- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Ben memnunum çok babacan birihocadan memnun musunuz? ilgililer mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben memnunum çok babacan birihocadan memnun musunuz? ilgililer mi
Aminnn canım inşallah hepimze göstersin insallahTesekkur ederim arkadasim, cok sevindim ise yaramasina, insAllah bebisine kavusursun saglikla, sen ben hepimiz
Hayirlisi olsun canım bende kontrole gidicem carsamba hasta olursam..Merhaba Hanımlar ben Hulusi hocaya tedavi olmaktan vazgeçtim.
İnşallah güzel sonuçlar alırızAllah yardımcın olsun. hayırlı olur inşallah senin için. Bende artık Mart nisan gibi eski doktoruma gitmeyi düşünüyorum.
Neden vazgeçtiniz?Merhaba Hanımlar ben Hulusi hocaya tedavi olmaktan vazgeçtim.
ben Hulusi hocayla birer hafta arayla 2 kez görüştüm. önceden elimde olan filmleri, tahlilleri gösterdim. yenisi gerek dediği için bizde kromozom testi, kolestrol, amh, fsh, eşimden sperm testi gibi birsürü testi tekrar yaptırdık. genetik test 1-1,5 ay sonra çıkacağı söylendi. birde miyomum varmış rahim kalınlaşsın(gittiğimde adetliydim) bir bakalım rahime baskı yapıyor olabilir düşük ondan olmuştur dedi. kolestrol ve kilo sorunum var eşimde de aynı sorun artı sigara problemi var. bize kilo verin eşin sigarayı bıraksın dedi, bizde tamam dedik. Hulusi Hoca bana sonuçlara göre en iyi olduğun zaman tedaviye başlarız dedi. neyse sonuçlar ve miyoma bakması için ertesi hafta tekrar gittik. miyom baskı yapmıyormuş ameliyat olmana gerek yok dedi. eşimin ve benim bazı tahlil sonuçlarımız çıkmamıştı henüz. buna rağmen ben ve eşim hocanın söylediklerine yapmaya fırsat bulamadan bana önümüzdeki ilk adetin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi. ben bu duruma çok sinir oldum, tavsiye üzerine gittim ben bu hocaya. sigara içmediğimi söylediğim halde yalan söyleme içiyorsun dedi. şakayla karışık şişmansın dedi :) neyse ne olduğumu bildiğim için alınganlık yapmadım. rapor çıkartabilir miyim diye sorduğumda burada eğlencesine tüp bebek yapmıyoruz o en son iş deyip ilk adetinle tedaviye başlarız dedi. şok oldum. hani kilo verecektik, hani eşim sigara bırakacaktı, hani benim uygun zamanım kollanacaktı benim adetime 10 gün var on günde ne yapabilirim? Hoca ilk görüşmede not aldı herşeyi ama öbür gittiğimizde düzgünce incelemedi bile ben hatırlattım bu hafta miyomuma bakacaktınız diye. birde madem çıkmamış sonuçlarıma bakmadan tedaviye başlayacaktın neden o tahlilleri yaptırdın. kromozom için 900, sperm testi için 200 lira alınıyor el insaf. ben bunları yaşadım onun için tedaviyi bıraktım. hocadan herkes memnun ama bana kötü zamanı denk geldi herhalde :)Neden vazgeçtiniz?
