- 8 Haziran 2020
- 7
- 4
- 46
Alıyor sanırım telefondan net bilgi alabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıyor sanırım telefondan net bilgi alabilirsiniz
Çok tesekkür ederim. SağolunAlıyor sanırım telefondan net bilgi alabilirsiniz
ben kendim gitmistim esim gelememistiHulusi hocaya ilk gitmemizde eşimizlemi gitmek gerekiyor.
Hayırlı olsun inşallah bugün hastanede miydinizKızlar ben transfer hazırlığına başladım
hayırlı olsun nezaman transferKızlar ben transfer hazırlığına başladım
Hayırlı olsun canımKızlar ben transfer hazırlığına başladım
Hayırlısı olsun tahmini transfer zamanı söyledi mi hoca? İlaçlarınız nelerKızlar ben transfer hazırlığına başladım
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar ben transfer hazırlığına başladım
Transferi Hulusi Hoca yaptığı için hocanın gelmesini biraz bekleyebilirsiniz belki.Onun dışında çok bekletmezler heralde sıkışık oluyorsunuz zaten.Eşler görüşmeye girebilir ama muayeneye veya aşağıda opu-transfer-histeroskopi gibi işlemlerde zaten önceden de almıyorlardı.transferde de cok bekleniyor mu muayene gibi.yoksa saatindr isleme aliyorlar mi.esler covid den her asamada disarda mi bekliyor biz hep yalniz mi kaliyoruz
Benim de toplama ile ilgili kafamda aynı sorular vartransferde de cok bekleniyor mu muayene gibi.yoksa saatindr isleme aliyorlar mi.esler covid den her asamada disarda mi bekliyor biz hep yalniz mi kaliyoruz
Eskiden aşağıda servis kapısının önünde bekliyordu eşler ama artık ona da pandemiden dolayı izin vermiyorlar.Aşağıdaki bekleme salonu zaten kapalı ve dar bir alan olduğu için yukarda beklemeleri isteniyor.Ama hemşireler ve hasta bakıcılar herşey için yardımcı oluyorlar.Eşinize de çıkınca ve sizi çıkartacakları zaman haber veriyorlar, iniyor.gecen yil histeroskopide alt katta kapida beklemislerdi eşler o yuzden sordum.sonucra opu sedasyonla hemen ulasabilmemiz lazim bizden birilerine
raporlu 8 bin mi. en son 4800 verdim ben nasil iki katına cıktiArkadaşlar fiyatlar iyice artmiş, raporlu 8bin. Raporsuz 8.700 olmuş tüp bebek. Galiba artacak zamanla. Ve cok fazla yoğun.
Dahada artacagini söyluyolar. İlaclarda baya maliyetli.raporlu 8 bin mi. en son 4800 verdim ben nasil iki katına cıkti
bu baskente mi ozel her yerde mi boyle acaba. baskentin fiyatları diger merkezlere gore uygun derken 2 kat artmis. en azindan eski hastalara eski fiyattan yapmalilar. sonicta ertelenmesini biz istemedikDahada artacagini söyluyolar. İlaclarda baya maliyetli.
Sanmıyorum. Diger merkezlerde de artış var. Hatta muayene ucretleri daha yuksek bazi yerlerde.bu baskente mi ozel her yerde mi boyle acaba. baskentin fiyatları diger merkezlere gore uygun derken 2 kat artmis. en azindan eski hastalara eski fiyattan yapmalilar. sonicta ertelenmesini biz istemedik