merak etmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallahEvet biraz kaygılı başladım onun etkisi sanırım duphaston da kullanmaya başladım yüzüm sıcak biraz demek ilactanmis teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallahEvet biraz kaygılı başladım onun etkisi sanırım duphaston da kullanmaya başladım yüzüm sıcak biraz demek ilactanmis teşekkür ederim
benimde yetişmeyecek büyük ihtimalle. Ben deniz hemşire ile görüştümhocaya msj atın dediler attım ama cevap yazmadı. 2 haftaya kadarsa yetişemeyebilir o zaman bana
Inşallah çok sağolun....merak etmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallah
Hayırlı olsun CanımKızlar 260,29 sonucum
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah sizler de en kısa zamanda pozitif haberini alırsınız.Bikaç gündür sonuç alanlarda hiç negatif yokmuş hoca öyle dediHayırlı olsun Canım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Darısı bize olsun
Hayırlı olsun çok sevindim ❤❤❤bizlere de dua et canimKızlar 260,29 sonucum
Hep dua edicem canım sizlerinde en kısa zamanda olacağına inanıyorumHayırlı olsun çok sevindim ❤❤❤bizlere de dua et canim
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başınaKızlar 260,29 sonucum
Teşekkürler canım inşallahHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına
SuperTeşekkür ederim darısı başınıza inşallah sizler de en kısa zamanda pozitif haberini alırsınız.Bikaç gündür sonuç alanlarda hiç negatif yokmuş hoca öyle dedi
Inşallah canım çok sağol.❤Hep dua edicem canım sizlerinde en kısa zamanda olacağına inanıyorum
Sağol canım bana da gonapeptyl vermişti ama transferden 1 gün sonra vurmuştumhayırlı olsun .darısı basımıza ben de transfer hazirligina basladim.3 tana gonapeptly ve estrofemle basladik 10.gün kontrol var.gonapeptly yo pek anlamadim ama
bana da 3 gün gonapeptyl ve birlikte estrofem başladı. inşallah rahim güzel kalınlaşır sizinhayırlı olsun .darısı basımıza ben de transfer hazirligina basladim.3 tana gonapeptly ve estrofemle basladik 10.gün kontrol var.gonapeptly yo pek anlamadim ama
Hoca 10 gün sonra görüşelim dedi yani kesin değil de bi sor dediArkadaşlar bu aletlerden haber var mı
Bu hafta gittigimde bide ben sorayımHoca 10 gün sonra görüşelim dedi yani kesin değil de bi sor dedi
Embriyo takip cihazindan mi bahsediyorsunuz. 3-4 gün önce gittim hastaneye hala bozuk demişti hoca Danimarka'da gelmeleri gerekiyormuş sanırım nasıl olacak bilmiyorum demistiArkadaşlar bu aletlerden haber var mı
Histeroskopi cihazı gelecek demıştı. Sizin bozuk dediginiz muayene olurken bakılan alet mıEmbriyo takip cihazindan mi bahsediyorsunuz. 3-4 gün önce gittim hastaneye hala bozuk demişti hoca Danimarka'da gelmeleri gerekiyormuş sanırım nasıl olacak bilmiyorum demisti