Hmm anladım canım valla zor bi süreç yaşamışsın rabbim hakkında hayırlısını versin bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyordumaraştırıyorum sürekli ya bide eğlencesine tüp bebek yapmıyoruz demiş ya tamam eğlencesine yapmıyorsun da basta fiyatı söyle ki bu insanlar kendilerini ona göre ayarlasın. Kromozom o kadar mı ya başka yerde yaptırsak olmaz mı ki acaba herkesten mi istiyor bu testiben Hulusi hocayla birer hafta arayla 2 kez görüştüm. önceden elimde olan filmleri, tahlilleri gösterdim. yenisi gerek dediği için bizde kromozom testi, kolestrol, amh, fsh, eşimden sperm testi gibi birsürü testi tekrar yaptırdık. genetik test 1-1,5 ay sonra çıkacağı söylendi. birde miyomum varmış rahim kalınlaşsın(gittiğimde adetliydim) bir bakalım rahime baskı yapıyor olabilir düşük ondan olmuştur dedi. kolestrol ve kilo sorunum var eşimde de aynı sorun artı sigara problemi var. bize kilo verin eşin sigarayı bıraksın dedi, bizde tamam dedik. Hulusi Hoca bana sonuçlara göre en iyi olduğun zaman tedaviye başlarız dedi. neyse sonuçlar ve miyoma bakması için ertesi hafta tekrar gittik. miyom baskı yapmıyormuş ameliyat olmana gerek yok dedi. eşimin ve benim bazı tahlil sonuçlarımız çıkmamıştı henüz. buna rağmen ben ve eşim hocanın söylediklerine yapmaya fırsat bulamadan bana önümüzdeki ilk adetin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi. ben bu duruma çok sinir oldum, tavsiye üzerine gittim ben bu hocaya. sigara içmediğimi söylediğim halde yalan söyleme içiyorsun dedi. şakayla karışık şişmansın dedi :) neyse ne olduğumu bildiğim için alınganlık yapmadım. rapor çıkartabilir miyim diye sorduğumda burada eğlencesine tüp bebek yapmıyoruz o en son iş deyip ilk adetinle tedaviye başlarız dedi. şok oldum. hani kilo verecektik, hani eşim sigara bırakacaktı, hani benim uygun zamanım kollanacaktı benim adetime 10 gün var on günde ne yapabilirim? Hoca ilk görüşmede not aldı herşeyi ama öbür gittiğimizde düzgünce incelemedi bile ben hatırlattım bu hafta miyomuma bakacaktınız diye. birde madem çıkmamış sonuçlarıma bakmadan tedaviye başlayacaktın neden o tahlilleri yaptırdın. kromozom için 900, sperm testi için 200 lira alınıyor el insaf. ben bunları yaşadım onun için tedaviyi bıraktım. hocadan herkes memnun ama bana kötü zamanı denk geldi herhalde :)
Benden istemedi suan tedavideyim herkese gore tedavi farkli canım bana uyguladigi yontem farklı başkasına farkli ama tek sorun yogun ve kalabalık olmasi.Hmm anladım canım valla zor bi süreç yaşamışsın rabbim hakkında hayırlısını versin bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyordumaraştırıyorum sürekli ya bide eğlencesine tüp bebek yapmıyoruz demiş ya tamam eğlencesine yapmıyorsun da basta fiyatı söyle ki bu insanlar kendilerini ona göre ayarlasın. Kromozom o kadar mı ya başka yerde yaptırsak olmaz mı ki acaba herkesten mi istiyor bu testi
Benim 2 tane tüp bebek denemem oldu. Biri tutmadı, öbürü tuttu düşükle sonuçlandı. Benden bundan dolayı kromozom testi istedi. Eşiniz ve size yapılıyor bu test ikinize toplam 900 liraymış. Başka bir yerdede yaptırabilirsiniz tabiki bu testi. o konuda sıkıntı çıkarmıyorlar diye biliyorum. Ben araştırdım üniversite hastanelerinde bu testi ücretsiz yapıyorlar ama orası çok yoğun oluyor. Zaten sonuçlar 1-1,5 aya çıkıyormuş iki yerdede. Bana tavsiye eden arkadaş önce tüm tetkikleri yapıyor hoca sonra tedaviye başlıyor dediği için ben Hulusi hocaya gittim ama hoca bende bir iyileştirme yapmadan 2 haftalık görüşmemizde beni hemen tedaviye almak istedi. Kendimce diğer merkezlerden bir farkını görmedim. Sanırım bana ters zamanı denk geldi. Genel itibariyle herkes memnun kalmış. Buda benim şanssızlığım herhalde.Hmm anladım canım valla zor bi süreç yaşamışsın rabbim hakkında hayırlısını versin bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyordumaraştırıyorum sürekli ya bide eğlencesine tüp bebek yapmıyoruz demiş ya tamam eğlencesine yapmıyorsun da basta fiyatı söyle ki bu insanlar kendilerini ona göre ayarlasın. Kromozom o kadar mı ya başka yerde yaptırsak olmaz mı ki acaba herkesten mi istiyor bu testi
