3 tane daha dondurulmusum var ama genetik falan mi yapar bilmiyrm.yazdim gordu donmedi yogun sanirim @nitro
bilmiyorumkiSevindim dondurulmuşlarının olmasına dondurulduktan sonra genetiğe gidebiliyormu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane daha dondurulmusum var ama genetik falan mi yapar bilmiyrm.yazdim gordu donmedi yogun sanirim @nitro
bilmiyorumkiSevindim dondurulmuşlarının olmasına dondurulduktan sonra genetiğe gidebiliyormu ki
sevindim haftaya benim de histereskopim var gelecek demişti hemşire hanımArkadaşlar hulusi hoca gelmiş bugün hastanedeydim
Ay allahım korusun bızlerı yaaaHayır hayır acıl tarafında, dısarıya acılıyor kapısı, yolun kenarında hemen
Ay hocanın takılmalarıda guzel ne dedıİyiyditakıldı bana da
Amiinn cnmAy allahım korusun bızlerı yaaa
Ben de çok sevindim gelmesine bugün tenhaydisevindim haftaya benim de histereskopim var gelecek demişti hemşire hanım
Hayır aynı bina-1 katında benim ilk Histereskopi öyle olduOfis histereskopiyi ana bina da mi yapiyorlar. Sekreter öyle söyledi sanki. Hastalık nedeniyle biraz korktum açıkçası kendi binalarında yapsalar ya
Hemşire öyle dedi ana binada dediBen de çok sevindim gelmesine bugün tenhaydi
Hayır aynı bina-1 katında benim ilk Histereskopi öyle oldu
Ben 35+0da yapmıştım. 32 ile uyumlu dogmustu kizimAmin canım inşallah kaç haftalık doğum yaptın
Allah Allah ben şubat ayında eksi bir katında olmuştum demekki değiştiHemşire öyle dedi ana binada dedi
Sanırım. son zamanda yaptıranlar nerde yaptırdı acabaAllah Allah ben şubat ayında eksi bir katında olmuştum demekki değişti
Bilen arkadaşlar bilgi verirler görürlerseSanırım. son zamanda yaptıranlar nerde yaptırdı acaba
Çarşamba günü histereskopim var. Haftaya arayıp bilgi vericekler. Öğrenince yazarımBilen arkadaşlar bilgi verirler görürlerse
Teşekkür ederim. Sevinirim yazarsanizÇarşamba günü histereskopim var. Haftaya arayıp bilgi vericekler. Öğrenince yazarım
Teşekküler. Size adetin kaçıncı gününe randevu verdiler.Çarşamba günü histereskopim var. Haftaya arayıp bilgi vericekler. Öğrenince yazarım
Ne demek yarın ararlar heralde. Adetin 10.gününe randevu verdilerTeşekküler. Size adetin kaçıncı gününe randevu verdiler.
Bana da 10.gune verdiler biraz geç mi diyw düşündüm daha önce hemen adet bitince yapmislardi başka merkezdeNe demek yarın ararlar heralde. Adetin 10.gününe randevu verdiler
Benimkini daha da geç yapıyorlar sebebi ne acaba kafam karıştıGeç değil rahat olun hacettepe de yaptırdım önceden ordaki hocada 10.gün yapmıştı. Adet bitiminden sonraki ilk haftaiçinde yapılıyor
11.gune kadar yapiliyormus öyle dedi hemşire T tugbis_5200 sen yaptırdın mi histereskopiyi bugundu sanirim. İnşallah sıkıntısız geçmiştirBenimkini daha da geç yapıyorlar sebebi ne acaba kafam karıştı