Merhaba canım bende Hulusi hocanın hastayımAz artan bir beta hcg yi 12 gündür takip sonrası dr ilacı bıraktırdı sizde biraktıktan sonra nasıl bir yol izlediniz
Merhaba canım bende Hulusi hocanın hastayımAz artan bir beta hcg yi 12 gündür takip sonrası dr ilacı bıraktırdı sizde biraktıktan sonra nasıl bir yol izlediniz
Anlıyorum insanın kafasında bir sürü soru oluyor , ben hemşireye sordum 10 güne kanaman gelir dedi gelmezse o zaman tekrar sorarım.Bugün emar sonucumu almaya gittimMerhaba canım bende Hulusi hocanın hastayım
21 Ağustosta 5.gün çift embriyo transferi oldum
Kan değerlerim 9.gün 21,02
10.gün 21
11.gün 28
14.gün 5
Merhaba canım bende Hulusi hocanın hastayım
21 Ağustosta 5.gün çift embriyo transferi oldum
Kan değerlerim 9.gün 21,02
10.gün 21
11.gün 28
14.gün 57
17.gün 71
Cuma günü yine kan vericem. İlaçları bırakalı 1 hafta oldu . Kanamam da yok . Hulusi bey de pek yorum yapmadı . Embriyo için zavallı yırtınıyır ama çok sürmez dedi.
Nereye kadar böyle olacak bilemiyorum , kimyasal olsa şimdiye düşmezmiydi diyorum
Bi yandan Allah büyük hiç belli olmaz diyorum
Bende karmakarmaşığım
Sana ne dedi doktor
Gercektenmı önümüzdekı pzartesı denmıstı o zmandamı gelmeyecekHulıso hoca daha gelmeyecekmiş. Aytac hoca nasıl histeroskopi mı o yapacakmış
Aytac hocanında hastaları var sadece bır kez hamıleyken baktı hıc bılgım yok cnm nasıl oldugu hakkındaHulıso hoca daha gelmeyecekmiş. Aytac hoca nasıl histeroskopi mı o yapacakmış
Rapor ptesi bitiyormuş ama durumuna göre uzayabilirmişGercektenmı önümüzdekı pzartesı denmıstı o zmandamı gelmeyecek
Anladım cnm cok tesekkür ederimRapor ptesi bitiyormuş ama durumuna göre uzayabilirmiş
Rabbim başımızdan eksik etmesin onu yaaa tez zamanda iyileşşin inşOmzu baya sıkıntılı o zaman hocanın
Amin insAllahRabbim başımızdan eksik etmesin onu yaaa tez zamanda iyileşşin inş
Ay gercekten oyle olur ya bende bu adette deıl dıgerıne baslamak ıstıyorum ıns nasıp olurda baslayabılrıım su vırüste bıter ıns ası yenı yılın basında cıkqcakmıs galıba bakan acıklama yapmıs ıns o zamana kalmaz eskı gunlerımize döneriz ınsBirine 17 eylüle randevu veriyorlardı geçen gün ama tam nezaman gelcekmiş sormadım.Bide hoca geldiğinde yine çok yoğun olcak orası muhtemelen
Ne zaman gelecek bilginiz var mı? Bu arada aytaç hoca Histereskopileri yapar benimkini o yapmıştıHulıso hoca daha gelmeyecekmiş. Aytac hoca nasıl histeroskopi mı o yapacakmış
Şuan hastanedeyim bugun de yok, aytaç hoca bakıcak, cıkarken sorarım ne zaman gelcek diyeNe zaman gelecek bilginiz var mı? Bu arada aytaç hoca Histereskopileri yapar benimkini o yapmıştı
Histeroskopileri aytaç hoca mı yapcak sorarmısınız?Şuan hastanedeyim bugun de yok, aytaç hoca bakıcak, cıkarken sorarım ne zaman gelcek diye
Cıktım hastaneden, persembe gunu gelebılırmıs, ama bu hafta gelmeyedebılırmıs, tüp bebek harici almıyormus sanırım orda bılgı verırlerken duydum..Histeroskopileri aytaç hoca mı yapcak sorarmısınız?
Sagolun bilgi verirseniz iyi olurŞuan hastanedeyim bugun de yok, aytaç hoca bakıcak, cıkarken sorarım ne zaman gelcek diye
Persembe gelebılır, ya da bu hafta gelmeyebılir dedilerSagolun bilgi verirseniz iyi olur