Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşlar hısteroskopı den önce siz ofıs hısteroskopı oldunuz mu
Ben önceki tedavimde başka merkezde ofis histeroskopi olmuştum. Bir şey yoktu zaten hocada kabul etmişti. Ama transfer öncesi rahim kalınlaşmadı. Hocada ayrıntılı incelemek istedi. O yüzden histereskopi için bekliyorum. Bakalım ne kadar beklicem

Ben önceki tedavimde başka merkezde ofis histeroskopi olmuştum. Bir şey yoktu zaten hocada kabul etmişti. Ama transfer öncesi rahim kalınlaşmadı. Hocada ayrıntılı incelemek istedi. O yüzden histereskopi için bekliyorum. Bakalım ne kadar beklicem
benim de benzer durum oldu. daha önceki merkezde oldum hatta rahimle ilgili hiç sorunum yoktu. ama bu sefer kalınlaşma olmadı hoca nedenine bakmak istemiş

Tabı cnm oyle olsn olumsuz sonuc almaktansa bıraz daha beklersın zten cok bısey fatk etmez ıkı kez benımde ıptal olmustu
öyle hayırlısı her şeyin çok kış gelmeden olsaydı dedim hastalık artmadan ama planlamalar maalesef olmuyor nasip her şey

benim de benzer durum oldu. daha önceki merkezde oldum hatta rahimle ilgili hiç sorunum yoktu. ama bu sefer kalınlaşma olmadı hoca nedenine bakmak istemiş
İkimizde aynı nedenle bekliyoruz hayırlısı olsun. 4 güne regl olcam aeayacağım bakalım ne diyecekler. Transfer olsada önümüze bakabilsek

Ikısının farkı ne cnm
ofis histereskopi bi de laparoskopi var. ofis histereskopide daha kısa süreli vajinadan kamerayla giriyor rahimle ilgili sıkıntıları görüyor, küçük polip, yapışıklık vs açabiliyor. laparoskopi cerrahi bir ameliyat gibi aslında göbekten açtığı deliklerle yapıyor.

ofis histereskopi bi de laparoskopi var. ofis histereskopide daha kısa süreli vajinadan kamerayla giriyor rahimle ilgili sıkıntıları görüyor, küçük polip, yapışıklık vs açabiliyor. laparoskopi cerrahi bir ameliyat gibi aslında göbekten açtığı deliklerle yapıyor.
Anladm cnm sayısız hosteroakopı oldm laparoskopıykede yenı 26gun once abdomınal amelıyatı oldum baya zormus laparoskopı Rabbım yardımcımız olsn dha dıkıslerım duruyor

X