çok teşekkürlerÖnce muayene ediyor sonra dışarda bekliyorsunuz, sonrasında tekrar çağırıyor görüşme için odaya alıyor eğer reçete yazacaksa veya birşey anlatacaksa.Odasındaki oturulan koltukları biraz uzaklaştırmışlar.Ama planlanmış yumurta toplama için tedaviye başlayacaksanız muayene ediyor gönderiyor kan sonuçları çıkınca Deniz hemşire arıyor ilaç dozlarınızı söylüyor.
Evet ilk başta ödüyoruz , ve extra amh gibi diğer hormonlara da extra ödeniyor. Devlette yaptırdıgm danbazılarını kabul etti benim bazılarını etmediArkadaslar hulusi hocaya tedaviye başlamayı düşünüyorum reglim baslayinca. Kan tahlili hormon tahlili ayrica ucretli mi? Devlet hastanesinde yaptirsam kabul ederler mi bilginiz var mi
En iyisi devlette yaptirayim testleri kabul etmediklerini bidaha yaptırırım ne kadar az ödeme cikarsa o kadar iyi. Insallah cok tutmaz.Evet ilk başta ödüyoruz , ve extra amh gibi diğer hormonlara da extra ödeniyor. Devlette yaptırdıgm danbazılarını kabul etti benim bazılarını etmedi
pıhtilasma ve genetik testi disarda yaptirabilirsin dedi. ama amh hormon testleri burda yaptir sistemimde gorunsun dedi. d vit. belki disarda yaptirabilirsiniz onun fiyati yuksekti. onu kabul eder sanki dısardanArkadaslar hulusi hocaya tedaviye başlamayı düşünüyorum reglim baslayinca. Kan tahlili hormon tahlili ayrica ucretli mi? Devlet hastanesinde yaptirsam kabul ederler mi bilginiz var mi
Dvit kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerini dışarda yaptırabilirsiniz. Ama diğer kanları hastaneden istiyor tekrar. Benim rahim filmimide kabul etmiştiEn iyisi devlette yaptirayim testleri kabul etmediklerini bidaha yaptırırım ne kadar az ödeme cikarsa o kadar iyi. Insallah cok tutmaz.
Sizin yumurtalar donduruldu mu? Nasıl durumları?Dvit kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerini dışarda yaptırabilirsiniz. Ama diğer kanları hastaneden istiyor tekrar. Benim rahim filmimide kabul etmişti
Evet 7 tane toplandı. 16.gün tolanmıştı. Dünyanın iğnesini kullandım ama şükür 3.gün donduruldu. 4tane.üçü birinci kalite biri ikinci kaliteSizin yumurtalar donduruldu mu? Nasıl durumları?
SüperEvet 7 tane toplandı. 16.gün tolanmıştı. Dünyanın iğnesini kullandım ama şükür 3.gün donduruldu. 4tane.üçü birinci kalite biri ikinci kalite
Bir tane normal enjektör ve büyük iğnesi olacak sıvı ve tozu karıştırmak için, bir tane de aynı gonal f in iğnesi büyüklüğünde karına enjekte etmek için ince ve kısa iğne ucu olacak, hastanede hemşirelerden de alabilirsiniz aslında ince ucu.Benim evde var ama şuan işteyim atamıyorum.Kızlar merhabalar , bana biriniz merional iğne için yanında alınacak enjektörün fotoğrafını atabilir mi? Eczacımız bilemedi
Toplama için bişe demedi. Geçici menapoz nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk adetinle gel dedi. Rahim iyiymişSüperikinci toplama yapılmayacak heralde.Başlayacakmısınız geçici menopoza
2lik enjektör vericek size. İğneside insülin enjektör iğnesiKızlar merhabalar , bana biriniz merional iğne için yanında alınacak enjektörün fotoğrafını atabilir mi? Eczacımız bilemedi
Hmm bende çikolata kisti olduğu için geçici menopoz iğnesi ile iki ay rahim dinlendiriyor kistler de küçülüyor bu sürede.Sizde yoksa geçici menopoz yapmayabilir.Ama yumurta dondurma işleminde başarı yüksek olduğu için dondurma işlemini çoğu kişiye yapıyor sanırım.Bende de 4 embriyo var.Hayırlısı olsun inşallah hepimizinki tutar.Toplama için bişe demedi. Geçici menapoz nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk adetinle gel dedi. Rahim iyiymiş
Çok teşekkür ediyorumBir tane normal enjektör ve büyük iğnesi olacak sıvı ve tozu karıştırmak için, bir tane de aynı gonal f in iğnesi büyüklüğünde karına enjekte etmek için ince ve kısa iğne ucu olacak, hastanede hemşirelerden de alabilirsiniz aslında ince ucu.Benim evde var ama şuan işteyim atamıyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun. Artık güzel zamanlara geldik az çok embriyomuz var. Tutacak işallahHmm bende çikolata kisti olduğu için geçici menopoz iğnesi ile iki ay rahim dinlendiriyor kistler de küçülüyor bu sürede.Sizde yoksa geçici menopoz yapmayabilir.Ama yumurta dondurma işleminde başarı yüksek olduğu için dondurma işlemini çoğu kişiye yapıyor sanırım.Bende de 4 embriyo var.Hayırlısı olsun inşallah hepimizinki tutar.
Çok teşekkür ediyorum2lik enjektör vericek size. İğneside insülin enjektör iğnesi
Teşekkür ederim tam olarak hangi tahlili ister bilemedim gidince görüşürüm artik :)pıhtilasma ve genetik testi disarda yaptirabilirsin dedi. ama amh hormon testleri burda yaptir sistemimde gorunsun dedi. d vit. belki disarda yaptirabilirsiniz onun fiyati yuksekti. onu kabul eder sanki dısardan
Rahim filmini subatta baskentte çektirmiştim. Eskisehirli hemserilerimde varmış. Rabbim sabrımızi selamete cikarsin insallah.Dvit kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerini dışarda yaptırabilirsiniz. Ama diğer kanları hastaneden istiyor tekrar. Benim rahim filmimide kabul etmişti