Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhabalar işallah güzel olur sonu. İğne olarak ne başladı hoca? Benimde 9 yumurta çıktı ilk tedavide gonol f ve merional ile . Ama bu tedavide fostimon ve merionel başladı. Size hangi ilaçları vermişti
Gonal f ve merional verdi ikisinde de ilkinde 300 gonal f ilk 5 gün sonraki günler ona ek merional vurdum ikincisinde 250 gonal f ilk 3 gün sonraki günler ona ek merional ve son günlere doğru gonal f i de artırdı.Herkesin durumuna göre farklı ilaç ve doz verebiliyor.

Anlıyorum teşekkür ederim ☺

İnsallah hepiniz dualarimdasiniz. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah tum embriyolariniz kaliteli olur. 6 cok iyi masallah.

Canım umutsuzluk Yok güzel şeyler düşün iyi olsun sonucun ,3 embryo da güzel hepsi üçüncü güne gidecek inşallah benimde hep dualarımdasinz Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu , ben inanıyorum hepimiz güzel haber verecegz buradan... duama seni de özellikle katicam inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah Çok teşekkür ederim☺

Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza sağlıkla kucağımıza alırız.

Kızlar aradılar 1 tanesi kaliteliymiş 1 tane dondurulmuş son toplamadan.Birtek o kaliteliymiş.Toplamda 4 tane dondurulmuşum var yani.Hayırlısı..

Kızlar aradılar 1 tanesi kaliteliymiş 1 tane dondurulmuş son toplamadan.Birtek o kaliteliymiş.Toplamda 4 tane dondurulmuşum var yani.Hayırlısı..
hayirlisi olsun. bize bi tane kaliteli embriyo da yeter Allah nasip etsin insallah

Arkadaşlar virüsle ilgili gerekli önlemler aliniyormu sizce? Ona gore başliyacgm bebde
[/QUOTEKli
Arkadaşlar virüsle ilgili gerekli önlemler aliniyormu sizce? Ona gore başliyacgm bebde
Kliniğin eski haline göre(çok kalabalık oluyor ve çok fazla bekleme süreleri oluyordu) şuan daha iyi bekleme salonunu ona göre düzenlemişler maskesiz girilmiyor, dezenfektan konulmuş.Bekleme salonunda insanların çok uzun süre beklemesine izin verilmiyor, zaten gerek de kalmıyor.Kan sonucunuzu orada oturarak beklemiyorsunuz sizi gönderiyorlar sonuç çıkınca telefonla arayıp tedavinizi belirliyorlar.Hoca da öldürücülüğün en başlatdaki kadar yüksek olmadığını düşünüyor.Geriye size sizin çevreyle olan temasınızı azaltmak düşüyor, gelirken veya gelmeden önce mümkün olduğunca az kişiyle temas etmek gibi.Olabildiğince alınmış önlemler, geçmiş olsun.

mrb.hulusi hocada haziran sonuyla baslayacagim.trasnferdeki sıkışıklik durumu nasil oluyor.tutamayacak kadar mi.sirf bu yuzden anestezi istesem hoca kizar mi

ben de hızlı trenle gelcem mecbur cok tedirginim bisey bulasır bisiy tasırim diye. tedavi belli olunca zaten orda bi apart ya da bi yer tutarım diye dusunuyorum gidip gelmektense.hoca mumkun oldugunca testleri bulundugum ilde yaptirmamı istedi.

j
mrb.hulusi hocada haziran sonuyla baslayacagim.trasnferdeki sıkışıklik durumu nasil oluyor.tutamayacak kadar mi.sirf bu yuzden anestezi istesem hoca kizar mi
genel anestezi mi?. transfer cok kısa süren bisiy altıniza kaciracak kadar sıkısmanız gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…