- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Bugün de hastanede değiliymiş bilgin var mıAradılar bugün cumartesi Emre Günakan bakcakmış.
Dün hastanedeydi ne olmuşben bugun hastanedeyim.yeni ogrendim.ama takip ediyormus uzaktan.yarim kalmaz hicbirsey merak etmeyin
Benim yarın yumurta toplamam var yok mu hoca yaniben bugun hastanedeyim.yeni ogrendim.ama takip ediyormus uzaktan.yarim kalmaz hicbirsey merak etmeyin
Canım Aytaç Bey de yoksa Göğşen Hoca toplar. Ben onun hastasıyım. Çok kibar, işinin ehli bir doktordur merak etme. Bu aralar kim var kim yok bilmiyorum ama endişelenme. Zaten yorucu bir dönem lütfen ağlayıp daha fazla yormayin kendinizi. Göğşen Hoca toplayacaksa yumurtalarınızı içiniz rahat olsun.Benim yarın yumurta toplamam var yok mu hoca yani
Bilmiyorum ki kimin toplayacağını canım sıkıldı teşekkür ederim umarım herşey iyi olurCanım Aytaç Bey de yoksa Göğşen Hoca toplar. Ben onun hastasıyım. Çok kibar, işinin ehli bir doktordur merak etme. Bu aralar kim var kim yok bilmiyorum ama endişelenme. Zaten yorucu bir dönem lütfen ağlayıp daha fazla yormayin kendinizi. Göğşen Hoca toplayacaksa yumurtalarınızı içiniz rahat olsun.
Bugün ordamıydı bilgim yok canım sadece arayıp hulusi hoca yok cumartesi emre bey bakcak dedilerBugün de hastanede değiliymiş bilgin var mı
Inşallah yarın orda olur ne diyeyim.....sağol canımBugün ordamıydı bilgim yok canım sadece arayıp hulusi hoca yok cumartesi emre bey bakcak dediler
Olmasa da korkma bişey olmaz benim tüm toplamaları Aytaç hoca yaptı hulusi hocadan daha çok toplama yapıyo olabilir:) tecrübeli yani merak etme.Inşallah yarın orda olur ne diyeyim.....sağol canım
Ben dün ordaydım biseyi yoktu aytaç beyde hafta basından beri izinliydi sanırım. demekki anî bisey oldu hayırlısı olsun diyelimhemsire dun ogleden sonra omzunda bir sknti oldu falan diye anlatiyordu.ama aytac bey se gogsen bey de ordaydi bugun.herkes bir ise kosmaya calisiyordu.kimseyi magdur edeceklerini sanmiyrm.benm de transferimi pzt gogsen bey yapacak.hulusi hoca isterse bekleyebilir isterse gogsen beye yaptirsin demis.niye bekleyeyim ki o da prof. ve isinin ehli
Sağol ....kısmet böyleymiş yapacak bisey yokOlmasa da korkma bişey olmaz benim tüm toplamaları Aytaç hoca yaptı hulusi hocadan daha çok toplama yapıyo olabilir:) tecrübeli yani merak etme.
Benim de ilk toplamami sıkıntılı diye Hulusi hoca yaptı ama sonrakileri Aytaç hocaya bıraktı hiç sıkıntım olmadı. Merak etmeyin zaten Gogsen hocaya da söyleyebilir o da çok deneyimli.Arkadaşlar benim yarın yumurta toplamam vardı geçen sefer kritik bir durumum olduğu için hulusi hoca toplamıştı aytaç bey de yoktu bu hafta sinirlerim çok bozuldu ağlıyorum ne olur acaba kim girer ışleme
normalde takılmam böyle şeylere ama ilk toplamada sıkıntı olduğu için kafaya taktım şimdi biraz rahatladım tesekkur ederim hepsi deneyimli başarılı drlar hulusi hocada gerekli bilgilendirmeyi yapıyordur muhakkak inşallah güzelce girer çıkarım.Benim de ilk toplamami sıkıntılı diye Hulusi hoca yaptı ama sonrakileri Aytaç hocaya bıraktı hiç sıkıntım olmadı. Merak etmeyin zaten Gogsen hocaya da söyleyebilir o da çok deneyimli.
Kapansa bile hastalar girip çıkabilir hastaneden yazı çıkarıyorlar öyle durumlarda.Hatta keşke kısıtlamalar biraz artsa da özellikle ankara için sadece işi olanlar gidip gelse yoğunluk azalır biraz en azından.Merhabalar dun bakan Ankara'nın koronada birinci sırada olduğunu söyledi. Wuhan kenti gibi oldu diyorlar. Hulusi hoca klinik kapanmayacak dedi bı canlı yayında ama Ankara'ya girişler çıkışlar kapanır mı sizce
Canım senin tedavin hangi aşamada? Ne yaptin¿Canım Aytaç Bey de yoksa Göğşen Hoca toplar. Ben onun hastasıyım. Çok kibar, işinin ehli bir doktordur merak etme. Bu aralar kim var kim yok bilmiyorum ama endişelenme. Zaten yorucu bir dönem lütfen ağlayıp daha fazla yormayin kendinizi. Göğşen Hoca toplayacaksa yumurtalarınızı içiniz rahat olsun.
Dondurulmuş bir embriyomuz var. Ikinci toplama olacak. Ekim ayını düşünüyoruz canım bakalım. Ilaç vitamin eşim de ben de. Yumurtam çok toplanıyor 13 taneydi ama 6 sı işleme alındı. Koenzim biosteron verdi hocamız ama umarim işe yarar.Canım senin tedavin hangi aşamada? Ne yaptin¿