Merhaba bize de kromozom testi yaptırdı; eşimde problem olumca bize de direkt tüp bebek önerdi mesela ama ben çok güvendim, çok memnun kaldım. Şimdi de hamileyim... :)Benim 2 tane tüp bebek denemem oldu. Biri tutmadı, öbürü tuttu düşükle sonuçlandı. Benden bundan dolayı kromozom testi istedi. Eşiniz ve size yapılıyor bu test ikinize toplam 900 liraymış. Başka bir yerdede yaptırabilirsiniz tabiki bu testi. o konuda sıkıntı çıkarmıyorlar diye biliyorum. Ben araştırdım üniversite hastanelerinde bu testi ücretsiz yapıyorlar ama orası çok yoğun oluyor. Zaten sonuçlar 1-1,5 aya çıkıyormuş iki yerdede. Bana tavsiye eden arkadaş önce tüm tetkikleri yapıyor hoca sonra tedaviye başlıyor dediği için ben Hulusi hocaya gittim ama hoca bende bir iyileştirme yapmadan 2 haftalık görüşmemizde beni hemen tedaviye almak istedi. Kendimce diğer merkezlerden bir farkını görmedim. Sanırım bana ters zamanı denk geldi. Genel itibariyle herkes memnun kalmış. Buda benim şanssızlığım herhalde.
Gebeliğiniz hayırlı olsun. Sözleriniz doğrudur ben buna bişey diyemem ama benim sonuçlarımın çıkmasını beklemeden tedaviye başlamak istedi. Hocayı sizin anlattıklarınız kadar bildiğim için gittim. Ama böyle bir durumla karşılaştım. İnanıp inanmamak size kalmış hocayıda kötülemek gibi bir derdim asla olamaz. İnanmayan özelden yazsın ismimi vereyim gitsin sorsun sonuçlarım ne zaman çıkmış, en son ne zaman muayene olmuşum. Tedaviye kesin olarak başlayacaklar için dosya hazırlanıp rapor çıkartılıyor. Tedaviyi hoca başlatmıyorsa rapor çıkartmıyorlar. Bunlar geçen cuma oldu. Gidip sorun dosya hazırlanmış mı sonuçlarım cuma günü çıkmış mı diye =) neyse iyi akşamlar hanımlar.Merhaba bize de kromozom testi yaptırdı; eşimde problem olumca bize de direkt tüp bebek önerdi mesela ama ben çok güvendim, çok memnun kaldım. Şimdi de hamileyim... :)
Bende çok seviyorum doktoru. Ama biraz kiloyu sevmiyor bana İlk gorusmede kilo ve boy sordu zateb doktoru az çok anlatmışlardi bana pat diye söylüyor sonra demislerdi bana da zayıfsin kilo yok dedi bugun gonald basladukMerhaba bize de kromozom testi yaptırdı; eşimde problem olumca bize de direkt tüp bebek önerdi mesela ama ben çok güvendim, çok memnun kaldım. Şimdi de hamileyim... :)
Yanlis anladiniz sanirim, ben elestirmek istemedim. Hoca gercekten tup bebek konusunda Turkiye’de bence 1 numara; en onemlisi de asla oaragoz degil. Cok yogun olmasi bir dezavantaj fakat buna deger bence; benim hicbir sonucumu gormeden herhangi bir adim atmadi mesela; sasirdim. Bir bildigi vardir diye dusunuyorum ama hala cunku gercekten adam hastalarina cok guzel ilgi gosteriyor. Biraz tatli-sert ama o konuda da hakikat boyle. Fakat kisisel olarak doktoruna duydugun guven cok onemli, o yuzden tabii ki siz nasil rahat edecekseniz oyle yapmaniz daha dogru olur bence de.Gebeliğiniz hayırlı olsun. Sözleriniz doğrudur ben buna bişey diyemem ama benim sonuçlarımın çıkmasını beklemeden tedaviye başlamak istedi. Hocayı sizin anlattıklarınız kadar bildiğim için gittim. Ama böyle bir durumla karşılaştım. İnanıp inanmamak size kalmış hocayıda kötülemek gibi bir derdim asla olamaz. İnanmayan özelden yazsın ismimi vereyim gitsin sorsun sonuçlarım ne zaman çıkmış, en son ne zaman muayene olmuşum. Tedaviye kesin olarak başlayacaklar için dosya hazırlanıp rapor çıkartılıyor. Tedaviyi hoca başlatmıyorsa rapor çıkartmıyorlar. Bunlar geçen cuma oldu. Gidip sorun dosya hazırlanmış mı sonuçlarım cuma günü çıkmış mı diye =) neyse iyi akşamlar hanımlar.
