Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşlar muharrem ayında çocuk için okunan bir duaymış bu. Yer gök dua uzerine, mubarek bi aydayız,dua kapilari açik.. Bende okuyacagim. İnş kabul olsun

merhabalar kızlar benimde histereskopim vardı 19 unda yapıldı benimki binanın içindeki alet bozuk dediler karşı taraftaki ana binanın ameliyathanesinde oldum ben.

embriyolarım donduruldu benim transfer etmeden rahimde bişey varmı yok mu diye bakalım dedi doktorum geçen hafta bakıldı hiç alet bozuk yapamayız demediler bilmiyorumki.. sadece bana sabah 9 a randevu verdiler öğleden sonra 2 oldu hala çağrılmayınca sordum sekreterliğe kızlar dediki bizim binanın aleti bozuk ana bina ameliyatında olucak ondan sıra gelmiyo dediler sonra 3gibi çağırdılar ana binada oldum canım

Rahim filmi çekildi mi? Benımde bir sey varmı yokmu diye bakılacak öncesinde rahim filmi cektiler bu hafta ögrenecegim sonucu. Adetsizmi yapıyorlar işlemi aynı gün mü çıktın ücret ne tuttu. Çok soru sordum kusuruma bakma.

hulusi hoca mı yaptı? bana 10 gün sonra yaz dedi duruma bakalım. bize de baksalar da boşuna beklemesek

Gercekmı hoca canlı yayınında covıt olanlara en az ıkı ay ara verdırıyormus toplamada o yuzden sordm canım boyle pozıtıf olup ara veren oldumu toplamadan once dıye
O bence kendisi tespit edilmiş. Yoksa test falan yapılmıyor. Hocanın yayınını izlemiştim covid olanların yumurtaları kötü geldi ara verdik dedi

O bence kendisi tespit edilmiş. Yoksa test falan yapılmıyor. Hocanın yayınını izlemiştim covid olanların yumurtaları kötü geldi ara verdik dedi
Bende cok korkuyrm cnm ıns olmam baslarım hayrlısıyla rabbım hepımızı korusun kotu gelmez ıns ya yunurtalarımız ıns ara vermeyız

Ben hulusı hocanın hastasıydım ılk tüp bebek denememızde tuttu sukur sebepsız ınfertelıte idi bızım harıka bır doktordur kendısı gözünüz kapalı tercıh edın paranızı umudunuzu çalanlara hıcccc benzemez güç verıyor eğer umut varsa hastasında olana kadar çabalıyor kendısıne mınnettarım

hulusi hoca mı yaptı? bana 10 gün sonra yaz dedi duruma bakalım. bize de baksalar da boşuna beklemesek
Ben göğşen hocanın hastasıyım canım o yaptı bana o gün gittiğimde bi alet bozuk die duydum ama ana bina ameliyatındada yapıyolar sizin ki farklı falan mıdır bilemedim ki

Bizi niye bekletiyorlar anlamadım. 2 regl geçti bende. Böyle daha çok stres oluyorum. Ne güzel sizinki bitmiş
Aynen canım kurtuldum bende stres yapıyodum toplama sonrası adet olunca yaz demişti doktor olunca yazdım hocam ne zaman yapalım die çarşamba gel dedi ama bişi yeme anestezili olcak dedi gittim oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…