Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

merhaba.adetin 2.gunu nasil siraya aliyorlar bizi.ismimizi yazdirmak icin yukariya cikabiliyor muyuz bu surecte.bir de adetli vajinal muayene zor oluyor mu

merhaba.adetin 2.gunu nasil siraya aliyorlar bizi.ismimizi yazdirmak icin yukariya cikabiliyor muyuz bu surecte.bir de adetli vajinal muayene zor oluyor mu
Önceden arayıp randevu alıyorsunuz gittiğinizde geldiğinizi sekretere söylüyorsunuz sonrasında bekliyorsunuz.Sizi içeriden çağırıyorlar.Adetliyken muayene normal zamanda nasılsa öyle oluyor zor değil.

Kızlar ben de bugün yumurta toplama sonrası ilk kontrole gittim geçici menopoz süreci başlıyor bugün.lucrin+desolett verdi.lucrin adeti keser ama desolett ilk ay adet olmanı sağlayacak ozaman kontrole gel dedi.Bu şekilde ikisini birlikte kullandırdığı varmı aranızda?

Merhabalar 14 gündür iğne kullanıyorum. 16.gün yani cumartesi yumurta toplama olucak.yumurtalıklarım çok tembelmiş. 6 tane toplarız dedi hoca. Ama geriden gelen yumurtalarda varmış. Onlarıda takip edip toplayalım dedi. Böyle bir işlem yaptıran oldu mu?

toplama yaptıktan sonra benimkileri de kontrol etti ama kistler ve az yumurtaoldugu icin gerek gormedi. sanırim ayni sekilde ilac kullanmaya devam ediliyor ve belli buyukluge ulastiginda toplanıyor

toplama yaptıktan sonra benimkileri de kontrol etti ama kistler ve az yumurtaoldugu icin gerek gormedi. sanırim ayni sekilde ilac kullanmaya devam ediliyor ve belli buyukluge ulastiginda toplanıyor
Teşekkür ederim anlaşılan toplamadan sonra netleşicek

Ben randevu aldım salı günü birde erkenden gittim
1 .sirayida aldım eskisi gibi gelen var numara alıp bekliyor herkes sekreter alıyor yani sıkıntı olmadı

Ben randevu aldım salı günü birde erkenden gittim
1 .sirayida aldım eskisi gibi gelen var numara alıp bekliyor herkes sekreter alıyor yani sıkıntı olmadı
yine cok mu kalabalıklastı. peki bekleme salonunda mı bekliyorsunuz. orası çok havasız ve kalabalık oluyor

yine cok mu kalabalıklastı. peki bekleme salonunda mı bekliyorsunuz. orası çok havasız ve kalabalık oluyor
Tam olarak kalabalık değil sandalye ler belli aralıklarla koyulmuş , eskiden 30 sandalye varsa yariya indirmisler. Kalabalık olduğunda aşağıya alıyorlar kendileri arıyorlar

Kızlar hoca yarın poliklinik yapacak mi ? Sokağa çıkma yasağından ötürü soruyorum bugün adetimin 1. Günü

Günaydın Kızlar, ben dün itibariyle Hulusi hocada tüp bebeğe başladım , önceden aynı hocada iki aşılamam vardı . Benim gibi yeni başlayan var mu
Merhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı. 7 tane işallah kaliteliembriyolarım olur. Hulusi hoca ya çok güveniyorum
Hayırlı olsun ikiniz içinde sonunda güzel haberler alalım hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…