Evet hoca bir aksilik olmazsa taze dedi , inşallah hepimizin canım, opudan sonra ağrı ne zaman geçiyorMaşallah inşallah hepsi güzel güzel büyür, sana taze transfer olacak galiba.İnşallah en güzel haberi de verirsin buradan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hoca bir aksilik olmazsa taze dedi , inşallah hepimizin canım, opudan sonra ağrı ne zaman geçiyorMaşallah inşallah hepsi güzel güzel büyür, sana taze transfer olacak galiba.İnşallah en güzel haberi de verirsin buradan.
Opu dan sonra ağrı bir günde geçer merak etme.Benim çok ağrım olmadı hiçbir toplamamda genelde çok yumurtası toplananlarda oluyor fazla ağrı 10-20 arası yumurta toplananlarda.Evet hoca bir aksilik olmazsa taze dedi , inşallah hepimizin canım, opudan sonra ağrı ne zaman geçiyor
Maşallah inşallah hepsi dolu sağlıklı kaliteli olurÇok teşekkür ediyorum canımm, 7 tane dediler
13 toplanmıştı bana serum verildi ağrısız geçti önceki 6 toplandı ondan ağrı bir kac günde geçtiOpu dan sonra ağrı bir günde geçer merak etme.Benim çok ağrım olmadı hiçbir toplamamda genelde çok yumurtası toplananlarda oluyor fazla ağrı 10-20 arası yumurta toplananlarda.
Tedavi süresi tamamen kişiye bağlı. Benim yumurtalıklar yavaş çalıştığı için reglin ilk gününden itibaren sayarsak 17.gün toplandı yumurtalar. Tedavim uzun sürdüğü için ilaçlarım raporu aştı. 2 katı ilaç parası ödedim. Ama kimisinin 10. Veya 12. Günde vs yumurtası toplanıyor. Taze transfer de opu dan sonra 3. Veya 5.gün transfer ediliyor. Dondurulmuş embriyo transferinde ise doktor rahmin durumuna göre 1-2 ay sonra transfer yapıyorIyi gunler arkadaslar. Tup bebek uygulamasi ortalama kac gun sürüyor?bazı videolarda 15 ile 18 gun arasi diyor. Ama yazılan yorumlarda sanku daha uzun sürüyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Cok cok tesekkur ederim. Allah yardımcınız olsun sizin de,hepinizin deTedavi süresi tamamen kişiye bağlı. Benim yumurtalıklar yavaş çalıştığı için reglin ilk gününden itibaren sayarsak 17.gün toplandı yumurtalar. Tedavim uzun sürdüğü için ilaçlarım raporu aştı. 2 katı ilaç parası ödedim. Ama kimisinin 10. Veya 12. Günde vs yumurtası toplanıyor. Taze transfer de opu dan sonra 3. Veya 5.gün transfer ediliyor. Dondurulmuş embriyo transferinde ise doktor rahmin durumuna göre 1-2 ay sonra transfer yapıyor
Ne demek tez vakitte rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCok cok tesekkur ederim. Allah yardımcınız olsun sizin de,hepinizin de
Bir igne sonrasi 20. gün genelde kontrol eder Hoca, duruma gore doz ayarlarGeçici menapoz denilen olay ne kadar sürüyor arkadaslar
Teşekkür ederimBir igne sonrasi 20. gün genelde kontrol eder Hoca, duruma gore doz ayarlar
Kızlar embriyolog bugün arar demi ?dün toplamam olmuştu
Ararlar mutlaka.İnsanın gözü telefonda oluyor arasınlar diye çok iyi anlıyorum seniKızlar embriyolog bugün arar demi ?dün toplamam olmuştu
Nasıl yani 3 ya da 5 ?Kızlar 3. Ve 5. Gün embriyosu arasında fark oluyor mu ? Hoca bana ilk 5. Gün transfer düşünüyorum dedi sonra 3 yada 5 dedi
Ama genelde 3.gun embriyosu transfer ediyolar baskentte.Nasıl yani 3 ya da 5 ?
5 .gün Embriyo en iyisi ve dayanıklı 5.gun de kendi arasında ayrılıyor tâbi
Hayır artık dondurulmuş embriyo daha çok yapılıyor katıldığı canlı yayında söylemiştiAma genelde 3.gun embriyosu transfer ediyolar baskentte.
Bana taze transfer yapılacak canım, dün de aradılar 3. Gün transfer dediler ben de 5. Gün daha iyi biliyorum sordum çok fark yok dendiNasıl yani 3 ya da 5 ?
5 .gün Embriyo en iyisi ve dayanıklı 5.gun de kendi arasında ayrılıyor tâbi