Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ben saglikciyim ve onu bilen biri yapabilir internet üzerinden o öğrenmeyle olmaz canım ama hemşireye sor başka yerlerden vurulur mu diye ama onu da bildiğim kadarıyla kas bölgesine gerekiyor
Yaa öylemi 😥 neyse hafta içi sağlık ocağına giderim artık acile göre daha riski az. Hafta sonuda ozele giderim artık

Aslında bu Prgestan iğnenin göbekten yapilanida varmış ama devlet karsilamiyomus pahalıymis. Neyse artık Allah korusun kalmayalım virüs falan😔

Yaa öylemi 😥 neyse hafta içi sağlık ocağına giderim artık acile göre daha riski az. Hafta sonuda ozele giderim artık

Aslında bu Prgestan iğnenin göbekten yapilanida varmış ama devlet karsilamiyomus pahalıymis. Neyse artık Allah korusun kalmayalım virüs falan😔
Canım hoca illa kalçadan yapılanı vermez demi ? Benim kalçadan iğneye fobim var 😔

Kızlar bişey soracağım vakalar arttı iyice ben korkuyorum hastane ortamına girmekten yarın progestan ignelere başlayacağım kendim kalçadan vuramammi acaba. Virüs bulaşacak diye çok korkuyorum bu zamana kadar bu evreye gelmek için çok emek harcadım.

Aranızda sağlıkçı falan varsa bana bilgi verebilirmi biraz video falan izledim anladım aslında cesaretimde var. Yapsam sakıncası olurmu 🤔
ben saglikciyim acikcasi ben kendime kalcadan yapmam cunku geri cekip damarda olup olmadigini kontrol etmek sıkıntı. benim diger transferimde kalcadan yapilan igne bana biraz yan etki yapti gobege gectik. biraz fiyat olarak farkli ama daha rahat sanki.

vakalar muhtemelen 1 hazirandaki normallesme nedeniyle arttı. ben bundan sonra boyle stabil olacagini dusunuyorum. zira ben de hizli trenle gelıyorum cok tedirginim.

ben saglikciyim acikcasi ben kendime kalcadan yapmam cunku geri cekip damarda olup olmadigini kontrol etmek sıkıntı. benim diger transferimde kalcadan yapilan igne bana biraz yan etki yapti gobege gectik. biraz fiyat olarak farkli ama daha rahat sanki.
Göbeğe geçtiğiniz iğne hangisi idi ? Hocaya söylesek acaba direk onu verir mi kalça yerine

Göbeğe geçtiğiniz iğne hangisi idi ? Hocaya söylesek acaba direk onu verir mi kalça yerine
Bana hemşire söyledi zaten göbekten vurulanda var istersen ondan verelim dedi ben istemedim çünkü onu devlet karşılamıyormus. Ama bu kalçadan yapılan iğneyi devlet karsiliyor.

Malum çok para harcıyoruz herşeyi düşünmek zorunda kalıyorum 😔 bı cozdurme parası bile bin dokuz yüz çok masraf yapılıyor ama sonu güzel olur inşallah

Bana hemşire söyledi zaten göbekten vurulanda var istersen ondan verelim dedi ben istemedim çünkü onu devlet karşılamıyormus. Ama bu kalçadan yapılan iğneyi devlet karsiliyor.

Malum çok para harcıyoruz herşeyi düşünmek zorunda kalıyorum 😔 bı cozdurme parası bile bin dokuz yüz çok masraf yapılıyor ama sonu güzel olur inşallah
1900mu benim bildiğim 4100 mu cozdurme transfer 🙄

Göbekten olan Yüksek biraz fiyatı ve sürekli vurunursak pahalı olur , mecburen kalçadan almak daha mantıklı sanki canım 🤷

Göbekten olan Yüksek biraz fiyatı ve sürekli vurunursak pahalı olur , mecburen kalçadan almak daha mantıklı sanki canım 🤷
Evet canım bencede hemşireye dedi pahalı diye. O yüzden kalçadan olanı tercih ettim. Kalp atışını duyana kadar vuruluyormus galiba bayada uzun bir süre

1900 küsurdu sanırım 2 bin diyelim. Transferde aynı o fiyat dedi. Toplam 4 bin olacak işte
Ben sorunca tek fiyat verdiler de direk 4 bin , kafam karıştı şimdi benim iki tüp 4+4 Embriyo var iki kez toplandı iki tüp çözülürken 2bin+2 bin ve transfer için de +2bin 6bin mi ödüyoruz 😨

Çok doğru söylüyorsunuz çok pahalı her şey Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Ben sorunca tek fiyat verdiler de direk 4 bin , kafam karıştı şimdi benim iki tüp 4+4 Embriyo var iki kez toplandı iki tüp çözülürken 2bin+2 bin ve transfer için de +2bin 6bin mi ödüyoruz 😨
Öyle olduğunu sanmıyorum benim de iki toplama 3+1 iki tüpde embriyolar var üçü bir kerede biri bir kerede donduruldu çözdürürken hepsini çıkarıp çözdürüyorlardır iki işlem ücreti almazlar diye düşünüyorum.

Yok canım öyle değil Benim de 3 ayrı tüptu canım. 3 kere toplama yaptırmıştım ya .dün gittiğimizde çözme parası aldilar. Transfer için gittigimizdede transfer parası alacaklar.

Öyle olduğunu sanmıyorum benim de iki toplama 3+1 iki tüpde embriyolar var üçü bir kerede biri bir kerede donduruldu çözdürürken hepsini çıkarıp çözdürüyorlardır iki işlem ücreti almazlar diye düşünüyorum.
Evet hepsini aynı anda cozrururler. İyi kalitede olanları transfer ederler. Geriye kalanlardan iyi olan varsa da geri dondurmak isteyebiliyorz

Kızlar genetikli tüp bebek 8034 lira transfer 5020 embriyo dondurma embriyo başı 1697tl premed lab. Yolluyorlar genetiği embriyo başı 250 dolar fiyatlar artmış bu durumda kredi için 10 bin başvurduk çıktı ama yetmicek borç bulucaz haziran adetimde gidip kan vericem başlayıp başlamayacağımıza karar verecek pahalanmasına çok üzüldüm yumurta havuz yaptırmayı sordum Tuğçe hanım aynı dedi yumurta toplama işlemiyle Bi fark yokmuş Allah yardımcımız olsun.

Bu pandemi olmasaydı 7350 liradan yapılacaktı ilaçlarda artmış gonal f 900 daha önce 730 a alıyordum 820 olmuş bazı ilaçlar kan sulandırıcı claxen yokmuş piyasalarda herşeyin hayırlısı ya bu ay çok stres oldum üzüldüm gidip gitmeme konusunda kararsızım da

X