Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

6 haziranda Yumurta toplamam oldu. Çıkışta eşim bekliyordu. Sonradan aradılarda mı geldi yoksa orda bekledimi bilmiyorum

viruse gore mi yogun.yoksa eskisi kadar mi.ne kadar bekliyorsunuz ultrason ve kan icin
sanki eskisinden biraz daha az bekleme ama yine de yoğun. ben o gun ilk sıradaydım 8 de kan verdim 8.30 da hoca muayeneye aldı. 10.30 da ilaclarim anlatıldi. sabah treniyle gittigimde 10 gibi kan verdim 11.30 da muayene 13 gibi de sonuclarima baktilar.tabi ben kendim oturmadım icerde disarda bekledim ama esler de olunca ayaktada cok kisi oluyor hulusi hoca uyariyor ama yine kalabalıklasiyor

kanı hoca gelmeden mi verecegz.o bize git kan ver mi dicek.kusura bakmayin sadece histeroskopim yapildi orda.ilk tup denemem olacak

viruse gore mi yogun.yoksa eskisi kadar mi.ne kadar bekliyorsunuz ultrason ve kan icin
Merdivenlere kadar
kanı hoca gelmeden mi verecegz.o bize git kan ver mi dicek.kusura bakmayin sadece histeroskopim yapildi orda.ilk tup denemem olacak
Sekretere giris yaptirip kan vermeye gidiyosun, 1,5 -2 saattede kan sonucun cikiyor. Bazen yogun olunca hastane labaratuari,gec cikabiliyor.

hulusi hoca ayakta bekleyen erkekleri asagida beklemeleri icin uyariyor, ama erkekler asagiya inmiyor malesef. Bencede orda olmamalilar, biri sekretere adetlimisin cevabini verirken cekiniyor,yada tuvalete girecekken koridorun erkeklerle dolu olmasi hos degil yaa.. Erkekler asagida beklemeli, muayeneye girmiyolar sonuctaa

Arkadaşlar benım esimde sorun yok görünürde. Hulusi hocaya giderken testler hazır gitmek istiyorum orda ücretlidir. Esime hangi testleri yaptırayım bi yardımcı olur musunuz?

özellikle şu pandemi dönemimde erkeklerin beklemesi cidden gereksiz ve sınır bozucu ortam çok kalabalık oluyor

ben de katılıyorum. ama maalesef kadınlar da yapıyor. hulusi hoca uyardi gecen gun gitme diyor kadın kocasina hoca iceri girer birazdan. yani veli gibi orda beklemeleri neden anlamıyorum. cok havasız ve dip dibe

bu ayın başında başkent hastahanesinde olacağım. amh 0.44 yumurta rezerv azlığı ve kalite düşüklüğü var. Başkent hastahanasinde veya Ankarada bu sorun ile ilgili tavsiyeniz var mı? yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar benım esimde sorun yok görünürde. Hulusi hocaya giderken testler hazır gitmek istiyorum orda ücretlidir. Esime hangi testleri yaptırayım bi yardımcı olur musunuz?
Zaten sorun görünürde olmuyor sperm testlerinde çıkıyor.Sperm kruger morfoloji testi isteyecektir, onun sonucu düzgün çıksa bile sperm dna hasar testi var spermin dış görünüşüne değil de iç yapısına dnasına bakıyor onu da isteyecektir.Onun dışında kandan genetik testlerinizi de isteyecektir ikinizin de.Bence görüştükten sonra testleri hocanın istemiyle yaptırmakta fayda var.Testleri istedikten sonra orda yaptırma mecburiyetin yok.Devlette veya özel lab.da yaptırabilirsin.Biz dna hasar testini dışarıda yaptırmıştık.

Hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Ben de dün hastaneydim, ekstrofem başladım ve transferim 10 Temmuz gibi olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…