Evet o olabilir çok kişi haziranı bekliyor çünkübayramdan sonra yine kalabalık olabilir
Çok şükür canim o aşamaya gelemeyen çok kişi var. Benim 3 kere toplama oldu. Hep 1er tane yumurtam kaldı. 3 toplamada 3 toplam 3 dondurulmuş embriyom var. Sayıdan çok kalite önemli.Kızlar aradılar 1 tanesi kaliteliymiş 1 tane dondurulmuş son toplamadan.Birtek o kaliteliymiş.Toplamda 4 tane dondurulmuşum var yani.Hayırlısı..
Hadi inşallahÇok şükür canim o aşamaya gelemeyen çok kişi var. Benim 3 kere toplama oldu. Hep 1er tane yumurtam kaldı. 3 toplamada 3 toplam 3 dondurulmuş embriyom var. Sayıdan çok kalite önemli.
Bende haziranın 1ini iple çekiyorum transfer hazırlıklarına baslayacagiz inşallah
Adet olamadım ben
Visannedan dolayı mı öyle oldu?Belki olunca tek lucrin vurup ardından transfere hazırlar?A
Adet olamadım benbenim transfer Ağustos gibi
İnşaallah rabbim herkese nasip eder Hayırlısı ile.
Bu lucrin Depot düzeni baya bozuyo bende olamamistim söktürücü ile oldum. Sen de hocaya sorda söktürücü kullan bence yoksa gelmiyo adetA
Adet olamadım benbenim transfer Ağustos gibi
Yüksek ihtimal lucrin depot yapicak tekrar yazın ortasında Menopoz da hiç gitmiyorVisannedan dolayı mı öyle oldu?Belki olunca tek lucrin vurup ardından transfere hazırlar?
Evet bugün mesaj aticam bakalım ne diyecekBu lucrin Depot düzeni baya bozuyo bende olamamistim söktürücü ile oldum. Sen de hocaya sorda söktürücü kullan bence yoksa gelmiyo adet
Merhaba canim..oncelikle gecmis olsun..kacinci kaliteydi yani kac yumurtaniz vardi..ayni sorunlari bende yasiyorum..yaklasik 2 aydir inanilmaz votaminler hormonlar kullandimki..yinede 1 yumurta olustu..daha oncede bir negatif deneyimim var kalitesiz cikmisti..yani ne yapsakta bu yumurta kalitesini artirsakk..benim icin artik gectide ..cuma toplanacak..ama olumlu olcagibi dusunmutorum..sanirim biraz inancimida yitirdim..merhaba bende de yumurta rezervi hem az olan yumurta da kalitesi düşük olduğu için transfer edilmedi. birşey yaptın mı bir şeye karar verdin mi araştırma sürecindeyim. bu konu ile ilgili doktor arıyorum bende.
Arı sütü denedin mi ? Ayrıca eşimde sorun yokken vitamin kullandık ikinci Toplama da iyi kaliteli embryo oluştu, eş te önemli bu kaliteli embryo daMerhaba canim..oncelikle gecmis olsun..kacinci kaliteydi yani kac yumurtaniz vardi..ayni sorunlari bende yasiyorum..yaklasik 2 aydir inanilmaz votaminler hormonlar kullandimki..yinede 1 yumurta olustu..daha oncede bir negatif deneyimim var kalitesiz cikmisti..yani ne yapsakta bu yumurta kalitesini artirsakk..benim icin artik gectide ..cuma toplanacak..ama olumlu olcagibi dusunmutorum..sanirim biraz inancimida yitirdim..
