Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Evet ana binaymis doğru anlamışım. Saat kaça verdiler size tahmini benim de o zaman olur. Tren bileti alicam da
Ben bugün hep bahçe evindeydim. Telefon iyi çekmedi. Zaten 15.30 gibi aradılar.sadece 12.30 da girişinizi yaptırın ve gece 1 den sonra aç gelin dediler. Birde idrara sıkışık olcakmışım. Ama bunun için su içme dediler. Teledonum çekmediği için tam saati soramadım sabah ilk işim arayıp öğrenmek

Ben bugün hep bahçe evindeydim. Telefon iyi çekmedi. Zaten 15.30 gibi aradılar.sadece 12.30 da girişinizi yaptırın ve gece 1 den sonra aç gelin dediler. Birde idrara sıkışık olcakmışım. Ama bunun için su içme dediler. Teledonum çekmediği için tam saati soramadım sabah ilk işim arayıp öğrenmek
Siz neden histeroskopi olacaksınız

gecen yil 14.00 deyip 17.00de isleme alindim.yanimda yatana da tuvalete sıkış dememisler anlamadim.ama zaten ac ve susuz olunca zorlayacak kadar tuvalet gelmiyor.bana da adetle tekrar hist.yapilacak

gecen yil 14.00 deyip 17.00de isleme alindim.yanimda yatana da tuvalete sıkış dememisler anlamadim.ama zaten ac ve susuz olunca zorlayacak kadar tuvalet gelmiyor.bana da adetle tekrar hist.yapilacak
Umarım öyle bisiy olmaz geri dönüş bileti almadım duruma göre alırım diye.

Çok geçmiş olsun bı sıkıntı yoktur inşallah. Transfer süreciyle ilgili bir şey söyledi mi hoca.
1500tl yatırdık normalde ama rahimde sıkıntı yokmuş. Bu yüzden o parayı iade ettiler. Sadece 397tl ödedik. Önümüzdeki ay transfer hazırlıklarına başlicaz ilk adetle

Baya gec gorusmussun cnm kacta kapanıyorkı bolum bende bugun gelecektım gec kalırım dıye cıkmadım yola yarın gıdecegım ıns ama ıns hoca vardır ya
Zaten ameliyathaneden 17 de çıktım. Muayene için bekleyenler vardı bende sıra bekledim o yüzden.kaçta kapanıyor bilmiyorum açıkcası. Sanırım hasta durumuna göre

X