Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kanama gibiyse yoğunluğuna bakmayın bence yarın gidin 2.gun gibi ama kahverengi lekelenme tarzindaysa gitmeyin. Benim de öğlen kanama gibi oldu ama tam olmadı ertesi gün gittim ama zaten gece yoğunlaştı.
Oglen ucte oldu ama hc gelmedı azonce kan sulandırıcı bebe aspırını attım braz gelmeye basladı

Dha yenı smdı gelmeye basladı yarın gıtmeyeyım dmı salı gıdeyım
Ben öyle yapıyorum kanama başladığı günü 1.gün olarak kabul ediyorum gittiğim zamanda söylüyorum kaçıncı günün diye sorduklarında 3.gün gibi oluyor aslında ama kanama esastır bence

Ben öyle yapıyorum kanama başladığı günü 1.gün olarak kabul ediyorum gittiğim zamanda söylüyorum kaçıncı günün diye sorduklarında 3.gün gibi oluyor aslında ama kanama esastır bence
Smdı sence yarın gdeyımmı ben gecen gıttım tam rahım duvarın soyulmamıs yarın gormem lazım dedı sımdı yıne aynısı olur dıye korkuyorum bebe aspırını ıctım bor saat sonra kanama basladı acaba omu etkı ettı ben mı acele ettım gelmıyo dıye panik yaptım bılmıyorm bode kist olusmus adetle ıns gder ucuncu gun salı gtsem dıyorum yarın deılde

Smdı sence yarın gdeyımmı ben gecen gıttım tam rahım duvarın soyulmamıs yarın gormem lazım dedı sımdı yıne aynısı olur dıye korkuyorum bebe aspırını ıctım bor saat sonra kanama basladı acaba omu etkı ettı ben mı acele ettım gelmıyo dıye panik yaptım bılmıyorm bode kist olusmus adetle ıns gder ucuncu gun salı gtsem dıyorum yarın deılde
Bi gün daha bekle öyleyse neden aspirin içtin ki keşke kendi haline bıraksaydın

aspirin adet söktürmez adet döneminde kanamanın yoğunluğunu arttırır muhtemelen ondan artmıştır. Bence Ankaradaysanız bugün gidin sorun varsa yarın da gidersiniz. Ankarada değilseniz yarın gidin.

Ben iki hafta önce Histereskopi oldum covid testi yapmıyorlar sadece form dolduracaksın. -1 de yaptılar
Anladım canım cok tesekkür ederim haftaya ıns benımde hısteroskopı olacakmıs kostım vardı gecen ay gıtmemıs ıns gider acaba hısteroskopıde alırmı o kıstı hoca basına gelen oldu mu

Anladım canım cok tesekkür ederim haftaya ıns benımde hısteroskopı olacakmıs kostım vardı gecen ay gıtmemıs ıns gider acaba hısteroskopıde alırmı o kıstı hoca basına gelen oldu mu
Benimde kistim inatla gitmiyor Histereskopi de almadı alsa söylerdi sanırım. Kistler laparoskopi yada aspirasyon işlemi ile alınabilinir bildiğim kadarıyla daha önceden Histereskopi esnasında aldıran varsa yazarlar mutlaka Histereskopide rahim içinde işlem yapiliyor

Histereskopi de sadece rahim içine müdahale ediyor. Benim de çikolata kistim oluşmuş ama kronik değil bazen oluyor ama başladı transfer hazırlığına .sorun olur mu dedim hemşireye rahim içiyle ilgileniyoruz biz artık dedi. Çikolata kisti nedeniyle menopoz uygulaması oluyordu ama anlamadım demekki çok ciddi görmediler zaten Hulusi hoca yoktu Aytaç bey baktı ona sordular telefonla

Ya benım kıst rahım ıcınde sanırım cunku olctu boyunu yanı bılmıyorm nerde sag trafta ddı ama tedavıye almadı nden sreklı kıst yapıyon koz ddı bna🙊bn ıstermıyımkı ya bıraz duralım ddı ıkı tanede erken dogumum var kayıbım ya ne zman baslayacam de kıst derdı cıktı

Ya benım kıst rahım ıcınde sanırım cunku olctu boyunu yanı bılmıyorm nerde sag trafta ddı ama tedavıye almadı nden sreklı kıst yapıyon koz ddı bna🙊bn ıstermıyımkı ya bıraz duralım ddı ıkı tanede erken dogumum var kayıbım ya ne zman baslayacam de kıst derdı cıktı
Belki sizin folikul kistidir. Folikul kisti hormon verince buyuyebiliyor. Adetle atılıyor genelde ya da doğum kontrol hapı verebilir

Belki sizin folikul kistidir. Folikul kisti hormon verince buyuyebiliyor. Adetle atılıyor genelde ya da doğum kontrol hapı verebilir
Gecen ay gormustu kostı hoca dogum komtrol hapı verdı adetın ıkıncı gunu gttım kotnrole kıst duruyordu gıtse godermıydı sızce

Gecen ay gormustu kostı hoca dogum komtrol hapı verdı adetın ıkıncı gunu gttım kotnrole kıst duruyordu gıtse godermıydı sızce
Benim başka bı merkezdeki tedavimde olmuştu doğum kontrol hapiyla geçmişti geçmezse hoca aspire edicem demişti. Sanırım yumurta toplama islemindeki gibi vajinadan girip cekiyorlar. Belki geçici menopoza sokarsa geçebilir.

Benim başka bı merkezdeki tedavimde olmuştu doğum kontrol hapiyla geçmişti geçmezse hoca aspire edicem demişti. Sanırım yumurta toplama islemindeki gibi vajinadan girip cekiyorlar. Belki geçici menopoza sokarsa geçebilir.
Hangı dogum kontrol hapını kullandın cnm hatırlıyor musun

X