Canım naptın iyidir haberler inşallahSabah bende hastaneye
Transfer mi ertelendibenim de fsh yine yuksek cikmis. hoca ne diycek bakalım. bu sekilde ertelenen oldu mu
yok benim daha transfer edilecek embriyom yok. daha 1 tane oldu. tekrar yumurta toplama olcaktiTransfer mi ertelendi
Hmm fsh yüksek olunca başlamıyor değilmi.Düzelir inşallah değerlerinyok benim daha transfer edilecek embriyom yok. daha 1 tane oldu. tekrar yumurta toplama olcakti
evet başlamıyor galiba daha cevap vermedi hoca. inşallah düzelir.Hmm fsh yüksek olunca başlamıyor değilmi.Düzelir inşallah değerlerin
Aslan pençesi iyi geliyor denedin miHmm fsh yüksek olunca başlamıyor değilmi.Düzelir inşallah değerlerin
Hadi hayırlısı bakalım canım 23unde gidince transfer için hazırlıklara başlar heralde degilmiKızlar benim güzel geçti rahîm güzelmiş kist yok gibi
Ama bugün lucrin depot verdi cyclo-progynova verdi suni adet olucam 23 Haziran'da kontrol ❤
Harika haberKızlar benim güzel geçti rahîm güzelmiş kist yok gibi
Ama bugün lucrin depot verdi cyclo-progynova verdi suni adet olucam 23 Haziran'da kontrol ❤
evet ama onlar da e2 yi yukseltiyor e2 yukseldigi icin fsh baskilanmis gibi gorunuyor sanırım yalancı bi dusuklukAslan pençesi iyi geliyor denedin mi
O belirsiz ama özlem hemşire yüksek ihtimal transfer hazırlığı yapar dediHadi hayırlısı bakalım canım 23unde gidince transfer için hazırlıklara başlar heralde degilmi
Aşılama bilmiyorum ama raporlu tüp Bebek 7900 küsurBaskentte aşılama da deneyen oldu mu? Aşılama fiyatları ve raporlu raporsuz tüp bebek fiyatlarını bilen var mi acaba?
Valla bilmiyorum ama arkadaş vardı 39 yaşında FSH hep 15 -20lerdeydi aslan pençesi yaptı düştü FSH 4 yumurta toplandı kaliteli bilmiyorum herkeste farklı etkiler edebilirevet ama onlar da e2 yi yukseltiyor e2 yukseldigi icin fsh baskilanmis gibi gorunuyor sanırım yalancı bi dusukluk
Yani o zaman 9bin küsür mü oluyor? Ilaclar da var sanrm degil mi? Onlar yaklask ne kadar biliyor musunuz?Aşılama bilmiyorum ama raporlu tüp Bebek 7900 küsur
Raporsz 8600 küsur ...
Yumurta toplama 5177 transfer 4 bin küsur olmuş yükselmiş baya
İlaçları bilmiyorum ben aralıkta toplama yaptırdım en sonYani o zaman 9bin küsür mü oluyor? Ilaclar da var sanrm degil mi? Onlar yaklask ne kadar biliyor musunuz?
Cok tesekkur ederim. Gonlunuze göre olsun sizin de inşallahİlaçları bilmiyorum ben aralıkta toplama yaptırdım en son
İlaçların fiyatı da arttı gonal f 900 kalem 820 lira merional 60 cetrotide ve çatlatma iğneleri de 100 küsürdü herkese ilaç dozlarını farklı kullanıyor 2500-4500 arası tutabilir ilaçlar yumurta gelişimine göre.Bunlar hastanenin karşısındaki eczanelerin fiyatları buarada orada uygun oluyor geneldeCok tesekkur ederim. Gonlunuze göre olsun sizin de inşallah
Cok tesekkur ederim sagolun..İlaçların fiyatı da arttı gonal f 900 kalem 820 lira merional 60 cetrotide ve çatlatma iğneleri de 100 küsürdü herkese ilaç dozlarını farklı kullanıyor 2500-4500 arası tutabilir ilaçlar yumurta gelişimine göre.Bunlar hastanenin karşısındaki eczanelerin fiyatları buarada orada uygun oluyor genelde