Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Slm cikolatakistim cikolatakistim nasılsın gebeliğin nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz? Sana durumlarimiz benzedigi için bisey sormak ıstiyorum benim 2.toplamam yapıldı adetin 2. Günü gel.dediler bundan sonra tedavinim seyri nasıl oluyor toplam 5 embriyo oldu donduruldu kistim aspire edilmişti ama yine büyük tekrar aspirasyon mu yapılır yoksa geçici menapoz falan mi uygulanır merak içindeyim bir de maddi olarak zorlanmaya basladik
Merhaba çok Şükür yarın yeni doktorumda ilk kontrol var inşallah sıkıntı çıkmaz.
Adetle birlikte sana da geçici menopoz iki üç ay uygular adet olmadan da 16-17 gün sonra Transfer oluyorsun

Gelecek hafta bası olur buyuk ıhtımalle asılama, o zamana gelse keske 🙏🏻
Inş gelir kendısi yapar canım ya bende bu ay baslayacaktım suan adetım ankarada vaka cok dıye gelmedım hocada yokmus baksana suan adetım bıtmek üzere dıger adete ıns nasıpse baslamayı dusunuyorum bende

Inş gelir kendısi yapar canım ya bende bu ay baslayacaktım suan adetım ankarada vaka cok dıye gelmedım hocada yokmus baksana suan adetım bıtmek üzere dıger adete ıns nasıpse baslamayı dusunuyorum bende
Aynen bizi. ön görüşme ve ilk muayaenede vardı zaten bir gün sonra gitti iyi denk düştük,ayrı bınada olması rahatlatıyor benı de yoksa korkuyorum, hastanenin diğer tarafında test yaptıranların sırasını gorunce şok oldum ilk

Ofis histereskopiyi ana bina da mi yapiyorlar. Sekreter öyle söyledi sanki. Hastalık nedeniyle biraz korktum açıkçası kendi binalarında yapsalar ya 😔

Aynen bizi. ön görüşme ve ilk muayaenede vardı zaten bir gün sonra gitti iyi denk düştük,ayrı bınada olması rahatlatıyor benı de yoksa korkuyorum, hastanenin diğer tarafında test yaptıranların sırasını gorunce şok oldum ilk
Test kan verdgımız yerde mı oluyor kanımızı alan bayanlar mı yapıyor

Merhaba çok Şükür yarın yeni doktorumda ilk kontrol var inşallah sıkıntı çıkmaz.
Adetle birlikte sana da geçici menopoz iki üç ay uygular adet olmadan da 16-17 gün sonra Transfer oluyorsun
Çıkmaz inşallah merak etme .Bu arada hastaneye geldim bir Histereskopi daha yapılacak arkasından geçici menapoz yapacakmış. Yanıt için teşekürler

X