Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşlar yumurtalar dondurulup adet görüldükten sonra nas bir yol izleniyor geçici menopoz mu uygulanıyor benim kistlerim var daha önce aspire edildi ama büyüdü tekrar mi aspirasyon yapılacak nasıl ilerleniyor
Ben adet olunca muayeneye gittim kist yok bu ay transfer yapalım dedi. Sanırım kist gibi durumlarda 1 hatta bazen 2 ay geçici menopoz uyguluyormus hoca. Benim rahmim kalinlasmadi iptal etti şu an histereskopi için bekliyorum.

Ben adet olunca muayeneye gittim kist yok bu ay transfer yapalım dedi. Sanırım kist gibi durumlarda 1 hatta bazen 2 ay geçici menopoz uyguluyormus hoca. Benim rahmim kalinlasmadi iptal etti şu an histereskopi için bekliyorum.
Bende haftaya çarşamba ya histereskopi randevusu aldım. Bakalım kim yapcak

Teşekkür ederim .benim.kistim baya büyümüş muhtemelen halen ordadır 2 haftada değişeceğini sanmıyorum bisey daha sormak ıstiyorum geçici menapoza nasıl giriliyor evde günlük iğne mi yapıyoruz?

Teşekkür ederim .benim.kistim baya büyümüş muhtemelen halen ordadır 2 haftada değişeceğini sanmıyorum bisey daha sormak ıstiyorum geçici menapoza nasıl giriliyor evde günlük iğne mi yapıyoruz?
Canım muhtemelen sana da 2 ay geçici menopoz uygulayabilir endometriozis olanların hepsine yapıyor çünkü.İğne 1 aylık adetin 2.günü yapıyorsun ilkini ikincisini de ondan 27-28 gün sonra yapıyorsun.İkinci iğneden 20 gün kadar sonra da transfer hazırlığı başlıyor

Sağol canım tekrar aspirasyon yapılır mı diye endişelendim endişemin sebebi hem maddi hem manevi 2 yumurta toplama yapılan işlemler, iğneler derken baya bi zorlandık maddi olarak burdaki herkes yaşıyor aynı şeyleri anlatmaya gerek yok ama bu durumdan dolayı işin uzaması korkutuyor beni artık

Yok tekrar aspirasyon gibi bi durum olmaz geçici menopoz da bir miktar küçültür kistleri

Sanırım 7-8 cm olmadıkca sıkıntı olmuyor, benim 4cm falandı sanırım transferden önce çok da irdelemedi kisti açıkcası
Inşallah benimki daha da buyumemistir insallah benimkini de irdelemez :)koronada cok artti artik hastaneye gidip gelmeye bile kokrkar oldum Allah herkesib yardimcisi olsun

Merhaba. Bence bekleme.kısmını hic takmayin. Güzel bir sonuc almak istiyorsanız bu kadarina katlanmak gerek bence. Yeri geldi 1 saat yeri geldi zamaninda 3 saat bekledim.ama degdi. 2 kere tedavi gördüm ikisi de pozitif şükür. Cok sevdigim guvendigim mukemmelbir doktor. Deneyin bence.

Inşallah benimki daha da buyumemistir insallah benimkini de irdelemez :)koronada cok artti artik hastaneye gidip gelmeye bile kokrkar oldum Allah herkesib yardimcisi olsun
Bugün sabah gittim ben 2-3 kişi vardı ama Hulusi hoca bu hafta da gelmicekmiş ondan sanırım

Halen gelememesi üzücü umarım ciddi biseyi yoktur.aytac hoca mi bakıyor hastalara
Benim gebelik takibimi normalde de Aytaç hoca yapacak zaten artık oyüzden ben ona muayene oluyorum ama şuan Hulusi hocanın hastalarına da o bakıyor, yine sonuçları Hulusi hocaya da atıyolar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…