Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Az artan bir beta hcg yi 12 gündür takip sonrası dr ilacı bıraktırdı sizde biraktıktan sonra nasıl bir yol izlediniz
Merhaba canım bende Hulusi hocanın hastayım
21 Ağustosta 5.gün çift embriyo transferi oldum
Kan değerlerim 9.gün 21,02
10.gün 21
11.gün 28
14.gün 5
Az artan bir beta hcg yi 12 gündür takip sonrası dr ilacı bıraktırdı sizde biraktıktan sonra nasıl bir yol izlediniz
Merhaba canım bende Hulusi hocanın hastayım
21 Ağustosta 5.gün çift embriyo transferi oldum
Kan değerlerim 9.gün 21,02
10.gün 21
11.gün 28
14.gün 57
17.gün 71
Cuma günü yine kan vericem. İlaçları bırakalı 1 hafta oldu . Kanamam da yok . Hulusi bey de pek yorum yapmadı . Embriyo için zavallı yırtınıyır ama çok sürmez dedi.
Nereye kadar böyle olacak bilemiyorum , kimyasal olsa şimdiye düşmezmiydi diyorum
Bi yandan Allah büyük hiç belli olmaz diyorum
Bende karmakarmaşığım
Sana ne dedi doktor

Anlıyorum insanın kafasında bir sürü soru oluyor , ben hemşireye sordum 10 güne kanaman gelir dedi gelmezse o zaman tekrar sorarım.Bugün emar sonucumu almaya gittim
Benim 897 yükselmiş oluruna bıraktım. Allah büyük hayırlı olanı verir.

Birine 17 eylüle randevu veriyorlardı geçen gün ama tam nezaman gelcekmiş sormadım.Bide hoca geldiğinde yine çok yoğun olcak orası muhtemelen

Birine 17 eylüle randevu veriyorlardı geçen gün ama tam nezaman gelcekmiş sormadım.Bide hoca geldiğinde yine çok yoğun olcak orası muhtemelen
Ay gercekten oyle olur ya bende bu adette deıl dıgerıne baslamak ıstıyorum ıns nasıp olurda baslayabılrıım su vırüste bıter ıns ası yenı yılın basında cıkqcakmıs galıba bakan acıklama yapmıs ıns o zamana kalmaz eskı gunlerımize döneriz ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…