Çok çok amşn , inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımHayırlı olsun ikiniz içindesonunda güzel haberler alalım hepimiz inşallah
Aşılama ne kadar tuttu? Tup bebek icn rapor alms oldnz sanrm..raporlu ne kadar oldu?raporsuz fiyata ne dyorlar? Bir de taksit tarzi bsy olmuyor degil mi odemede?Günaydın Kızlar, ben dün itibariyle Hulusi hocada tüp bebeğe başladım , önceden aynı hocada iki aşılamam vardı . Benim gibi yeni başlayan var mu
İşallah bugün aradılar 7 side döllenmiş. İşallah kaç tane kalırsa salı günü dondurulacak. Zar zor 7 tane oluştuHayırlı olsun ikiniz içindesonunda güzel haberler alalım hepimiz inşallah
Aşılamayı hatırlamıyorum ne yaZık ki eylüldr idi şimdi fiyatlar çok daha fazla , raporun çıkacak ama bizim sebepsiz infertilite olduğu için önce aşılama deneyelim demişti hoca , daha dün başladığım için Fiyat konusunu tam bilmiyorum toplama zamanı alıyorlarmış geçen bir arkadaş yazmıştıAsi
Aşılama ne kadar tuttu? Tup bebek icn rapor alms oldnz sanrm..raporlu ne kadar oldu?raporsuz fiyata ne dyorlar? Bir de taksit tarzi bsy olmuyor degil mi odemede?
Aşılama bilmiyorum ama raporlu tüp Bebek 7900 küsurAsi
Aşılama ne kadar tuttu? Tup bebek icn rapor alms oldnz sanrm..raporlu ne kadar oldu?raporsuz fiyata ne dyorlar? Bir de taksit tarzi bsy olmuyor degil mi odemede?
Hsg kadarSanki fiyatlar surekli degsyor gbi gelyor da o yuzden surekli soruyorm ya..asilamayi da hic öğrenemedim..orda da sormyi unuttum.mesela bn muayene oldgmda 250ydi gecnlerde biri gtti 150 verms. Hsg icn yine bn farkli odedim baskasi farkli odems.garip geliyor.
Anestezili ve anestezisiz diye fiyatlar değişiyorSanki fiyatlar surekli degsyor gbi gelyor da o yuzden surekli soruyorm ya..asilamayi da hic öğrenemedim..orda da sormyi unuttum.mesela bn muayene oldgmda 250ydi gecnlerde biri gtti 150 verms. Hsg icn yine bn farkli odedim baskasi farkli odems.garip geliyor.
Ne hsg kadar?Hsg kadar
Pardon hsg ne kadar yanı fiyatı nedir yazacaktım. Yanlış olmuşNe hsg kadar?
Bana anestezili 780, anestezisiz 78 tl dendi..tabi orda muayene olduktan sonra..orda da 250tl ye muayene oldum. Ama gecenlerde bi baskasina 150tl muayene ve 600 tl anestezili hsg demsler..bunlar garip geldi bana da..Pardon hsg ne kadar yanı fiyatı nedir yazacaktım. Yanlış olmuş
Hsg ile histereskopi yi karıştırmıssiniz ikisi ayrı işlemler biri rahîm içine bakar biri tüplere.. histereskopi yüksek fiyatlı bende operatif histereskopi de 800 verdim ofis histereskopi ye 500 verdim bu ayeica yapılan işlemlere göre değişiyor polip varsa ayrı ücret biyopsi ayrı miyom ayrı rahîm düzeltme ayrı burda yanlış bilgi olmasın.... Ayrıca anestezili hsg Ekim'de yaptırdım 230₺ ödedim anestezisiz fiyat ise 80₺ civarı bişeydiBana anestezili 780, anestezisiz 78 tl dendi..tabi orda muayene olduktan sonra..orda da 250tl ye muayene oldum. Ama gecenlerde bi baskasina 150tl muayene ve 600 tl anestezili hsg demsler..bunlar garip geldi bana da..
