- 25 Ağustos 2020
- 11
- 5
- 32
Rahim filmi çekildi mi? Benımde bir sey varmı yokmu diye bakılacak öncesinde rahim filmi cektiler bu hafta ögrenecegim sonucu. Adetsizmi yapıyorlar işlemi aynı gün mü çıktın ücret ne tuttu. Çok soru sordum kusuruma bakma.
Canım yumurtaları çözerken 2000 alıyorlar sonra transfer ederken de 2000 lira alıyorlar toplamda çözme+transfer 4000 sadece ayrı ayrı alıyorlar.Kızlar bide benim embriyolarım dondurulduda 2 ay sonra transfer olucam toplamada 5200 vermiştik transferde 4bin küsür demişlerdi ama bazı kişiler çözme parası alıyo gibi bişi dedi bu 4 binin dışında mıdır sormayı unuttum bilen varmı
ayy iyi bari canım ya sevindim bende ekstra 3600 daha ödicez sandım öle bişey demiş bi grupta kızdaCanım yumurtaları çözerken 2000 alıyorlar sonra transfer ederken de 2000 lira alıyorlar toplamda çözme+transfer 4000 sadece ayrı ayrı alıyorlar.
Hulusi hoca direkt koenzim değilde multivitaminin içerisinde veriyor.Genelde gonamax öneriyor kadınlar için, erkekler için de teatrio ve impryl.Aynı zamanda ek olarak resveratrol omega-3(epa değeri 500 üzerinde olan)Eşiniz için ve yine sizin için de arı sütü polen propolis ve beslenmenize de dikkat etmeniz gerek bol meyve sebze, balık , kuruyemiş, tahıl, yeşillik.Aynı zamanda paketli yiyecekler ve fast food dan da uzak durmak gerek.
Canım benim eşim de geçen sene ilk spermiyoggramda ileri hareket 0 çıkmıştı ağustosda ilk tüp bebek denemesinden 2 ay önce promen k kullanmaya başladı.Tüp bebek negatif oldu sonra tekrar spermiyogram bakıldı morfoloji 1-2 arasında değişiyordu hep ama dna hasarı yoktu.Aralıktan itibaren de teatrio ve impryl kullandı hazirana kadar sonra birdaha da baktırmadık sperm testine.Birde düzgün beslenme gerekli paketli yiyeceklerin hepsinden uzak durmak gerekli, keçiboynuzunun kendisini yesin arı sütü polen propolis maça tozu bunları da takviye olarak kullanabilirsiniz.Biz de kullandık.Merhaba
Eşimde sperm ileri hızkı hareketliliği 0 çıktı
Doktor da bana bu ay promen ve teatrio diye ilaç yazmış.
İkisini de kullanıp memnun kaldınız mı ?
Şimdi promen eczaneden aldım. Yalnız teatrio gelmesi 1 hafta bulucakmkş.
Bu sireçte neler yapmamız gerekşyor acaba.
Öncelikle gerçekten çok ama çok yazdıkların için teşekkür ederim.Canım benim eşim de geçen sene ilk spermiyoggramda ileri hareket 0 çıkmıştı ağustosda ilk tüp bebek denemesinden 2 ay önce promen k kullanmaya başladı.Tüp bebek negatif oldu sonra tekrar spermiyogram bakıldı morfoloji 1-2 arasında değişiyordu hep ama dna hasarı yoktu.Aralıktan itibaren de teatrio ve impryl kullandı hazirana kadar sonra birdaha da baktırmadık sperm testine.Birde düzgün beslenme gerekli paketli yiyeceklerin hepsinden uzak durmak gerekli, keçiboynuzunun kendisini yesin arı sütü polen propolis maça tozu bunları da takviye olarak kullanabilirsiniz.Biz de kullandık.
Rica ederim sperm dna hasarına da baktırın ama bende prowomen kullanmıştım o süreçte sonradan doktorum gonamax vermişti onu kullandım , resveratrol ve omega-3 de kullandım yumurta kalitesi de önemli çünkü arı sütü-polen-maça tozu alırsanız bunları sen de kullan.Öncelikle gerçekten çok ama çok yazdıkların için teşekkür ederim.
