- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
Aşılama mı tüp bebek miKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Buda dünkü testim 17.günüm
Teste göre var görünüyor, artışa bakmıyorlar mı? 3 gün de 50 60 lara cıkmıstırKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Buda dünkü testim 17.günüm
Çatlatma iğnesiAşılama mı tüp bebek mi
İnşallah canım bugün kan veririmTeste göre var görünüyor, artışa bakmıyorlar mı? 3 gün de 50 60 lara cıkmıstır
Hatta burda daha netTeste göre var görünüyor, artışa bakmıyorlar mı? 3 gün de 50 60 lara cıkmıstır
Sonucu buraya da yazİnşallah canım bugün kan veririm
Tamam canımSonucu buraya da yaz ❤
Çizgi de sıkıntı yok, diğer testte de cok net goruluyordu, genelde artıs kontrol edıyolar 2 gunde birHatta burda daha net
Evet canım o zaman kan verince netleşecekÇizgi de sıkıntı yok, diğer testte de cok net goruluyordu, genelde artıs kontrol edıyolar 2 gunde bir
Hadi insşallhh hakkında hayırlısı olsunEvet canım o zaman kan verince netleşecek
İnşallah canım kavuşursunuz bebeğinizeHadi insşallhh hakkında hayırlısı olsun ❤ bize de dua et, ben de aşılama için iğneyle basladım dün itibariyle
Gecmıs olsn saglıkla kavusun ıns cnm kac haftalık oldu dogum gebelık takıbını kım yaptıKızlar merhaba bende hulusi hocanın mucizelerinden biriyim olacağına inanın ve vazgeçmeyin rabbimin izni ile olur inanınElhamdülillah dün doğum yaptım erken doğum oldu ama çok şükür bebeğimin durumu iyi oksijen desteği için küvezde dualarınızı beklerim inşallah
Sağol canım amin inşallahAyyyy canım hayırlı olsun kaç aylıkken geldi daha miniciktir.İnşallah çabucak küvezden de çıkarsınız.Allahım sana da bebeğine de güç ve sağlık versin❤
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin =)
Sağol canım inşallah 30 hafta 4 günlük doğdu konyanın ilçesinde kalıyorum kaldığım yerdeki doktor yapıyorduGecmıs olsn saglıkla kavusun ıns cnm kac haftalık oldu dogum gebelık takıbını kım yaptı
Sağol canım inşallah 30 hafta 4 günlük doğdu konyanın ilçesinde kalıyorum kaldığım yerdeki doktor yapıyordu
Hayırlı olsun kuzumKızlar merhaba bende hulusi hocanın mucizelerinden biriyim olacağına inanın ve vazgeçmeyin rabbimin izni ile olur inanınElhamdülillah dün doğum yaptım erken doğum oldu ama çok şükür bebeğimin durumu iyi oksijen desteği için küvezde dualarınızı beklerim inşallah
Cok gecmıs olsn cnm rabbm saga salım kavustursun ıns durumu nasıl neden erken oldu tansıyon flanmıSağol canım inşallah 30 hafta 4 günlük doğdu konyanın ilçesinde kalıyorum kaldığım yerdeki doktor yapıyordu