Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Buda dünkü testim 17.günüm
Teste göre var görünüyor, artışa bakmıyorlar mı? 3 gün de 50 60 lara cıkmıstır

Eklentiler

• 3C29FF05-80DC-4662-9E21-492C81AB84A1.jpeg
    3C29FF05-80DC-4662-9E21-492C81AB84A1.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba bende hulusi hocanın mucizelerinden biriyim olacağına inanın ve vazgeçmeyin rabbimin izni ile olur inanın 🤗 Elhamdülillah dün doğum yaptım erken doğum oldu ama çok şükür bebeğimin durumu iyi oksijen desteği için küvezde dualarınızı beklerim inşallah🤗🤗🤗
Gecmıs olsn saglıkla kavusun ıns cnm kac haftalık oldu dogum gebelık takıbını kım yaptı

Arkadaşlar yumurtalar dondurulup adet görüldükten sonra nas bir yol izleniyor geçici menopoz mu uygulanıyor benim kistlerim var daha önce aspire edildi ama büyüdü tekrar mi aspirasyon yapılacak nasıl ilerleniyor

Ayyyy canım hayırlı olsun kaç aylıkken geldi daha miniciktir.İnşallah çabucak küvezden de çıkarsınız.Allahım sana da bebeğine de güç ve sağlık versin❤🧿
Sağol canım amin inşallah🤗
Evet ya küçücük minnacık ciğerleri tam gelişmemiş 1.50 kilo doğdu ciğerleri gelişene kadar kalacak küvezde

Kızlar merhaba bende hulusi hocanın mucizelerinden biriyim olacağına inanın ve vazgeçmeyin rabbimin izni ile olur inanın 🤗 Elhamdülillah dün doğum yaptım erken doğum oldu ama çok şükür bebeğimin durumu iyi oksijen desteği için küvezde dualarınızı beklerim inşallah🤗🤗🤗
Hayırlı olsun kuzum 😍 darısı başımıza

Slm cikolatakistim cikolatakistim nasılsın gebeliğin nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz? Sana durumlarimiz benzedigi için bisey sormak ıstiyorum benim 2.toplamam yapıldı adetin 2. Günü gel.dediler bundan sonra tedavinim seyri nasıl oluyor toplam 5 embriyo oldu donduruldu kistim aspire edilmişti ama yine büyük tekrar aspirasyon mu yapılır yoksa geçici menapoz falan mi uygulanır merak içindeyim bir de maddi olarak zorlanmaya basladik

X