Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

hulusi hoca rutin olarak herkese transfer oncesi ofis histeroskopi yapiyor mu. benim daha once tup bebek denedigim yerde yapıldi baya da ugrasilmisti yapisiklik varmis

Simdi bi arkdsma sordum o da bikac gun once çekildi o da bnm gbi odemis..farkliliklari anlayamadm
Çözemedim bende bende uygun ödedim çünkü Ekim'de 230 anestezili cektirmistm hsg yi. Hatta bana anestezi almayın diye çok direttiler fiyat farki çok diye ben kabul etmedim o da 75di.

Çözemedim bende bende uygun ödedim çünkü Ekim'de 230 anestezili cektirmistm hsg yi. Hatta bana anestezi almayın diye çok direttiler fiyat farki çok diye ben kabul etmedim o da 75di.
Ama ekimde cok farkliyms fiyatlar..oyle olmasi norml..ben bu ay cektrdnz sandm..sanrm bu ay cektrenler baskalari degl mi? Az once aradm yakn zamnda 250tl ye bi cekim yapilmadigi soylendi. Neyse artik saglik olsn..

Herkese merhaba. Ben de Hulusi hocada tup bebek yapmayı düşunüyorum. Bu ilk deneyimim olacak. Acaba tüp bebek tedavisine başlamadan önce ne gibi tetkikler yapiliyor. Yoksa hemen tüp bebek uygulamasina geciliyor mu. Lutfen bilgilendirirseniz sevinirim.

hoca ayrintili öykü alıyor ona göre bazı tetkikler veriyor. mesela benden kandan kromozom pihtilasma testleri istedi. benim zaten 3. denememdi ve rahim filmim vs vardi istemedi belki rahim filmi de ister. hoca zaten deneyimli kendi planliyor her seyi kafasinda ona gore istiyor tetkikleri

Cok tesekkür ederim yardimci oldunuz

Kızlar tüp bebek fiyatlar arttı mı bugün aradım telde bilgi veremiyoruz muayeneye başladı dedi Hulusi hoca 2. Toplamam martta olucaktı ertelendi chg genetik ne kadar olmuş bilginiz var mı Eskişehirdeyimde

Kızlar tüp bebek fiyatlar arttı mı bugün aradım telde bilgi veremiyoruz muayeneye başladı dedi Hulusi hoca 2. Toplamam martta olucaktı ertelendi chg genetik ne kadar olmuş bilginiz var mı Eskişehirdeyimde
ben de eskisehirden gelip gidiyorum. cgh bilmiyorum ama muayene 350 tl oldu dedi sekreter

muayeneye giden arkadaslar bilgi verebilir misiniz. acaba hoca bilgi vermek icin odasında gorusme yapiyor mu yoksa virus nedeniyle farkli bi uygulama mi yapiliyor

hulusi hoca adetliyken ilk gunlerde agri kesici icmeye izin veriyor mu.benim baya agrili oluyor
Benim de çok ağrılı oluyor ama son yumurta toplamada içmedim adetin ilk günü gitmiştim özlem hemşireye sordum çok ağrım olursa ağrı kesici içiyimmi diye içme dedi.Ama çok çok ağrın olursa hocaya msj at iç derse iç dedi çok şükür dayandım aşırı ağrım olmadı.Hocanın telefon numarası kartta yazıyor sizde yoksa sekreterlikten alın.Whatsap dan direkt kendisine sorabilirsiniz bu tarz soruları mutlaka dönüş yapıyor.

muayeneye giden arkadaslar bilgi verebilir misiniz. acaba hoca bilgi vermek icin odasında gorusme yapiyor mu yoksa virus nedeniyle farkli bi uygulama mi yapiliyor
Önce muayene ediyor sonra dışarda bekliyorsunuz, sonrasında tekrar çağırıyor görüşme için odaya alıyor eğer reçete yazacaksa veya birşey anlatacaksa.Odasındaki oturulan koltukları biraz uzaklaştırmışlar.Ama planlanmış yumurta toplama için tedaviye başlayacaksanız muayene ediyor gönderiyor kan sonuçları çıkınca Deniz hemşire arıyor ilaç dozlarınızı söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…