Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar aradılar 1 tanesi kaliteliymiş 1 tane dondurulmuş son toplamadan.Birtek o kaliteliymiş.Toplamda 4 tane dondurulmuşum var yani.Hayırlısı..
Çok şükür canim o aşamaya gelemeyen çok kişi var. Benim 3 kere toplama oldu. Hep 1er tane yumurtam kaldı. 3 toplamada 3 toplam 3 dondurulmuş embriyom var. Sayıdan çok kalite önemli.

Bende haziranın 1ini iple çekiyorum transfer hazırlıklarına baslayacagiz inşallah

Hadi inşallah En yakın transfer sen ve cikolatakistim var gibi çok umutluyum sizden

merhaba bende de yumurta rezervi hem az olan yumurta da kalitesi düşük olduğu için transfer edilmedi. birşey yaptın mı bir şeye karar verdin mi araştırma sürecindeyim. bu konu ile ilgili doktor arıyorum bende.
Merhaba canim..oncelikle gecmis olsun..kacinci kaliteydi yani kac yumurtaniz vardi..ayni sorunlari bende yasiyorum..yaklasik 2 aydir inanilmaz votaminler hormonlar kullandimki..yinede 1 yumurta olustu..daha oncede bir negatif deneyimim var kalitesiz cikmisti..yani ne yapsakta bu yumurta kalitesini artirsakk..benim icin artik gectide ..cuma toplanacak..ama olumlu olcagibi dusunmutorum..sanirim biraz inancimida yitirdim..

Arı sütü denedin mi ? Ayrıca eşimde sorun yokken vitamin kullandık ikinci Toplama da iyi kaliteli embryo oluştu, eş te önemli bu kaliteli embryo da

Arı sütü denedin mi ? Ayrıca eşimde sorun yokken vitamin kullandık ikinci Toplama da iyi kaliteli embryo oluştu, eş te önemli bu kaliteli embryo da
Ya bende 2 aydir omepaq10 kullandim..sayisinida artirdimi sizde kalitesinimi artirdi sadece..bende sayi artmadii..artik bos cikmazsa..transfere gittiginde belli olcak..kaliteside

Ya bende 2 aydir omepaq10 kullandim..sayisinida artirdimi sizde kalitesinimi artirdi sadece..bende sayi artmadii..artik bos cikmazsa..transfere gittiginde belli olcak..kaliteside
Ben OMEGA 3,q10, resveratrol, gonamax,arı sütü bal polen propolis, eşim extra kür ve vitamin aldı, faydasını fazlasıyla aldım

hayır dondurulmadı. boş kalitesiz olduğu için transfer dahi olmadı. üç yumurta büyümüştü. malesef boş olduklar için transfer olmadı. geçmiş olsun tekrardan allah şifalar versin

üç yumurtam oluştu. boş oldukları için transfer edilmei. her ay düzenli birşekilde transfer edilecek 2-3 yumurtam oluyor. ilk tüp denememde boş çıktıkları için transfer edilmedi. sorun sadece kaliteli bir yumurta elde etmek.

Kesinlikle kaliteli bir yumurta olmasi onemli olan..Yumurtanin bos cikmasi kontrol esnasindami belli oluyo yoksa yumurta toplama islemenindemi belli oluyo biliyomuaunuz..

Kesinlikle kaliteli bir yumurta olmasi onemli olan..Yumurtanin bos cikmasi kontrol esnasindami belli oluyo yoksa yumurta toplama islemenindemi belli oluyo biliyomuaunuz..
Yumurtanın kaliteli olup olmadığı toplama işleminden sonra belli olur.Ultrasonla kontrolde sadece folikülü ve folikülün büyüklüğünü görür, yumurta hücresini göremez.Yumurta bu folikülün içindedir.

Tesekkur ediyorum canimm..peki yumurtanin bos cikmasinin anlami nedir..catlamis oldugunu felanmi belirtiyo bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…