Yaa evet benım asılama olcak bugun 3.iğnemi yapıcam yarın kontrol var, aytac hoca bakıcak yıne o zamanAaa hoca yıne mı yok ıns tez zamanda doner ya
Cok kotu denk gtmıs ya bıran once gelsın hocamız yaaYaa evet benım asılama olcak bugun 3.iğnemi yapıcam yarın kontrol var, aytac hoca bakıcak yıne o zaman
Ben de 2016 da erkendogum yapmıştım. Kizim simdi4.5 yaşında. Saglik versin rabbim büyüyor merak etme. Benim kizim da 1580 doğmuştu.Sağol canım amin inşallah
Evet ya küçücük minnacık ciğerleri tam gelişmemiş 1.50 kilo doğdu ciğerleri gelişene kadar kalacak küvezde
Merhaba çok Şükür yarın yeni doktorumda ilk kontrol var inşallah sıkıntı çıkmaz.Slmcikolatakistim nasılsın gebeliğin nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz? Sana durumlarimiz benzedigi için bisey sormak ıstiyorum benim 2.toplamam yapıldı adetin 2. Günü gel.dediler bundan sonra tedavinim seyri nasıl oluyor toplam 5 embriyo oldu donduruldu kistim aspire edilmişti ama yine büyük tekrar aspirasyon mu yapılır yoksa geçici menapoz falan mi uygulanır merak içindeyim bir de maddi olarak zorlanmaya basladik
Gelecek hafta bası olur buyuk ıhtımalle asılama, o zamana gelse keskeCok kotu denk gtmıs ya bıran once gelsın hocamız yaa
Inş gelir kendısi yapar canım ya bende bu ay baslayacaktım suan adetım ankarada vaka cok dıye gelmedım hocada yokmus baksana suan adetım bıtmek üzere dıger adete ıns nasıpse baslamayı dusunuyorum bendeGelecek hafta bası olur buyuk ıhtımalle asılama, o zamana gelse keske
Aynen bizi. ön görüşme ve ilk muayaenede vardı zaten bir gün sonra gitti iyi denk düştük,ayrı bınada olması rahatlatıyor benı de yoksa korkuyorum, hastanenin diğer tarafında test yaptıranların sırasını gorunce şok oldum ilkInş gelir kendısi yapar canım ya bende bu ay baslayacaktım suan adetım ankarada vaka cok dıye gelmedım hocada yokmus baksana suan adetım bıtmek üzere dıger adete ıns nasıpse baslamayı dusunuyorum bende
Amin canım inşallahBen de 2016 da erkendogum yapmıştım. Kizim simdi4.5 yaşında. Saglik versin rabbim büyüyor merak etme. Benim kizim da 1580 doğmuştu.
Canım ben senden çok umutluydum neden öyle oldumrb.benim ilk deneme hulusi hocada olumsuz oldu.2.denemede ekstra ne testler ister
Test kan verdgımız yerde mı oluyor kanımızı alan bayanlar mı yapıyorAynen bizi. ön görüşme ve ilk muayaenede vardı zaten bir gün sonra gitti iyi denk düştük,ayrı bınada olması rahatlatıyor benı de yoksa korkuyorum, hastanenin diğer tarafında test yaptıranların sırasını gorunce şok oldum ilk
Gercek mı ya canım hocam gıtmesın bir daha inş biryere yaa nasıl keyfı moralı kolu ıyı miKızlar hulusi bey geldi, az once kontrolumu yaptı
Çıkmaz inşallah merak etme .Bu arada hastaneye geldim bir Histereskopi daha yapılacak arkasından geçici menapoz yapacakmış. Yanıt için teşekürlerMerhaba çok Şükür yarın yeni doktorumda ilk kontrol var inşallah sıkıntı çıkmaz.
Adetle birlikte sana da geçici menopoz iki üç ay uygular adet olmadan da 16-17 gün sonra Transfer oluyorsun
Sevindim dondurulmuşlarının olmasına dondurulduktan sonra genetiğe gidebiliyormu ki3 tane daha dondurulmusum var ama genetik falan mi yapar bilmiyrm.yazdim gordu donmedi yogun sanirimnitro
Hayır hayır acıl tarafında, dısarıya acılıyor kapısı, yolun kenarında hemenTest kan verdgımız yerde mı oluyor kanımızı alan bayanlar mı yapıyor
İyiydiGercek mı ya canım hocam gıtmesın bir daha inş biryere yaa nasıl keyfı moralı kolu ıyı mi