- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Tesekkur ederim cvp icinBu aralar boş gibi hemen sıra geliyor. Ben 1 aydır gidiyorum. Sıkıntı yok yani. İlk muayene 350 TL 10 gün geçerli. Ofis için bana 1500-2000tl arası dediler. Muayene odaları temiz diğer yerleri görmedim.
İçine sinene git.Tesekkur ederim cvp icin10 gun mu gecerli o ucret hm..ankaradaki butun merkezler kafamda uçuşuyor..Bahceci,anakara tup..smdi de baskent..cikamadm bu isin içinden
Tam iyi dyorum bsey ckyo vazgecyorum. Karar vermk bile zor kimbilir surec nasl zordrİçine sinene git.
Hijyen son derece iyi muayene odaları gayet temiz .bekleme süresi bazen uzun olabiliyor çünkü hulusi hoca ultrason muayenelerini kendisi yapıyor bu aralar biraz tenha cumartesi günleri diğer günlere nazaran daha az kişi oluyor fakat tedaviye başladığınız zaman ne zaman gideceğinizi pek kendimiz belirleyemiyoruz sık sık gidiyoruz çünkü .ben çalışmıyorum zamanla ilgili sıkıntım yok o yüzden bekleme konusunu dert etmiyorum muayene 350 tl .ben ön görüşme için başka bir merkeze gitmiştim birkaç yıl önce orada dr ultrason muayenesini kendisi yapmıyordu sadece sonuçlara bakmıştı hulusi hoca kendisi yapıyor bence bu önemli bir faktörMerhaba laboratuvar ve hijyen nasil? Cok mu beklyorsunuz? Daha tenha olan gun ve saatler var midir? Ilk muayene ve ofis fiyati ne acaba? Bilen varsa yardmci.olablr mi?
Tesekkur ederim. Hulusi bey dondrlms veya taze embryo konsnda ne dsnyor acaba? 3.gun 5. Gun embryolari hakknda? Bilginiz var mi? Ne kadar farkli fikirler bar kafam cok karstiHijyen son derece iyi muayene odaları gayet temiz .bekleme süresi bazen uzun olabiliyor çünkü hulusi hoca ultrason muayenelerini kendisi yapıyor bu aralar biraz tenha cumartesi günleri diğer günlere nazaran daha az kişi oluyor fakat tedaviye başladığınız zaman ne zaman gideceğinizi pek kendimiz belirleyemiyoruz sık sık gidiyoruz çünkü .ben çalışmıyorum zamanla ilgili sıkıntım yok o yüzden bekleme konusunu dert etmiyorum muayene 350 tl .ben ön görüşme için başka bir merkeze gitmiştim birkaç yıl önce orada dr ultrason muayenesini kendisi yapmıyordu sadece sonuçlara bakmıştı hulusi hoca kendisi yapıyor bence bu önemli bir faktör
Ben çikolata kisti hastasiyim henüz transfer olmadım 2 embriyom donduruldu şimdi bir toplama daha yapılıp tekrar embriyo doldurulacak sanırım hastanın durumuna göre karar veriyor hoca yani herkese aynı şeyi uygulamıyor bana önce taze transfer planladı fakat araya korona girdi kistlerim büyüdü rahmin durumu değişti vazgeçti o yüzden yani nasıl tedavi uygulayacağı durumuna bağlı burda başka arkadaşlarda detaylı bilgi verir belki .3.gün donduruldu embriyolar sanırım cozdurup 5. güne gitmesini bekliyorlar tranfer yaptıranlar yazar.ilk tedavin mi olacak ?kararsizsin sanirimTesekkur ederim. Hulusi bey dondrlms veya taze embryo konsnda ne dsnyor acaba? 3.gun 5. Gun embryolari hakknda? Bilginiz var mi? Ne kadar farkli fikirler bar kafam cok karsti