Ya bende 2 aydir omepaq10 kullandim..sayisinida artirdimi sizde kalitesinimi artirdi sadece..bende sayi artmadii..artik bos cikmazsa..transfere gittiginde belli olcak..kalitesideArı sütü denedin mi ? Ayrıca eşimde sorun yokken vitamin kullandık ikinci Toplama da iyi kaliteli embryo oluştu, eş te önemli bu kaliteli embryo da
Ben OMEGA 3,q10, resveratrol, gonamax,arı sütü bal polen propolis, eşim extra kür ve vitamin aldı, faydasını fazlasıyla aldımYa bende 2 aydir omepaq10 kullandim..sayisinida artirdimi sizde kalitesinimi artirdi sadece..bende sayi artmadii..artik bos cikmazsa..transfere gittiginde belli olcak..kaliteside
hayır dondurulmadı. boş kalitesiz olduğu için transfer dahi olmadı. üç yumurta büyümüştü. malesef boş olduklar için transfer olmadı. geçmiş olsun tekrardan allah şifalar versinmerhaba, dondurulmuş muydu peki embriyonuz. bende 2 yumurta çıktı hep kistlesti ya da önden hızlı büyüdü. 2 tane toplayabildi hoca ama 1 i döllendi. sonra korona geldi kaldı. 2. yarıda toplayalım o zaman böyle sorunlar olmuyor dedi.
Diğer dondurulan iyi görünüyor dedi ama daha önce başka klinikte 2 transferim vardı ordakiler de iyiydi ama tutmuyor demekki bi sorun var. hoca burda 5.güne götürcek giderse tabii. diğer klinikte 3.günde transfer olmuştu yani düşük over rezervi kalite açısından sıkıntılı yani bilmiyorum pek umutlu değilim ama
üç yumurtam oluştu. boş oldukları için transfer edilmei. her ay düzenli birşekilde transfer edilecek 2-3 yumurtam oluyor. ilk tüp denememde boş çıktıkları için transfer edilmedi. sorun sadece kaliteli bir yumurta elde etmek.Merhaba canim..oncelikle gecmis olsun..kacinci kaliteydi yani kac yumurtaniz vardi..ayni sorunlari bende yasiyorum..yaklasik 2 aydir inanilmaz votaminler hormonlar kullandimki..yinede 1 yumurta olustu..daha oncede bir negatif deneyimim var kalitesiz cikmisti..yani ne yapsakta bu yumurta kalitesini artirsakk..benim icin artik gectide ..cuma toplanacak..ama olumlu olcagibi dusunmutorum..sanirim biraz inancimida yitirdim..
sizin de mi yumurta boş çıkıyordu? bu vitaminlerle mi oldu?Ben OMEGA 3,q10, resveratrol, gonamax,arı sütü bal polen propolis, eşim extra kür ve vitamin aldı, faydasını fazlasıyla aldım
Kesinlikle kaliteli bir yumurta olmasi onemli olan..Yumurtanin bos cikmasi kontrol esnasindami belli oluyo yoksa yumurta toplama islemenindemi belli oluyo biliyomuaunuz..üç yumurtam oluştu. boş oldukları için transfer edilmei. her ay düzenli birşekilde transfer edilecek 2-3 yumurtam oluyor. ilk tüp denememde boş çıktıkları için transfer edilmedi. sorun sadece kaliteli bir yumurta elde etmek.
Yumurtanın kaliteli olup olmadığı toplama işleminden sonra belli olur.Ultrasonla kontrolde sadece folikülü ve folikülün büyüklüğünü görür, yumurta hücresini göremez.Yumurta bu folikülün içindedir.Kesinlikle kaliteli bir yumurta olmasi onemli olan..Yumurtanin bos cikmasi kontrol esnasindami belli oluyo yoksa yumurta toplama islemenindemi belli oluyo biliyomuaunuz..
8 yumurtadan 4 u boş çıktı 2 su döllendi bir transfer yapıldı ama tutmadı , ikinci tüp Bebek te havuz yöntemi yapalım dedi Hulusi hoca, iki kez toplandı 8 embryo dondurulmuş var şuansizin de mi yumurta boş çıkıyordu? bu vitaminlerle mi oldu?
Tesekkur ediyorum canimm..peki yumurtanin bos cikmasinin anlami nedir..catlamis oldugunu felanmi belirtiyo bilginiz varmiYumurtanın kaliteli olup olmadığı toplama işleminden sonra belli olur.Ultrasonla kontrolde sadece folikülü ve folikülün büyüklüğünü görür, yumurta hücresini göremez.Yumurta bu folikülün içindedir.