- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli degilmiş canım. Nasıl memnun kaldınmı aytac hocadan. Bide kanama oldumu sizde olduysa kaç gün sürdüNe zaman gelecek bilginiz var mı? Bu arada aytaç hoca Histereskopileri yapar benimkini o yapmıştı
Ben şubat ayında oldum kanama değilde pembe lekelenmelerim oldu arada adet ağrısı küçük ağrılar onun dışında bir problem yaşamadım 3-4 gün dinlendim.memnun kaldım bi sıkıntım olmadı çok şükürBenım
Belli degilmiş canım. Nasıl memnun kaldınmı aytac hocadan. Bide kanama oldumu sizde olduysa kaç gün sürdü
Hmm rahımdeki sıkıntıdanda fark ediyordur. Benımde afedersin kan geliyor günde 2 ped degistiriyorum.Ben şubat ayında oldum kanama değilde pembe lekelenmelerim oldu arada adet ağrısı küçük ağrılar onun dışında bir problem yaşamadım 3-4 gün dinlendim.memnun kaldım bi sıkıntım olmadı çok şükür
Çok geçmiş olsun. Adet olunca merkezden mi aldiniz randevuyu. Histereskopileri de öğleden önce mi yapıyorlar. Bir de histereskopi sonrası hemen transfer hazırlığı başlıyor mu. Çok şey sordum galiba.Hmm rahımdeki sıkıntıdanda fark ediyordur. Benımde afedersin kan geliyor günde 2 ped degistiriyorum.
Önemli degil canım istediğin kadar sorabilirsin. Sekreterlik randevuyu kendi veriyor. Adet bitince yapılıyor. Histeroskopi olmadan 1,2 gun once arayıp bilgi veriyorlar. Ögleden sonra olur oluyor saat 3 civarı. Yanında 1 ped götürmen rahat seyler giymen senın için iyi olur. Ben daha transfer olmadım ama. Rahımın dinlenmesi gerekliymiş hemen olmuyormuş.Çok geçmiş olsun. Adet olunca merkezden mi aldiniz randevuyu. Histereskopileri de öğleden önce mi yapıyorlar. Bir de histereskopi sonrası hemen transfer hazırlığı başlıyor mu. Çok şey sordum galiba.
Olabilir bende polip vardı bi de rahim yukarı doğru kaymış dediler ikisi düzeltildi ama sonuç da bir işlem yapıldı kanama normaldir heralde için rahat etmiyorsa hemşirelerden birini arayıp sorabilirsinHmm rahımdeki sıkıntıdanda fark ediyordur. Benımde afedersin kan geliyor günde 2 ped degistiriyorum.
Hmm polıp aldırdım kanama yapmadı bende. Normalmiş canım. Benımde rahım çökmüş ve yapışıklık varmışOlabilir bende polip vardı bi de rahim yukarı doğru kaymış dediler ikisi düzeltildi ama sonuç da bir işlem yapıldı kanama normaldir heralde için rahat etmiyorsa hemşirelerden birini arayıp sorabilirsin
Önemli degil canım istediğin kadar sorabilirsin. Sekreterlik randevuyu kendi veriyor. Adet bitince yapılıyor. Histeroskopi olmadan 1,2 gun once arayıp bilgi veriyorlar.Anladim teşekkür ederim. Geç saatte oluyormuş akşam treniyle dönmek sıkıntı yaratır sanki. Yalnız gitmekte sorun var mıÖnemli degil canım istediğin kadar sorabilirsin. Sekreterlik randevuyu kendi veriyor. Adet bitince yapılıyor. Histeroskopi olmadan 1,2 gun once arayıp bilgi veriyorlar. Ögleden sonra olur oluyor saat 3 civarı. Yanında 1 ped götürmen rahat seyler giymen senın için iyi olur. Ben daha transfer olmadım ama. Rahımın dinlenmesi gerekliymiş hemen olmuyormuş.
Teşekkür ederim ☺ tüp bebek harici almıyormuş derken ne demek istedinizCıktım hastaneden, persembe gunu gelebılırmıs, ama bu hafta gelmeyedebılırmıs, tüp bebek harici almıyormus sanırım orda bılgı verırlerken duydum..
Merhabalar cnm ofis histeroskopi mi oldun? Birde ne kadar ücret ödedinÖnemli degil canım istediğin kadar sorabilirsin. Sekreterlik randevuyu kendi veriyor. Adet bitince yapılıyor. Histeroskopi olmadan 1,2 gun once arayıp bilgi veriyorlar. Ögleden sonra olur oluyor saat 3 civarı. Yanında 1 ped götürmen rahat seyler giymen senın için iyi olur. Ben daha transfer olmadım ama. Rahımın dinlenmesi gerekliymiş hemen olmuyormuş.
Histereskopi oldum. Fiyatı sormadım eşim ödemişMerhabalar cnm ofis histeroskopi mi oldun? Birde ne kadar ücret ödedin
Ofis histeroskopi 1500 İle 2000 arası degişiyor demişti sekreterlikMerhabalar cnm ofis histeroskopi mi oldun? Birde ne kadar ücret ödedin
Teşekkür ederim cnmOfis histeroskopi 1500 İle 2000 arası degişiyor demişti sekreterlik
Muayene için sanırım.. Cunku hemsiresi whatsaptan görüşüp bilgilendirdi hep biziTeşekkür ederim ☺ tüp bebek harici almıyormuş derken ne demek istediniz
Ayyyy canım hayırlı olsun kaç aylıkken geldi daha miniciktir.İnşallah çabucak küvezden de çıkarsınız.Allahım sana da bebeğine de güç ve sağlık versinKızlar merhaba bende hulusi hocanın mucizelerinden biriyim olacağına inanın ve vazgeçmeyin rabbimin izni ile olur inanın Elhamdülillah dün doğum yaptım erken doğum oldu ama çok şükür bebeğimin durumu iyi oksijen desteği için küvezde dualarınızı beklerim inşallah
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin =)Kızlar merhaba bende hulusi hocanın mucizelerinden biriyim olacağına inanın ve vazgeçmeyin rabbimin izni ile olur inanın Elhamdülillah dün doğum yaptım erken doğum oldu ama çok şükür bebeğimin durumu iyi oksijen desteği için küvezde dualarınızı beklerim inşallah