Ilk olacak cok kararszm.acele etmk istyorum ama bi turlu karar verip baslyamadim. Bnm de 2,5 cm.cikolta kstm var.yasim 37 olnca bi an evvel harekte gecmem gerek..buranin kalabalikligi ve laboratuvari aklimi karstryor.yoksa doktru yorumlardan anldgm kadaryla istedgm gibi..korona olmasa kalabalikligini da hic umursamam aslnDa..insallah tutar szn saglikla hayrlsyla..cevap icn de tesekkur ederimBen çikolata kisti hastasiyim henüz transfer olmadım 2 embriyom donduruldu şimdi bir toplama daha yapılıp tekrar embriyo doldurulacak sanırım hastanın durumuna göre karar veriyor hoca yani herkese aynı şeyi uygulamıyor bana önce taze transfer planladı fakat araya korona girdi kistlerim büyüdü rahmin durumu değişti vazgeçti o yüzden yani nasıl tedavi uygulayacağı durumuna bağlı burda başka arkadaşlarda detaylı bilgi verir belki .3.gün donduruldu embriyolar sanırım cozdurup 5. güne gitmesini bekliyorlar tranfer yaptıranlar yazar.ilk tedavin mi olacak ?kararsizsin sanirim
Laboratuar hakkında çok bilgim yok ama iyi diye duymuştum. Hocamız sosyal mesafe konusunda hassas bekleme salonunda kalabalık olusturmamaya çalışıyorlar kantinde yada bahçede beklemek istersen sıran geldiğinde telefonla çağırıyorlar bu arada kistin küçük bu avantaj senin için umarım gönlünce bi yer bulursun ben ilk gittiğimde beğenmezsem başka bir merkeze giderim diye düşünmüştüm ama gerek kalmadı. Önemli olan içine sinmesi uğraşan emek veren herkesin hakkında hayırlısı olsun....Ilk olacak cok kararszm.acele etmk istyorum ama bi turlu karar verip baslyamadim. Bnm de 2,5 cm.cikolta kstm var.yasim 37 olnca bi an evvel harekte gecmem gerek..buranin kalabalikligi ve laboratuvari aklimi karstryor.yoksa doktru yorumlardan anldgm kadaryla istedgm gibi..korona olmasa kalabalikligini da hic umursamam aslnDa..insallah tutar szn saglikla hayrlsyla..cevap icn de tesekkur ederim
Bu arada ben de 36 yaşındayım vakit kaybetmemek en güzeli sanırım bu konudaIlk olacak cok kararszm.acele etmk istyorum ama bi turlu karar verip baslyamadim. Bnm de 2,5 cm.cikolta kstm var.yasim 37 olnca bi an evvel harekte gecmem gerek..buranin kalabalikligi ve laboratuvari aklimi karstryor.yoksa doktru yorumlardan anldgm kadaryla istedgm gibi..korona olmasa kalabalikligini da hic umursamam aslnDa..insallah tutar szn saglikla hayrlsyla..cevap icn de tesekkur ederim
Cok teşekkür ederim sagolun..insallah hepimzn gonlune gore olur..Allah emeklermzi bosa cikarmasn insallah..Bu arada ben de 36 yaşındayım vakit kaybetmemek en güzeli sanırım bu konuda
Rica ederim. Amin inşallah......Cok teşekkür ederim sagolun..insallah hepimzn gonlune gore olur..Allah emeklermzi bosa cikarmasn insallah..
