- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Yaaa masallah cnm ıns pozıtıf sonuc alırsın darıısı biz bekelyenlere olsun ınsKızlar bugün leucostim yapıldı rahime 12 ağustosda transferim olcak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa masallah cnm ıns pozıtıf sonuc alırsın darıısı biz bekelyenlere olsun ınsKızlar bugün leucostim yapıldı rahime 12 ağustosda transferim olcak inşallah
Hayırlı olsun Allah rast getirsin inşallah.biseyi merak ettim rahime nasıl iğne yapılıyorKızlar bugün leucostim yapıldı rahime 12 ağustosda transferim olcak inşallah
İgne deil cnm asılama gbı dusun ilac sıkıyor r nevi rahimeHayırlı olsun Allah rast getirsin inşallah.biseyi merak ettim rahime nasıl iğne yapılıyor
bu son olsun işallah ☺ çok sevindim. Sayılı günler kaldı bebeğinize kavuşmak içinKızlar bugün leucostim yapıldı rahime 12 ağustosda transferim olcak inşallah
Leucostim iğne şeklinde, rahimin içine sıkıyor iğneyi sanırım rahimi kalınlaştırmak için.Hayırlı olsun Allah rast getirsin inşallah.biseyi merak ettim rahime nasıl iğne yapılıyor
Teşekkür ederim , çok emekler verdik hepimiz inşallah sonu güzel olur.bu son olsun işallah ☺ çok sevindim. Sayılı günler kaldı bebeğinize kavuşmak için
İnşallah canım, hepimiz için dua ediyorum, kendim için ne istiyorsam sizler için de istiyorum inşallah hepimiz kavuşcaz yavrularımızaYaaa masallah cnm ıns pozıtıf sonuc alırsın darıısı biz bekelyenlere olsun ıns
Ins cnm ıns ıns benım sorun bir deil iki rahimde sorunlu erken dogum yapıyorum sürekliİnşallah canım, hepimiz için dua ediyorum, kendim için ne istiyorsam sizler için de istiyorum inşallah hepimiz kavuşcaz yavrularımıza
İnşallah bu sefer tutunurlar annelerine Ben inanıyorumIns cnm ıns ıns benım sorun bir deil iki rahimde sorunlu erken dogum yapıyorum sürekli
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim bebegimin de genetik sonucu cikmis. Nisan ayinda kaybettigim... turner sendromluymus. Bir rahatlama oldu ki bende, sormayin. Sebepsiz miydi, kuzum simdi olsaydi 28 haftalik olcaktik vs vs diye kendimi yiyip bitiriyordum
Ins cnm ınsİnşallah bu sefer tutunurlar annelerine Ben inanıyorum
benim de 2. toplamada e2 yuksekti ama 12.gunde tedaviye basladık. zaten planimiz ikinci yarıda toplamakti.belki 2.yarida toplar sizinkini deKizlar bugün hastaneye gittim hulusi hoca yoktu kan tahlillerim muayenem yapıldı e 2 değerim yüksek çıkmış 2.toplama için tedaviye başlayacaktık hulusi hoca bu ay başlamayalım tek yumurta gelişir demiş adetin 14.günü tekrar gelsin demiş moralim bozuldu e2 değeri düzelir mi
hulusi hoca izne falan mı ayrılmısKizlar bugün hastaneye gittim hulusi hoca yoktu kan tahlillerim muayenem yapıldı e 2 değerim yüksek çıkmış 2.toplama için tedaviye başlayacaktık hulusi hoca bu ay başlamayalım tek yumurta gelişir demiş adetin 14.günü tekrar gelsin demiş moralim bozuldu e2 değeri düzelir mi
Hoca niye yokmuş ki muayeneyi kim yaptıKizlar bugün hastaneye gittim hulusi hoca yoktu kan tahlillerim muayenem yapıldı e 2 değerim yüksek çıkmış 2.toplama için tedaviye başlayacaktık hulusi hoca bu ay başlamayalım tek yumurta gelişir demiş adetin 14.günü tekrar gelsin demiş moralim bozuldu e2 değeri düzelir mi
Nedenini bilmiyorum ama hafta başı gelecekmişhulusi hoca izne falan mı ayrılmıs
Aytaç bey yaptı sonucları hocaya bildiriyorlar hulusi hoca yönlendirme yapıyorHoca niye yokmuş ki muayeneyi kim yaptı
Aynen bu şekilde söylediler 12 gün sonra gel dediler bu şekilde oluyor mu Yani kaç gün iğne vuruluyorbenim de 2. toplamada e2 yuksekti ama 12.gunde tedaviye basladık. zaten planimiz ikinci yarıda toplamakti.belki 2.yarida toplar sizinkini de