Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar merhaba bende 18 Ağustos için randevu aldım Hulusi beye. On görüşme yapacağım muhtelemen hemen başlamaz tedaviye çünkü yeni kürtaj oldum en az 3 ay kendim de istemiyorum ruhsal ve bedensel olarak kendimi hazirlamak istiyorum ayrıca bu süreçte sağlıklı beslenerek tedaviye başlamak istiyorum inşallah

Gecmıs olsun cnm hayırlı olur ıns tedavın bende baslayacagım ıns eylül ekim gibi abdominal oldum toparlanmayı beklıyorm saglıklı ne kdar beslenemk istesemde beceremıyorm ben

Gecmıs olsun cnm hayırlı olur ıns tedavın bende baslayacagım ıns eylül ekim gibi abdominal oldum toparlanmayı beklıyorm saglıklı ne kdar beslenemk istesemde beceremıyorm ben
Allah razı olsun canım.gecmis olsun sana da. Bende çok kilolu değilim aslında ama polikistik over olduğum için yumurta kalitesini artırmak için biraz dikkat etmek istiyorum. Beslenme gerçekten önemli bende işim gereği çok dikkat edemiyorum ama cabalayacagim

Ne ıste calısıyorsun cnm aynı bendede pko var malesef sende sağol canım kğrtaj oldum dedın o gebelıgındemı tüp bebektı

Bıraz kılo bendede var malesef

Canim rahim dinlendirme yaptilarmi sana bahçecide? Bende bahçeciye gitmeyi dusunuyorum, ank.da selen hanima.
Rahim dinlendirme yapıldı canım . Dondurulmuş transfer edildi hep. Bilmiyorum bahceciden o kadar soğudum ki. Sadece para odaklı bence kürtaj oldum eve geldim içim acıyor zaten 60 lira eksik almışlar da beni onun için arıyorlar bir defa da fazla kan calismislar aynı üç beş kuruş için ariyorlar. Hocalar iyidir birsey diyemem.

Kızlar Koenzim q10'da hangi markayı kullandınız? Ocean mı Solgar mi? Bir de mg olarak 30,60,100 mg farkediyor mu?

Kızlar Koenzim q10'da hangi markayı kullandınız? Ocean mı Solgar mi? Bir de mg olarak 30,60,100 mg farkediyor mu?
Ben koenzim q10 i tek başına kullanmadım Multivitaminin içindeydi.Solgar veya ocean marka farketmez bence değişimli kullanabilirsin.Ama miligramı farkeder günlük alman gereken bir miktar vardır onu hocaya sor istersen

benim de sanirim cumartesi toplama olcaka yarin son kontrolum.hoca ohss riskin olabilir donduralim diyor.nasil ilerleyecek surec tekrar adetle kontrol mu baslayacak

yine yumurta gelistirme gibi her gun mu gelinecek onu tam soramadim hocaya merak ediyrm .kendi memleketinde kontrol olursun transfere gelirsin dedi

Ben koenzim q10 i tek başına kullanmadım Multivitaminin içindeydi.Solgar veya ocean marka farketmez bence değişimli kullanabilirsin.Ama miligramı farkeder günlük alman gereken bir miktar vardır onu hocaya sor istersen
Doktorum mg falan yazmamış. Sadece koenzim yazmış. Yarın sorarım artık. Ona göre alırım.
Teşekkür ederim.
Multivitamin hangisini kullanıyorsunuz?

Ben
Doktorum mg falan yazmamış. Sadece koenzim yazmış. Yarın sorarım artık. Ona göre alırım.
Teşekkür ederim.
Multivitamin hangisini kullanıyorsunuz?
Ben şimdi transfer sürecindeyim de sadece omega-3 ve folik asit kullanıyorum.Ama aralıktan temmuza kadar gonamax kullanmıştım hoca onu yazmıştı

yine yumurta gelistirme gibi her gun mu gelinecek onu tam soramadim hocaya merak ediyrm .kendi memleketinde kontrol olursun transfere gelirsin dedi
Yok adetinle transfer hazırlığına başlarsa ortalama 15 gün içinde transfer olursun toplamda da 2 veya 3 kere kontrole çağırır bu süre içerisinde rahim kalınlığını ve durumunu kontrol ediyo sadece.Aynen kontrolü bulunduğun yerdeki hastanede yaptırıp hocaya da bildirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…