- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Ben de dondurulmsun basari oraninin yuksek.oldugunu okudm hep..ama en son anatoliada taze embryo bu durumda daha iyi olur dendi..yani merkezlern hepsi iyi ama hepsi farkli bir sey soyluyor..rahim dinlendrmeyle havuz yontemi ayni mi oluyor?Sabırlı biriyseniz çok yormuyor beklemek ama bekleme randevu saatinize göre değişir sabah çok erkene randevu alıp erkenden hoca gelmeden gidip sıra alırsanız işiniz çabuk biter ama geç olursa bekleme saati 2-3 saati de bulabilir.Rahim dinlendirme iyi bişey Hulusi hoca da uyguluyo hatta çikolata kisti hastaları için geçici menopoz olarak uyguluyor kistler de küçülüyor.Bikere zaten kesinlikle dondurulmuş embriyo transferini öneririm başarı oranları çok yüksek.
Anladm cok tesekkur ederim..sagolun ..kolay gelsin..1 saati bulduğu zamanlar oluyor su an hastanedeyim aşırı yoğunluk yok ama bekleme olabiliyor ama tedavimde bir aksaklık,hata olduğunu düşünmüyorum. Hulusi hocanın birşeyleri atladığını yada hatalı yaptığını düşünmüyorum hulusi hoca para odaklı bir dr da değildir üstelik herşeyi gereğince yapar.göğsen hoca var aynı katta nasıl biri v.s bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayın ama bekleme süresi daha kısa oluyor sanirim
Hayır havuz yöntemi 2 veya daha fazla yumurta toplama yapıp oluşan embriyoları dondurmak.Rahim dinlendirme de yumurta toplama sonrası yumurtaların dondurulup 1 veya 2 ay sonra transfer edilmesi.Ben de dondurulmsun basari oraninin yuksek.oldugunu okudm hep..ama en son anatoliada taze embryo bu durumda daha iyi olur dendi..yani merkezlern hepsi iyi ama hepsi farkli bir sey soyluyor..rahim dinlendrmeyle havuz yontemi ayni mi oluyor?
Hayırlı olsun öncelikle rabbim hayirla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar 260,29 sonucum
Teşekkür ederim evet ikisi de yapıldıHayırlı olsun öncelikle rabbim hayirla kucağınıza almayı nasip etsin
Histereskopi yapılmışmıydı ve rahim dinlendirme yapıldımı
hayırlı olsun ne zaman öğrendin???? Çok sevindim ❤Teşekkür ederim evet ikisi de yapıldı
Ana testi ne acabaArkadaşlar hulusi hoca ana testi yaptımı sizlere
Anti nüklüer antikormuş.Ana testi ne acaba
Ayrıntısını bende bilmiyorum. Bide pozitif çıkmış bendekiAna testi ne acaba
Otoimmun hastalıklarla ilgiliymis. Sistemik lupus falan gibi bağışıklık sistemi hastaliklarinda sanırım pozitif cikabiliyormusAyrıntısını bende bilmiyorum. Bide pozitif çıkmış bendeki
Evet bunlar pozitif çıkarsa gebelikte sıkıntımı onu merak ettimOtoimmun hastalıklarla ilgiliymis. Sistemik lupus falan gibi bağışıklık sistemi hastaliklarinda sanırım pozitif cikabiliyormus
anladığım kadarıyla bu değerin pozitif çıkması kesin sizde böyle hastalıklar var demek değilmiş. Bildiğim kadariyla da bağışıklık sistemi hastaliklarinda vücut kendi hücrelerini bile yabancı görüp savaş açabiliyor. Gebeliği böyle etkileyebilir embriyoyu yabanci görebilir ama onun için de ilaçlar uygulamalar yapabiliyorlar. Çözümsüz değilEvet bunlar pozitif çıkarsa gebelikte sıkıntımı onu merak ettim
Ciddi misiniz yeni mi olmus? Bızım cuma sperm testı vardı, cumartesı de ne yapcagımıza karar verecekti..hulusi hoca 1 hafta 10gun kadar yokmus.kolunu sakatlamis.gogsen hoca bakiyor hastalarina
Evet bızım test sonuclarına bakıp izleyeceğimiz yolu soylıcektı, o zaman telefonla da gorusulebılır, bi ıslem yapılmıcak sımdılık adetime kadar da gelmıs olur ınsallah.. Tesekkür ederim bilgi verdiğiniz içinhemsire hanim herseyin kararini yine hulusi hoca verecek.gogsen hoca teknik islere bakacak dedi
Ben de duydum hocanın olmayacağını cumartesi günü kese için ultrasonum var.Aytaç hoca bakıyor genelde o olmadığında ama bu kez Göğşen hoca mı bakacakmışben bugun hastanedeyim.yeni ogrendim.ama takip ediyormus uzaktan.yarim kalmaz hicbirsey merak etmeyin