- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
Bi saniye kafam durdu. Yum toplana ve transfer 9.500 bu hesaba gore. Bi de ekstra 8600 ne icin raporsuz? Yum gelistirme mi? Arti ilaclar 3000desek...21.000 ediyor bu hesaba gore?Aşılama bilmiyorum ama raporlu tüp Bebek 7900 küsur
Raporsz 8600 küsur ...
Yumurta toplama 5177 transfer 4 bin küsur olmuş yükselmiş baya
Hayır ayrı bu işlemler hepsi , dondurma ve transfer 9500Bi saniye kafam durdu. Yum toplana ve transfer 9.500 bu hesaba gore. Bi de ekstra 8600 ne icin raporsuz? Yum gelistirme mi? Arti ilaclar 3000desek...21.000 ediyor bu hesaba gore?
Önceden arayıp randevu alıyorsunuz gittiğinizde geldiğinizi sekretere söylüyorsunuz sonrasında bekliyorsunuz.Sizi içeriden çağırıyorlar.Adetliyken muayene normal zamanda nasılsa öyle oluyor zor değil.merhaba.adetin 2.gunu nasil siraya aliyorlar bizi.ismimizi yazdirmak icin yukariya cikabiliyor muyuz bu surecte.bir de adetli vajinal muayene zor oluyor mu
toplama yaptıktan sonra benimkileri de kontrol etti ama kistler ve az yumurtaoldugu icin gerek gormedi. sanırim ayni sekilde ilac kullanmaya devam ediliyor ve belli buyukluge ulastiginda toplanıyorMerhabalar 14 gündür iğne kullanıyorum. 16.gün yani cumartesi yumurta toplama olucak.yumurtalıklarım çok tembelmiş. 6 tane toplarız dedi hoca. Ama geriden gelen yumurtalarda varmış. Onlarıda takip edip toplayalım dedi. Böyle bir işlem yaptıran oldu mu?
Teşekkür ederim anlaşılan toplamadan sonra netleşicektoplama yaptıktan sonra benimkileri de kontrol etti ama kistler ve az yumurtaoldugu icin gerek gormedi. sanırim ayni sekilde ilac kullanmaya devam ediliyor ve belli buyukluge ulastiginda toplanıyor
evet toplamadan sonra progesteron verip 2 gun sonra gel dedi hoca. ama baktı kistler ve 2 yumurta var gerek yok dediTeşekkür ederim anlaşılan toplamadan sonra netleşicek
Ben randevu aldım salı günü birde erkenden gittimmerhaba.adetin 2.gunu nasil siraya aliyorlar bizi.ismimizi yazdirmak icin yukariya cikabiliyor muyuz bu surecte.bir de adetli vajinal muayene zor oluyor mu
yine cok mu kalabalıklastı. peki bekleme salonunda mı bekliyorsunuz. orası çok havasız ve kalabalık oluyorBen randevu aldım salı günü birde erkenden gittim
1 .sirayida aldım eskisi gibi gelen var numara alıp bekliyor herkes sekreter alıyor yani sıkıntı olmadı
Tam olarak kalabalık değil sandalye ler belli aralıklarla koyulmuş , eskiden 30 sandalye varsa yariya indirmisler. Kalabalık olduğunda aşağıya alıyorlar kendileri arıyorlaryine cok mu kalabalıklastı. peki bekleme salonunda mı bekliyorsunuz. orası çok havasız ve kalabalık oluyor
Sekreteri ara hemen söylerlerKızlar hoca yarın poliklinik yapacak mi ? Sokağa çıkma yasağından ötürü soruyorumbugün adetimin 1. Günü
Teşekkürler canım randevu aldım
Merhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı. 7 tane işallah kaliteliembriyolarım olur. Hulusi hoca ya çok güveniyorumGünaydın Kızlar, ben dün itibariyle Hulusi hocada tüp bebeğe başladım , önceden aynı hocada iki aşılamam vardı . Benim gibi yeni başlayan var mu
Günaydın Kızlar, ben dün itibariyle Hulusi hocada tüp bebeğe başladım , önceden aynı hocada iki aşılamam vardı . Benim gibi yeni başlayan var mu
Hayırlı olsun ikiniz içindeMerhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı. 7 tane işallah kaliteliembriyolarım olur. Hulusi hoca ya çok güveniyorum
maşallah insallah kaliteli olur hepsiMerhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı. 7 tane işallah kaliteliembriyolarım olur. Hulusi hoca ya çok güveniyorum