Isterseniz sekreterliği arayıp sorun .inşallah bir an önce iyi olurAy kıyamam ya gecmıs olsn ıns bnım tam tedavıye denk gelıyor kendısıde yoksa bekleyeyım hem vaka ıns braz duser
Belki gelir 10-12 gün dediler sekreterliğe sorun benceCumaya kadar gelir miki
Hadı ya benım cuma histereskopi vardı acaba ptesi ye alırlar mıkiBenim kontrolüm vardı bugün yine kalabalıktı tüm koltuklar doluydu ayakta da insanlar vardı.Ben 3.katta emre beye muayene oldum ama.Perşembe yine kontrole gitcem ama aytaç hoca yapcakmış kontrolü Hulusi hoca belki cmrts gelir yada diğer hafta pazartesi
Belki cuma da gelebilir ama pek emin değillerdi bugünki doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi hulusi hocaya yazdım perşembe gel kontrole dedi.O gün de aytaç hoca varmış.Bence sen hulusi hocaya yaz cuma gelcekmisiniz diyeHadı ya benım cuma histereskopi vardı acaba ptesi ye alırlar mıki
Pesembe seni arayacaklar dedi o zaman sorsam olmazmıBelki cuma da gelebilir ama pek emin değillerdi bugünki doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi hulusi hocaya yazdım perşembe gel kontrole dedi.O gün de aytaç hoca varmış.Bence sen hulusi hocaya yaz cuma gelcekmisiniz diye
Olur hoca gelemicekse histeroskopiyi kimin yapacağı için arayacaklardırPesembe seni arayacaklar dedi o zaman sorsam olmazmı
Arayıp bilgi verdiler mi acaba?Çok sağol inşallah devam edebilirler bu sefer çok endiseliyim
Keseleri görenildiniz mi ? Kaçıncı haftada kontrole gidiliyor pek bilmiyorum ama.Belki cuma da gelebilir ama pek emin değillerdi bugünki doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi hulusi hocaya yazdım perşembe gel kontrole dedi.O gün de aytaç hoca varmış.Bence sen hulusi hocaya yaz cuma gelcekmisiniz diye
Keseyi gördük tek kese var ben transferin 24.günü kese görmeye gittim kalbi duymadık henüz ama perşembe tekrar gitcemKeseleri görenildiniz mi ? Kaçıncı haftada kontrole gidiliyor pek bilmiyorum ama.
Aradılar 3 embriyo donduruldu dediler zaten 3 yumurta işleme alınmıştı çok sevindim tabi. ama sonradan aklima takildi onceki dondurulan 2 embriyoyu hesaba katarak mi soylediler diye bu aralar bu konularda iyice kuruntulu oldum maalesefArayıp bilgi verdiler mi acaba?
Ne durumdaymış embriyolarınız?
Inşallah hepsi bölünmeye devam etmiştir
Tam olarak ne söylediler bilmiyorum ama bence bu son işlemden sonraki dondurulanlar söylenmiştir. Yine de yarın arayıp sorun toplamda kaç tane var diye. Bu dönemde hakli olarak hepimiz endiseli,kaygılı oluyoruz.Aradılar 3 embriyo donduruldu dediler zaten 3 yumurta işleme alınmıştı çok sevindim tabi. ama sonradan aklima takildi onceki dondurulan 2 embriyoyu hesaba katarak mi soylediler diye bu aralar bu konularda iyice kuruntulu oldum maalesef
Sagolun inşallah hayırlı olur yarın tekrar arayacağım kafam takılı kalmasın. Sanırım kullanılan iğnelerinde etkisi oluyor bu dönemde ben acayiplesiyorumTam olarak ne söylediler bilmiyorum ama bence bu son işlemden sonraki dondurulanlar söylenmiştir. Yine de yarın arayıp sorun toplamda kaç tane var diye. Bu dönemde hakli olarak hepimiz endiseli,kaygılı oluyoruz.
Çok güzel haber ama hayırlı olsun.
Hadi hayırlı olsun, kalp atışlarınıda duyursun annesiKeseyi gördük tek kese var ben transferin 24.günü kese görmeye gittim kalbi duymadık henüz ama perşembe tekrar gitcem
3601Arkadaşlar tüp bebek bölümünün dahili no biliyor musunuz? Bir türlü ulaşamıyorum hastaneye
ofis histereskopi olabildiniz mi siz? Hoca bana 11 eylülde olabilecek demişti. Bildiğim kadarıyla rahme bir uygulama yapmazsa transfer ertelenmiyor.Merhabalar benim dondurulmuş embriyolarım var.rahim ince kaldığı için transferim iptal olmuştu.ofis histereskopi de bir sorun görünmüyordu. Hulusi hoca detaylı bakalım dedi.polip et parçası var mı diye. Gelecek regl ile transfer yapar mı sizce?
o aykileri söylemişlerdir bence. çok sevindim muhtemelen hoca bi daha toplama yapmaz.Aradılar 3 embriyo donduruldu dediler zaten 3 yumurta işleme alınmıştı çok sevindim tabi. ama sonradan aklima takildi onceki dondurulan 2 embriyoyu hesaba katarak mi soylediler diye bu aralar bu konularda iyice kuruntulu oldum maalesef