Gonal f ve merional verdi ikisinde de ilkinde 300 gonal f ilk 5 gün sonraki günler ona ek merional vurdum ikincisinde 250 gonal f ilk 3 gün sonraki günler ona ek merional ve son günlere doğru gonal f i de artırdı.Herkesin durumuna göre farklı ilaç ve doz verebiliyor.Merhabalar işallah güzel olur sonu. İğne olarak ne başladı hoca? Benimde 9 yumurta çıktı ilk tedavide gonol f ve merional ile . Ama bu tedavide fostimon ve merionel başladı. Size hangi ilaçları vermişti
Anlıyorum teşekkür ederim ☺Gonal f ve merional verdi ikisinde de ilkinde 300 gonal f ilk 5 gün sonraki günler ona ek merional vurdum ikincisinde 250 gonal f ilk 3 gün sonraki günler ona ek merional ve son günlere doğru gonal f i de artırdı.Herkesin durumuna göre farklı ilaç ve doz verebiliyor.
İnsallah hepiniz dualarimdasiniz. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah tum embriyolariniz kaliteli olur. 6 cok iyi masallah.Merhaba kızlar benim bu hafta yumurta toplamam oldu yine 6 yumurta toplandı ama sadece 3 ü döllenmiş dondurma için kalacakmı bilmiyorum yarın belli olacak biraz üzdü..Ama Allah hepimiz için en hayırlısını yazdı biliyorum.Bugün bol bol dua edin tüm dua kapışarı açık özellikle 5 den sonra.Allah hiçbirimizi çocuksuz bırakmasın inşallah.Burada gördüğüm kadarıylacikolatakistim Z Zmrkoc E eda5 somurtkankiz @minnie ve daha bilmediğim ve aynı kaderi paylaştığım tüm kızkardeşlerim hepiniz dualarımdasınız, kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını istiyorum.İnşallah tüm dilekleriniz özlemleriniz dualarınız gerçekleşir.Hepinizin bayramı kutlu olsun..
Canım umutsuzluk Yok güzel şeyler düşün iyi olsun sonucun ,3 embryo da güzel hepsi üçüncü güne gidecek inşallahMerhaba kızlar benim bu hafta yumurta toplamam oldu yine 6 yumurta toplandı ama sadece 3 ü döllenmiş dondurma için kalacakmı bilmiyorum yarın belli olacak biraz üzdü..Ama Allah hepimiz için en hayırlısını yazdı biliyorum.Bugün bol bol dua edin tüm dua kapışarı açık özellikle 5 den sonra.Allah hiçbirimizi çocuksuz bırakmasın inşallah.Burada gördüğüm kadarıylacikolatakistim Z Zmrkoc E eda5 somurtkankiz @minnie ve daha bilmediğim ve aynı kaderi paylaştığım tüm kızkardeşlerim hepiniz dualarımdasınız, kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını istiyorum.İnşallah tüm dilekleriniz özlemleriniz dualarınız gerçekleşir.Hepinizin bayramı kutlu olsun..
İnşallahCanım umutsuzluk Yok güzel şeyler düşün iyi olsun sonucun ,3 embryo da güzel hepsi üçüncü güne gidecek inşallahbenimde hep dualarımdasinz Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu , ben inanıyorum hepimiz güzel haber verecegz buradan... duama seni de özellikle katicam inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz❤
Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza sağlıkla kucağımıza alırız.Merhaba kızlar benim bu hafta yumurta toplamam oldu yine 6 yumurta toplandı ama sadece 3 ü döllenmiş dondurma için kalacakmı bilmiyorum yarın belli olacak biraz üzdü..Ama Allah hepimiz için en hayırlısını yazdı biliyorum.Bugün bol bol dua edin tüm dua kapışarı açık özellikle 5 den sonra.Allah hiçbirimizi çocuksuz bırakmasın inşallah.Burada gördüğüm kadarıylacikolatakistim Z Zmrkoc E eda5 somurtkankiz @minnie ve daha bilmediğim ve aynı kaderi paylaştığım tüm kızkardeşlerim hepiniz dualarımdasınız, kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını istiyorum.İnşallah tüm dilekleriniz özlemleriniz dualarınız gerçekleşir.Hepinizin bayramı kutlu olsun..
hayirlisi olsun. bize bi tane kaliteli embriyo da yeter Allah nasip etsin insallahKızlar aradılar 1 tanesi kaliteliymiş 1 tane dondurulmuş son toplamadan.Birtek o kaliteliymiş.Toplamda 4 tane dondurulmuşum var yani.Hayırlısı..