Bu muayene ucretini ne kadar surede bir veryoruz? Bunu da bi soraym merak ettim. Bir de aytac bey tup bebekci degil demi?Hijyen son derece iyi muayene odaları gayet temiz .bekleme süresi bazen uzun olabiliyor çünkü hulusi hoca ultrason muayenelerini kendisi yapıyor bu aralar biraz tenha cumartesi günleri diğer günlere nazaran daha az kişi oluyor fakat tedaviye başladığınız zaman ne zaman gideceğinizi pek kendimiz belirleyemiyoruz sık sık gidiyoruz çünkü .ben çalışmıyorum zamanla ilgili sıkıntım yok o yüzden bekleme konusunu dert etmiyorum muayene 350 tl .ben ön görüşme için başka bir merkeze gitmiştim birkaç yıl önce orada dr ultrason muayenesini kendisi yapmıyordu sadece sonuçlara bakmıştı hulusi hoca kendisi yapıyor bence bu önemli bir faktör
350 lira 3 ay için geçerli.O 3 ay içinde de her 10 günde bir 158 lira ödüyorsun.10 gün içerisinde gidersen para ödemiyorsun 10 günü geçerse gittiğin zaman ödüyorsun sadece.Çikolata kisti de varsa Hulusi hocayı öneririm birde bahçecide berfu ve selen hocalar var onların uyguladığı tedaviler de hemen hemen aynı ama Hulusi hocada tecrübe var onların gördüğü hastaların 5 katını görüyordur herkese durumuna göre tedavi uyguluyor olması için herşeyi deniyor.Tek dezavantaj bekleme süreleri ama ona da sonuç için değiyor.Tesekkur ederim cvp icin10 gun mu gecerli o ucret hm..ankaradaki butun merkezler kafamda uçuşuyor..Bahceci,anakara tup..smdi de baskent..cikamadm bu isin içinden
Yaklasik ne kadar beklenr? 1 saati buluyor mu?bir de o yogunluktan dolayi tedavide vs bi aksaklik,hata ne biliyim aceleci tavirlar vs olur mu?selen hanima gittim rahim dinlndrme vs dedi ama bikac yerle konstm hic aynı fkirde olan yok..o yuzden orasi kafami cok karstrdi. Aciklmalar icn cok tesekkur ederim yoruyorum kusura bakmyn350 lira 3 ay için geçerli.O 3 ay içinde de her 10 günde bir 158 lira ödüyorsun.10 gün içerisinde gidersen para ödemiyorsun 10 günü geçerse gittiğin zaman ödüyorsun sadece.Çikolata kisti de varsa Hulusi hocayı öneririm birde bahçecide berfu ve selen hocalar var onların uyguladığı tedaviler de hemen hemen aynı ama Hulusi hocada tecrübe var onların gördüğü hastaların 5 katını görüyordur herkese durumuna göre tedavi uyguluyor olması için herşeyi deniyor.Tek dezavantaj bekleme süreleri ama ona da sonuç için değiyor.
Aytaç beyde tüp bebek uygulaması yapıyor sanırım instagramda profili var arada sonuç paylaşıyorBu muayene ucretini ne kadar surede bir veryoruz? Bunu da bi soraym merak ettim. Bir de aytac bey tup bebekci degil demi?
Tamam tesekkur ederimAytaç beyde tüp bebek uygulaması yapıyor sanırım instagramda profili var arada sonuç paylaşıyor
Sabırlı biriyseniz çok yormuyor beklemek ama bekleme randevu saatinize göre değişir sabah çok erkene randevu alıp erkenden hoca gelmeden gidip sıra alırsanız işiniz çabuk biter ama geç olursa bekleme saati 2-3 saati de bulabilir.Rahim dinlendirme iyi bişey Hulusi hoca da uyguluyo hatta çikolata kisti hastaları için geçici menopoz olarak uyguluyor kistler de küçülüyor.Bikere zaten kesinlikle dondurulmuş embriyo transferini öneririm başarı oranları çok yüksek.Yaklasik ne kadar beklenr? 1 saati buluyor mu?bir de o yogunluktan dolayi tedavide vs bi aksaklik,hata ne biliyim aceleci tavirlar vs olur mu?selen hanima gittim rahim dinlndrme vs dedi ama bikac yerle konstm hic aynı fkirde olan yok..o yuzden orasi kafami cok karstrdi. Aciklmalar icn cok tesekkur ederim yoruyorum kusura bakmyn
1 saati bulduğu zamanlar oluyor su an hastanedeyim aşırı yoğunluk yok ama bekleme olabiliyor ama tedavimde bir aksaklık,hata olduğunu düşünmüyorum. Hulusi hocanın birşeyleri atladığını yada hatalı yaptığını düşünmüyorum hulusi hoca para odaklı bir dr da değildir üstelik herşeyi gereğince yapar.göğsen hoca var aynı katta nasıl biri v.s bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayın ama bekleme süresi daha kısa oluyor sanirimYaklasik ne kadar beklenr? 1 saati buluyor mu?bir de o yogunluktan dolayi tedavide vs bi aksaklik,hata ne biliyim aceleci tavirlar vs olur mu?selen hanima gittim rahim dinlndrme vs dedi ama bikac yerle konstm hic aynı fkirde olan yok..o yuzden orasi kafami cok karstrdi. Aciklmalar icn cok tesekkur ederim yoruyorum kusura bakmyn