Promeni aldım.
Teatrio da sipariş verdim.
8 aydıe istiyıruz. Bir düşük yaşadım ben martta.
Umarım tekrar hamile kalabilirim...
Evet perhize giriyoruz ikimizde artık.
Arı sütü ve polene de internetten bakıp sipariş vereceğim.
İlaçlar pahalı etkili olur mu acaba diyip aklımda soru işaretleri kaldı açıkcası
Hulusi hocanın çok hastası var galiba bı de büyük ameliyathaneye mi gidip gelcem demiştir:) başka bisiy düşünemedim bekletmeseler iyi yapilabiliyorsa ama yapacak bisiy yokBen göğşen hocanın hastasıyım canım o yaptı bana o gün gittiğimde bi alet bozuk die duydum ama ana bina ameliyatındada yapıyolar sizin ki farklı falan mıdır bilemedim ki
Arı sütü ve poleni heryerde duyuyorum.Rica ederim sperm dna hasarına da baktırın ama bende prowomen kullanmıştım o süreçte sonradan doktorum gonamax vermişti onu kullandım , resveratrol ve omega-3 de kullandım yumurta kalitesi de önemli çünkü arı sütü-polen-maça tozu alırsanız bunları sen de kullan.
Valla onun da çok sahtelerini yapıyorlar zaten çok az çıkan birşey.Ben eğriçayırdan alıyordum 15 ml lik sıvı ampul içinde 1,5 gr arı sütü var minik kavanozda satılanı da var ama onların da menşei fransaydı.En güvenilir o gibiydi bilmiyorum şifasına inanıp yedik. saff1011 diye de bir marka var onun da balları vs çok iyi diyorlar bulabiirsen o markaya da bakArı sütü ve poleni heryerde duyuyorum.
En sağlıklısı nerede bulurum bilmiyorum tabi
Olabilir canım yarısından çoğu genelde ona gidiyo kalabalık oluyo onunkiler çok bekliyolar da görüyorumHulusi hocanın çok hastası var galiba bı de büyük ameliyathaneye mi gidip gelcem demiştir:) başka bisiy düşünemedim bekletmeseler iyi yapilabiliyorsa ama yapacak bisiy yok
Araştırıyorum evet eğriçayır iyi diyorlar genelde ona bakmak lazımValla onun da çok sahtelerini yapıyorlar zaten çok az çıkan birşey.Ben eğriçayırdan alıyordum 15 ml lik sıvı ampul içinde 1,5 gr arı sütü var minik kavanozda satılanı da var ama onların da menşei fransaydı.En güvenilir o gibiydi bilmiyorum şifasına inanıp yedik. saff1011 diye de bir marka var onun da balları vs çok iyi diyorlar bulabiirsen o markaya da bak
Bana aletlerden bahsetmedi gittim yanına histeroskopi için gün verdi eylüleHaber alırsanız buraya yazarmısınız? Bende 2 haftada bir arayıp soruyorum
Yapılmış o zaman Eylül'de belli olur diyordu hemşire olmasa randevu vermezdi diye düşünüyorumBana aletlerden bahsetmedi gittim yanına histeroskopi için gün verdi eylüle
BencedeYapılmış o zaman Eylül'de belli olur diyordu hemşire olmasa randevu vermezdi diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim. Bende arayayım biBana aletlerden bahsetmedi gittim yanına histeroskopi için gün verdi eylüle
Bu aralar boş gibi hemen sıra geliyor. Ben 1 aydır gidiyorum. Sıkıntı yok yani. İlk muayene 350 TL 10 gün geçerli. Ofis için bana 1500-2000tl arası dediler. Muayene odaları temiz diğer yerleri görmedim.Merhaba laboratuvar ve hijyen nasil? Cok mu beklyorsunuz? Daha tenha olan gun ve saatler var midir? Ilk muayene ve ofis fiyati ne acaba? Bilen varsa yardmci.olablr mi?