Super hayirli olsun; darisi basiniza insallah. Benimki de daha cok yeni... 2 gun once ogrendim bugun ikinci testimi yineleyecegim.Bende çok seviyorum doktoru. Ama biraz kiloyu sevmiyor bana İlk gorusmede kilo ve boy sordu zateb doktoru az çok anlatmışlardi bana pat diye söylüyor sonra demislerdi bana da zayıfsin kilo yok dedi bugun gonald basladuk
Bu tatsız konuyu kapatıp tatlı konuya geçelim =) Tekrar hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder Gebeliğiniz. Darısı bizlere inşallah. Bizde dua et bizde tadalım bu güzel duyguyu =)Yanlis anladiniz sanirim, ben elestirmek istemedim. Hoca gercekten tup bebek konusunda Turkiye’de bence 1 numara; en onemlisi de asla oaragoz degil. Cok yogun olmasi bir dezavantaj fakat buna deger bence; benim hicbir sonucumu gormeden herhangi bir adim atmadi mesela; sasirdim. Bir bildigi vardir diye dusunuyorum ama hala cunku gercekten adam hastalarina cok guzel ilgi gosteriyor. Biraz tatli-sert ama o konuda da hakikat boyle. Fakat kisisel olarak doktoruna duydugun guven cok onemli, o yuzden tabii ki siz nasil rahat edecekseniz oyle yapmaniz daha dogru olur bence de.
Super hayirli olsun; darisi basiniza insallah. Benimki de daha cok yeni... 2 gun once ogrendim bugun ikinci testimi yineleyecegim.
Sonuçların 1.1-5 ayda çıktığına hiç inanmayın özel hastanede de devlet hastanesinde de üniversite hastanesinde de 2.5-3 aydan önce çok zor çıkıyor eğer aceleniz varsa özel merkezlere gönderebilirsiniz maddi açıdan sıkıntı çekmiyor iseniz.istanbul da genetiks diye bi merkez var ben bulunduğum ilden oraya kan gönderdim 2-3 hafta içinde sonuçlandı.aceleniz varsadan kastım benim her ay amh daha da kötüye gidiyor düşüyordu o yüzden test sonuçlarını beklemekten çok vakit kaybı yaşadım 1.79 olan amh test sonuçlarını beklemekten 1.05 e düşmüştü her test 1 yılıma mal oldu toplam daBenim 2 tane tüp bebek denemem oldu. Biri tutmadı, öbürü tuttu düşükle sonuçlandı. Benden bundan dolayı kromozom testi istedi. Eşiniz ve size yapılıyor bu test ikinize toplam 900 liraymış. Başka bir yerdede yaptırabilirsiniz tabiki bu testi. o konuda sıkıntı çıkarmıyorlar diye biliyorum. Ben araştırdım üniversite hastanelerinde bu testi ücretsiz yapıyorlar ama orası çok yoğun oluyor. Zaten sonuçlar 1-1,5 aya çıkıyormuş iki yerdede. Bana tavsiye eden arkadaş önce tüm tetkikleri yapıyor hoca sonra tedaviye başlıyor dediği için ben Hulusi hocaya gittim ama hoca bende bir iyileştirme yapmadan 2 haftalık görüşmemizde beni hemen tedaviye almak istedi. Kendimce diğer merkezlerden bir farkını görmedim. Sanırım bana ters zamanı denk geldi. Genel itibariyle herkes memnun kalmış. Buda benim şanssızlığım herhalde.