Histereskopıde rahım de yapısıklık acma ne kadar biliyor musunuzHsg ile histereskopi yi karıştırmıssiniz ikisi ayrı işlemler biri rahîm içine bakar biri tüplere.. histereskopi yüksek fiyatlı bende operatif histereskopi de 800 verdim ofis histereskopi ye 500 verdim bu ayeica yapılan işlemlere göre değişiyor polip varsa ayrı ücret biyopsi ayrı miyom ayrı rahîm düzeltme ayrı burda yanlış bilgi olmasın.... Ayrıca anestezili hsg Ekim'de yaptırdım 230₺ ödedim anestezisiz fiyat ise 80₺ civarı bişeydi
Fiyatlar yükseldi ben zam yapilmadan önce yaptırmıştım 600-1000 arasında ofis operatif histereskopi diye değişiyor fiyatlarHistereskopıde rahım de yapısıklık acma ne kadar biliyor musunuz
Fiyatlar artmadan önce 500-1000 tl arası tutabilir işleminiz diyorlardı histeroskopide şimdi 1000-1500 arası tutabilir diyorlar.Yapılan işleme göre değişebiliyor fiyat , rahim içine bakmadan da fiyat belli olmuyor, bazen rahimde ultrasonda göremediği başka sorunları da histeroskopide görüyor, onları da düzeltiyor.Dolayısıyla fiyat işlem sonrası belli oluyor, oyüzden fiyat aralığı veriyorlar.Histereskopıde rahım de yapısıklık acma ne kadar biliyor musunuz
Mesela benım elimde kromozom testi var devlette yaptırmıştım. Diyorlarki hulısı hoca kabul etmiyor baştan yaptırtıyor dogru muFiyatlar artmadan önce 500-1000 tl arası tutabilir işleminiz diyorlardı histeroskopide şimdi 1000-1500 arası tutabilir diyorlar.Yapılan işleme göre değişebiliyor fiyat , rahim içine bakmadan da fiyat belli olmuyor, bazen rahimde ultrasonda göremediği başka sorunları da histeroskopide görüyor, onları da düzeltiyor.Dolayısıyla fiyat işlem sonrası belli oluyor, oyüzden fiyat aralığı veriyorlar.
Hayır doğru değil. Benimde devlette yaptırdığım testim vardı. Onu verdim hastaneye.Mesela benım elimde kromozom testi var devlette yaptırmıştım. Diyorlarki hulısı hoca kabul etmiyor baştan yaptırtıyor dogru mu
Onu bilmiyorum ama sanmıyorum öyle birşey yapacağını gen veya kromozom değişen birşey değil sonuçta, kabul eder.Elinizdeki testte hangi kromozom testleri yapılmış bilemiyorum belki farklı veya eksik bir test varsa onu ister.Mesela benım elimde kromozom testi var devlette yaptırmıştım. Diyorlarki hulısı hoca kabul etmiyor baştan yaptırtıyor dogru mu
Yo sadece hsg cekildi. 780 tl alindi. Biyopsi vs hicbsy yapilmadi. Soran kisi de hsg olarak sorup 600tl fiyat aldi. Karstrdim derken? Anlayamadim? Rahime de tuplere de bakldi. Hsg olmuyor mu bu? Doktor da hsg demsti..kafam karistiHsg ile histereskopi yi karıştırmıssiniz ikisi ayrı işlemler biri rahîm içine bakar biri tüplere.. histereskopi yüksek fiyatlı bende operatif histereskopi de 800 verdim ofis histereskopi ye 500 verdim bu ayeica yapılan işlemlere göre değişiyor polip varsa ayrı ücret biyopsi ayrı miyom ayrı rahîm düzeltme ayrı burda yanlış bilgi olmasın.... Ayrıca anestezili hsg Ekim'de yaptırdım 230₺ ödedim anestezisiz fiyat ise 80₺ civarı bişeydi
Hsg karşı binada yapılıyor , histereskopi Hulusi hoca nin binasında yapılıyor hangisinde oldunuz peki öyle sorayım da açıklık getirelimYo sadece hsg cekildi. 780 tl alindi. Biyopsi vs hicbsy yapilmadi. Soran kisi de hsg olarak sorup 600tl fiyat aldi. Karstrdim derken? Anlayamadim? Rahime de tuplere de bakldi. Hsg olmuyor mu bu? Doktor da hsg demsti..kafam karisti