Evet açıkArkadaşlar mrb cumartesi gunleri açikmi klinik,bilginiz varmi?
Canım noldu gittin mi bugün ne dediEvet açık
Evet gittim canim. Perşembe transfer var insallahCanım noldu gittin mi bugün ne dedi
Bugün banada leucostim uyguladıHerkese merhabalar Kızlar , hoca bugün bana leucostim uyguladı sizlere de yapmış moydı ? Benim opu Pazartesi
Opu öncesi uygulamadi bana transfer hazırlığında uygulamıştıHerkese merhabalar Kızlar , hoca bugün bana leucostim uyguladı sizlere de yapmış moydı ? Benim opu Pazartesi
HarikaEvet gittim canim. Perşembe transfer var insallah
Ben de anlamadımBugün banada leucostim uyguladıonu bütün hastalarına yapıyor. Ama benim bildiğim transferden önce yapıyor hep sana opudan oncemi yaptı
Sormadımm ben deOpu öncesi uygulamadi bana transfer hazırlığında uygulamıştı
Kesin bi bildiği vardırSormadımm ben de
belki dondurmadan transfer planliyordur hocaBen de anlamadımTransfer öncesi diye duymuştum ama opu öncesi yaptı
Bence deKesin bi bildiği vardır
İnşallah herşey yolunda giderHarikaay ilk güzel haber senden o zaman başka transfer hazırlığı olan yok sanırım
İnşallah kötü düşünceye yer Yokİnşallah herşey yolunda gider
İnşallah inşallah hepimiz görelim o güzel günleriNe kadar guzel haberler:) darisi 3 haneli 4 haneli beta degerlerine, kalp atislarina ve dogumlara
Ben saglikciyim ve onu bilen biri yapabilir internet üzerinden o öğrenmeyle olmaz canım ama hemşireye sor başka yerlerden vurulur mu diye ama onu da bildiğim kadarıyla kas bölgesine gerekiyorKızlar bişey soracağım vakalar arttı iyice ben korkuyorum hastane ortamına girmekten yarın progestan ignelere başlayacağım kendim kalçadan vuramammi acaba. Virüs bulaşacak diye çok korkuyorum bu zamana kadar bu evreye gelmek için çok emek harcadım.
Aranızda sağlıkçı falan varsa bana bilgi verebilirmi biraz video falan izledim anladım aslında cesaretimde var. Yapsam sakıncası olurmu