden telefon gelmesi beni tedirgin etti yarın gideceğim hastaneye inşallah

Merhaba cuma günü çıkmış benim sonucum ama raporu açamadım artık muayeneye gidince ogrenirim. Siz öğrenebildiniz mi.
Bende açamadım ama telaslandigim için hulusi hocaya mesaj attım iltihap olduğu için boyama yapmışlar ek ücret çıktığı için aramışlar 2 günüm zor geçti o kadar korktum ve canım sıkıldı ki artık detayları muayeneye gidince öğreniriz inşallah güzel çıkar sonuclarmiz

Bende açamadım ama telaslandigim için hulusi hocaya mesaj attım iltihap olduğu için boyama yapmışlar ek ücret çıktığı için aramışlar 2 günüm zor geçti o kadar korktum ve canım sıkıldı ki artık detayları muayeneye gidince öğreniriz inşallah güzel çıkar sonuclarmiz
Çok şükür önemli bisiy çıkmamış. Geçmiş olsun tekrar

Günaydın bu aralar hastaneye giden var mı yine çok mu kalabalık acaba.

X