Güzel düşünün ne güzel 4tane dondurulmuş var. Kaç tane transfer olucakKızlar aradılar 1 tanesi kaliteliymiş 1 tane dondurulmuş son toplamadan.Birtek o kaliteliymiş.Toplamda 4 tane dondurulmuşum var yani.Hayırlısı..
2 olur muhtemelen çözüldükten sonra 5.güne giderlerse..Belki 3.bi toplama yapalım der zaten transferden önce de 2 ay geçici menopoz olacak bakalım ilk adette gitcem kontroleGüzel düşünün ne güzel 4tane dondurulmuş var. Kaç tane transfer olucak
Hadi hayırlısı olsun.. 4 cok guzel bir sayi :)2 olur muhtemelen çözüldükten sonra 5.güne giderlerse..Belki 3.bi toplama yapalım der zaten transferden önce de 2 ay geçici menopoz olacak bakalım ilk adette gitcem kontrole
Arkadaşlar virüsle ilgili gerekli önlemler aliniyormu sizce? Ona gore başliyacgm bebde
[/QUOTEKli
Kliniğin eski haline göre(çok kalabalık oluyor ve çok fazla bekleme süreleri oluyordu) şuan daha iyi bekleme salonunu ona göre düzenlemişler maskesiz girilmiyor, dezenfektan konulmuş.Bekleme salonunda insanların çok uzun süre beklemesine izin verilmiyor, zaten gerek de kalmıyor.Kan sonucunuzu orada oturarak beklemiyorsunuz sizi gönderiyorlar sonuç çıkınca telefonla arayıp tedavinizi belirliyorlar.Hoca da öldürücülüğün en başlatdaki kadar yüksek olmadığını düşünüyor.Geriye size sizin çevreyle olan temasınızı azaltmak düşüyor, gelirken veya gelmeden önce mümkün olduğunca az kişiyle temas etmek gibi.Olabildiğince alınmış önlemler, geçmiş olsun.Arkadaşlar virüsle ilgili gerekli önlemler aliniyormu sizce? Ona gore başliyacgm bebde
ben de hızlı trenle gelcem mecbur cok tedirginim bisey bulasır bisiy tasırim diye. tedavi belli olunca zaten orda bi apart ya da bi yer tutarım diye dusunuyorum gidip gelmektense.hoca mumkun oldugunca testleri bulundugum ilde yaptirmamı istedi.Kliniğin eski haline göre(çok kalabalık oluyor ve çok fazla bekleme süreleri oluyordu) şuan daha iyi bekleme salonunu ona göre düzenlemişler maskesiz girilmiyor, dezenfektan konulmuş.Bekleme salonunda insanların çok uzun süre beklemesine izin verilmiyor, zaten gerek de kalmıyor.Kan sonucunuzu orada oturarak beklemiyorsunuz sizi gönderiyorlar sonuç çıkınca telefonla arayıp tedavinizi belirliyorlar.Hoca da öldürücülüğün en başlatdaki kadar yüksek olmadığını düşünüyor.Geriye size sizin çevreyle olan temasınızı azaltmak düşüyor, gelirken veya gelmeden önce mümkün olduğunca az kişiyle temas etmek gibi.Olabildiğince alınmış önlemler, geçmiş olsun.
genel anestezi mi?. transfer cok kısa süren bisiy altıniza kaciracak kadar sıkısmanız gerekmiyormrb.hulusi hocada haziran sonuyla baslayacagim.trasnferdeki sıkışıklik durumu nasil oluyor.tutamayacak kadar mi.sirf bu yuzden anestezi istesem hoca kizar mi