- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
İşallah kaliteli olur. Yarın tekrar kontrol var netleşir dediMerhaba benim de normalde 12.gün fln toplanırdı bu sefer 14.gün oldu ilk 3 gün çok yavaştı yumurta gelişimi.Onun çok önemi yok 17-20mm arası olunca topluyor, benden de 6 toplandı.Bazen toplamaya yakın yumurta çoğalabiliyor, yumurtalığın iğnelere verdiği tepkiye bağlı inş hepsi de kaliteli olur.
Bu sene dondurulmuş transfer de yoğunlaştıKızlar Hulusi hoca genelde dondurulmuş transfer mi yapıyor
Çok teşekkür ediyorum cabım ben de adeti bekliyorum tedaviye başlayacağız tüp bebekBu sene dondurulmuş transfer de yoğunlaştı
benim de hızlı büyüyorlar 10.gunde toplanmısti. hızlı buyumesi de pek iyi degil demisti hocaMerhaba benim de normalde 12.gün fln toplanırdı bu sefer 14.gün oldu ilk 3 gün çok yavaştı yumurta gelişimi.Onun çok önemi yok 17-20mm arası olunca topluyor, benden de 6 toplandı.Bazen toplamaya yakın yumurta çoğalabiliyor, yumurtalığın iğnelere verdiği tepkiye bağlı inş hepsi de kaliteli olur.
Bir ayda olabiliyor iki ayda hormon ve rahime göre karar veriyorÇok teşekkür ediyorum cabım ben de adeti bekliyorum tedaviye başlayacağız tüp bebekpeki transfer bir ay sonra mi oluyor
Cevaplarınız içi çok teşekkür ediyorum güzel haberler alırız inşallahBir ayda olabiliyor iki ayda hormon ve rahime göre karar veriyor
Neler kullandınıx amh fsh degerini biliyomusunuzMerhaba canim..oncelikle gecmis olsun..kacinci kaliteydi yani kac yumurtaniz vardi..ayni sorunlari bende yasiyorum..yaklasik 2 aydir inanilmaz votaminler hormonlar kullandimki..yinede 1 yumurta olustu..daha oncede bir negatif deneyimim var kalitesiz cikmisti..yani ne yapsakta bu yumurta kalitesini artirsakk..benim icin artik gectide ..cuma toplanacak..ama olumlu olcagibi dusunmutorum..sanirim biraz inancimida yitirdim..
Yaaa hadi inşallah Allahım bütün dualarını kabul etsin herşey yolunda gitsin inşallah.Bu ay içinde mi transfer?Bugün estrofeme başladım transfer yakın Allah nasip ederse
Amin canım inşallah hepimize rabbim nasip etsin inşallah. Yok okadar uzun sürmüyor bu hafta değilde ondan sonraki hafta sonu olur heralde transferYaaa hadi inşallah Allahım bütün dualarını kabul etsin herşey yolunda gitsin inşallah.Bu ay içinde mi transfer?
Hadi bakalım sendende güzel haberler alalımSabah bende hastaneye
insallah hayirli haberle donün. hastane kalabaliklastı mi acabaSabah bende hastaneye
Şuan için normal eskiye göre çok yok , ama fiyatlar acayip uçmuşinsallah hayirli haberle donün. hastane kalabaliklastı mi acaba
Insallah pek umut yok amaHadi bakalım sendende güzel haberler alalım
Olumlu düşünün lütfen güzel haberler verin bizeInsallah pek umut yok ama
off zaten cok da ucuz degildi ki baskent yine diger yerlere gore iyi sayılırŞuan için normal eskiye göre çok yok , ama fiyatlar acayip uçmuş