- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim
Inşallah yapmaz fiziksel ,ruhsal yönünü geçtim maddi olarak da zorluyor insanio aykileri söylemişlerdir bence. çok sevindim muhtemelen hoca bi daha toplama yapmaz.
ofis histereskopi olabildiniz mi siz? Hoca bana 11 eylülde olabilecek demişti. Bildiğim kadarıyla rahme bir uygulama yapmazsa transfer ertelenmiyor.
Ofis histereskopi dış merkezde yapılmıştı heralde işlem sırasında karar vericekofis histereskopi olabildiniz mi siz? Hoca bana 11 eylülde olabilecek demişti. Bildiğim kadarıyla rahme bir uygulama yapmazsa transfer ertelenmiyor.
Nasıl canm kactı degerın ultrasonla bakılmadımıAz artan bir beta hcg yi 12 gündür takip sonrası dr ilacı bıraktırdı sizde biraktıktan sonra nasıl bir yol izlediniz
9. Gün 83 2 gün ara ile 136-156-250-375-600 hoca ilacı bırak dedi umutla bekledik. Utrasona gitmedim daha 19 ağustosta transferim olduNasıl canm kactı degerın ultrasonla bakılmadımı
Uzulme kuzum hoca en iyisini bilir cok üzüldüm gebelık olusmadımı acaba kımyasal mı oldukı rabbim emeklerimizş zayı etmesın bu zor günlerde9. Gün 83 2 gün ara ile 136-156-250-375-600 hoca ilacı bırak dedi umutla bekledik. Utrasona gitmedim daha 19 ağustosta transferim oldu
Donmusun var mı canımSağlıklı ilerlemedi. Hic bilmiyorum ne yapacagı mı .
Çok şükür 2 tane var . Beklemem gerekiyormuş. Üzmedim allahım hakkımızda hayırlı olanı verir sabretmek gerek .Donmusun var mı canım
Masaallah cnm ne guzel bende korona korkusuna cok korkuyorm baslayamadım vaka sayısı cok fazlaÇok şükür 2 tane var . Beklemem gerekiyormuş. Üzmedim allahım hakkımızda hayırlı olanı verir sabretmek gerek .
Benim de dış merkezde yapılmış vardı gerçi rahim kalinlasmayinca hoca yapicam dedi sormadılar başka merkezde yapılmış var mı diye. Söylemeli miydim acabaOfis histereskopi dış merkezde yapılmıştı heralde işlem sırasında karar vericek
Ben ilk muayenede tüm tetkiklerimi göztermiştim ondan dolayı biliyor histereskopiyi.ofis histereskopimde temizdi. Fakat transfer aşamasında rahim ince kalınca transfer iptal oldu. Ve hoca ayrıntılı tekrar bakalım dedi.Benim de dış merkezde yapılmış vardı gerçi rahim kalinlasmayinca hoca yapicam dedi sormadılar başka merkezde yapılmış var mı diye. Söylemeli miydim acaba
İnsan hayattan şerbetlenince kuvvetli oluyor oluruna bırakıyor.Haklısın bende biraz beklemek istiyorum birazda ilaçlar beni yordu.ilaçların yan etkileri sanırımMasaallah cnm ne guzel bende korona korkusuna cok korkuyorm baslayamadım vaka sayısı cok fazla
Anladım yani tekrar mi ofis histereskopi yapacak hoca başka bir tetkik miBen ilk muayenede tüm tetkiklerimi göztermiştim ondan dolayı biliyor histereskopiyi.ofis histereskopimde temizdi. Fakat transfer aşamasında rahim ince kalınca transfer iptal oldu. Ve hoca ayrıntılı tekrar bakalım dedi.
Benımde ıkı kaybım var cnm ıkı kez erken dogumla kaybettım o yuzden daha zorlu surecım olmaması ayrı zor olunca kaybetmek dha zor cok zor Rabbm yasatmasın bır dha ıns banada kımseyedeİnsan hayattan şerbetlenince kuvvetli oluyor oluruna bırakıyor.Haklısın bende biraz beklemek istiyorum birazda ilaçlar beni yordu.ilaçların yan etkileri sanırım
Ofis demedi. Polip et felan varsa temizleriz dedi. Randevu alırken tekrar sorucamAnladım yani tekrar mi ofis histereskopi yapacak hoca başka bir tetkik mi
Sizinki gercekten zormuş.halimize şükretmek gerek . Biraz bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısını versinBenımde ıkı kaybım var cnm ıkı kez erken dogumla kaybettım o yuzden daha zorlu surecım olmaması ayrı zor olunca kaybetmek dha zor cok zor Rabbm yasatmasın bır dha ıns banada kımseyede
Hepsı cok zor cnm gercekten her asaması evlat acısı cok zor hulusi hoca geldimi acaba bilginiz varmıSizinki gercekten zormuş.halimize şükretmek gerek . Biraz bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısını versin