- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
Ana binada oldum ama bizim hemşireler değildi.cok gecmis olsun.ayni mi eksi 1 katla.orda bzm bolumun mu hemsireleri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ana binada oldum ama bizim hemşireler değildi.cok gecmis olsun.ayni mi eksi 1 katla.orda bzm bolumun mu hemsireleri var
Anladım cnm cok gecmıs olsun sende guzel haberler almıssındır ıns yarın bende gdecegim ıns kendısı vardır ara kanamam oldu bugun mesaj attım bı ara gel bakalım demıs tarıh vermedı yarın ıns vardır yaZaten ameliyathaneden 17 de çıktım. Muayene için bekleyenler vardı bende sıra bekledim o yüzden.kaçta kapanıyor bilmiyorum açıkcası. Sanırım hasta durumuna göre
Gözünüz aydın darısı bana inşallah bir şey çıkmaz bende de. Rahatça başlarım trasnfer hazırlığına beklemekte yoruyor artık1500tl yatırdık normalde ama rahimde sıkıntı yokmuş. Bu yüzden o parayı iade ettiler. Sadece 397tl ödedik. Önümüzdeki ay transfer hazırlıklarına başlicaz ilk adetle
Bence büyük ihtimalle vardır. Hastalarda artmış sanki. Güzel haberler alırsınız işallahAnladım cnm cok gecmıs olsun sende guzel haberler almıssındır ıns yarın bende gdecegim ıns kendısı vardır ara kanamam oldu bugun mesaj attım bı ara gel bakalım demıs tarıh vermedı yarın ıns vardır ya
Aynen beklemek yoruyor. O yüzden bana rahmi beğenmezsem transfer yapmam yine dedi. Yani planlar tutmayabiliyorGözünüz aydın darısı bana inşallah bir şey çıkmaz bende de. Rahatça başlarım trasnfer hazırlığına beklemekte yoruyor artık
İşallah bir şey çıkmaz maddi olarakta yük. Sizin histereskopi ne zamanGözünüz aydın darısı bana inşallah bir şey çıkmaz bende de. Rahatça başlarım trasnfer hazırlığına beklemekte yoruyor artık
Aynen maddiyat da önemli. Yarın inşallah daha aramadilar.İşallah bir şey çıkmaz maddi olarakta yük. Sizin histereskopi ne zaman
Beni bir gün önceden 15.30da aradılar. Ararlar heraldeAynen maddiyat da önemli. Yarın inşallah daha aramadilar.
Vardı grtim cnm kistim oluşmus dogum kontrol hapı verdı önümüzdeki ay histeroskopı ypıp dger aya tedavıye alırız ddıBence büyük ihtimalle vardır. Hastalarda artmış sanki. Güzel haberler alırsınız işallah
Hayırlısı olsun inşallahVardı grtim cnm kistim oluşmus dogum kontrol hapı verdı önümüzdeki ay histeroskopı ypıp dger aya tedavıye alırız ddı
benimde ana binada oldu canım eylül başındaSanırım. son zamanda yaptıranlar nerde yaptırdı acaba
Ben de cuma günü -1 'de oldum. Bı sıkıntı yokmuş ama biyopsi almis kontrol amacli. Belki sonradan oluşmuş olabilir adenomiyozis . En azından oncesinden farkedilmesi iyi olmus. Bende bı sorun yok ama rahim neden kalinlasmadi şimdi o sorun yine kalinlasmazsa iptal olabilir dediBen bugün eksi birde oldum histereskopiyi .hulusi hoca yaptı daha öncede şubat ayında yapmıştı yine aynı yerde yaptı rahimde sönük adenomyosiz var dedi daha öncekinde söylememişti açıkçası bilmiyordum canım sıkıldı biraz
Sanırım artık eksi 1 e taşındı orada yapiyorlarbenimde ana binada oldu canım eylül başında
Adanomyozıs ne cnm nası belli oluyorBen bugün eksi birde oldum histereskopiyi .hulusi hoca yaptı daha öncede şubat ayında yapmıştı yine aynı yerde yaptı rahimde sönük adenomyosiz var dedi daha öncekinde söylememişti açıkçası bilmiyordum canım sıkıldı biraz
Normalde rahmin 3 tabakasi var dıştan içe en iç tabakanin yani adetle dökülen tabakanin orta tabakaya doğru ilerlemesi. Orta tabakada kas tabakası olduğu için ağrı falan olur kanama bildiğim kadarıyla embriyi tutunmasını da etkiliyorAdanomyozıs ne cnm nası belli oluyor
Merhabalar bu testlerin sonuçları 1.1.5 ayı bulabiliyor. İsterseniz önden fiyat bilgisi alın. Geçen yıl pahalıydı baya.dış merkezdede yaptırabilirsiniz irsin demişti hoca.kromozom tahlilini her iki eşten istiyorlar. Trombofili panelini sadece kadından istiyor.ben devlet hastanesinde yaptırıp götürdüm.ben de 5 ekimde hist.olacagim ayni zamanda genetik test icin kan verecegm.baskentte yaptran var mi kromozom analizi ve trombofili paneli ne kadar surede cikiyor.sorunlu gelirse ne yapilacak.dondurulmuslar var
Banada rahmi beğenmezsem transfer yapmam dedi. Malum rahim ince kalıyor. Estrofem baya işe yarıyormuş rahmi kalınlaştırmak için hoca öyle dedi. Bakalım görcem ekim ayındaBen de cuma günü -1 'de oldum. Bı sıkıntı yokmuş ama biyopsi almis kontrol amacli. Belki sonradan oluşmuş olabilir adenomiyozis . En azından oncesinden farkedilmesi iyi olmus. Bende bı sorun yok ama rahim neden kalinlasmadi şimdi o sorun yine kalinlasmazsa iptal olabilir dedi
Benim en son dörde çıkardı ama yine kalinlasmadi inşallah bu sefer kalınlaşırBanada rahmi beğenmezsem transfer yapmam dedi. Malum rahim ince kalıyor. Estrofem baya işe yarıyormuş rahmi kalınlaştırmak için hoca öyle dedi. Bakalım görcem ekim ayında