Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Tesekkur ediyorum canimm..peki yumurtanin bos cikmasinin anlami nedir..catlamis oldugunu felanmi belirtiyo bilginiz varmi
Çok bir bilgim yok boş çıkması ile ilgili ama toplamadan 36 saat önce çatlatma iğnesi vuruyoruz ya o iğnenin bozulmuş olması veya yetersiz olmasından kaynaklı boş çıkabiliyor diye okumuştum.Yada yumurtanın yumurtalıktan ayrılıp büyüyen folikül içerisine düşememesinden kaynaklanıyormuş bu da yine kandaki hcg hormonu yani çatlatma iğnesi ile alakalı birşey.Ama çıkan yumurtanın kalitesiz olması beslenmeden yada yumurtalıktaki kistlerden kaynaklı olabiliyor.Benim de havuz yöntemi oluyor ilk toplamada 6 toplandı 5 döllendi 3 donduruldu, son toplamada 6 toplandı 3 döllendi 1 donduruldu üstelik ikinci toplamada arı sütü, polen ,propolis, vitaminler vs. kullanmama rağmen.Benim eşimdede morfoloji ve hareketlilik çok düşük o da vitamin kullanıyor 1 seneye yakındır, ama çıkan yumurtaların da ne kalitede olacağını bilemiyoruz maalesef.

Birde daha önce tüp bebek yaptırdığım yerdeki doktorum yumurta hücresinin de sperm hücresinin de 2 ay öncesinden vücutta üretilmeye başlandığını söylemişti.Yani bu vitamin , besin takviyesi gibi şeylerin en az 2-3 ay öncesinden kullanılmaya başlaması gerekiyor.Birde beslenme düzeni, paketli yiyecekler yememek, sağlıklı beslenmek de çok önemli.Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama insanın canı istiyor çikolata yiyorsun, cips yiyorsun, dışarıdan fast food istiyor canın zaman zaman aslında hiç yememek gerekli.

Kesinlikle kaliteli bir yumurta olmasi onemli olan..Yumurtanin bos cikmasi kontrol esnasindami belli oluyo yoksa yumurta toplama islemenindemi belli oluyo biliyomuaunuz..
benim toplama esnasında boş oldukları söyledi. bu yüzden transfer yapılmadı. dolu olsaydı transfer edilecekti. boş çıktı.

Canim benim 1 yumurtam var yarin sabah alincak doktoruma havuzmu yapsak dedim biriktirsek dedim bana zaten hep yuzde 20 sans veriyodu en fasla..dediki eger dedi dondurursak dedi sansin yuzde 5 azalir dedi gerek yok dedi...yumurtamda 1 tane olunca sanirim gerek duymadi ..

Doktora göre göreceli olabilir Hulusi hoca en az 2-3 toplama yapıyo yumurtayı 5.güne götürebilmek için.Ama tabi senin için hayırlısı olsun önceki doktorumda bi kız vardı amh 0,1 tek yumurta elde ettiler normal protokolde o yumurta döllendi transfer edildi ve tuttu tamamen şans Allah istedi ve oldu.İnşallah sende böyle bir mucize yaşarsın hayırlı olsun toplaman stres yapma

merkez cumartesi kisitlamada da acik mi adetin 2.gunu cumartesiye denk geliyor.bir de guvenilir kalacak yer biliyor musunuz hastahane yakinlarinda.herkese gecmis olsun

merkez cumartesi kisitlamada da acik mi adetin 2.gunu cumartesiye denk geliyor.bir de guvenilir kalacak yer biliyor musunuz hastahane yakinlarinda.herkese gecmis olsun
Açık oluyor hoca olmasa da kontrolü olan hastalar için Aytaç hoca geliyor dışarı çıkabilmek için hastaneden de yazı veriyorlar.Sen yine de Hulusi Hocaya sor cumartesiye geliyor nezaman geleyim diye belki 1. günü çağırır, bana öyle yapmıştı.Bahçelide bazı kamu kurumlarının misafirhaneleri var oralara bakabilirsin ama şuan kabul ediyolar mı onu bilmiyorum.

Siz başladınızmı tekrar tedaviye?Birde çikolata kistleri hala devam ediyormu
Evet kistlerim hala var ne yazik ki 1 gebelik ve normal doguma lohusalik ve dogum sonrasi adet olmamaya ragmen ilk kontrolde bile varlardi. Hayir baslamadim tedaviye hala psikolojimi toparlayamadim kaybimdan sonra. Bebegin genetik sonucu da daha cikmadi zaten

Kaybın kac haftalıktı cnm basın sagolsun ne zaman oldu benımde kaybım var

Anladım çok geçmiş oldun tekrar hayırlısı nezamansa ozaman olsun

Merhabalar 22 mayısta iğnelere başladım. Ama benim yumurtalıklar zayıf6-7 yumurta toplarız dedi hulisi bey. Geç geliştiği içinde tahmini 16.gün toplarız dedi. Yani 6 haziran gibi. Benim gibi olupta kaliteli embriyosu olan var mı? Embriyolar dondurulacak

Merhaba benim de normalde 12.gün fln toplanırdı bu sefer 14.gün oldu ilk 3 gün çok yavaştı yumurta gelişimi.Onun çok önemi yok 17-20mm arası olunca topluyor, benden de 6 toplandı.Bazen toplamaya yakın yumurta çoğalabiliyor, yumurtalığın iğnelere verdiği tepkiye bağlı inş hepsi de kaliteli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…