Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hulusi Hocayı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İşinin ehli bir doktor. Benim raporum olmadığı için ilaçlarla birlikte 10 bin liraya yakın tuttu.

Hulusi Hocayı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İşinin ehli bir doktor. Benim raporum olmadığı için ilaçlarla birlikte 10 bin liraya yakın tuttu.
Sizin neden gittiniz Hulusi hocaya? Kusuruma bakmayin dr. Arastiriyorumda benim gibi hastalarla pek ilgilenen yok. Rabbim tedavinizi hayırlı etsin ve evlat nasip etsin

Rezerv kötü fsh cok yuksek olan arkadaşlarım bi yazın şuraya lütfen bizim gibi hastaları kabul ediyor mu? Giden var mı? ?

Sizin neden gittiniz Hulusi hocaya? Kusuruma bakmayin dr. Arastiriyorumda benim gibi hastalarla pek ilgilenen yok. Rabbim tedavinizi hayırlı etsin ve evlat nasip etsin

bizim sebepsiz infertilite vardı. 2 aşılama yaptırmıştım başka yerde ama tutmadı. Hulusi hoca miyom ameliyatımı yapmıştı. ameliyattan 1 sene sonra da tüp yaptırdık. ilkinde tuttu şükür.

bizim sebepsiz infertilite vardı. 2 aşılama yaptırmıştım başka yerde ama tutmadı. Hulusi hoca miyom ameliyatımı yapmıştı. ameliyattan 1 sene sonra da tüp yaptırdık. ilkinde tuttu şükür.
Ayyy hayırlı uğurlu olsun . Allhım işallh allah bize de nasip eder:)benim daha 10 günüm var öğrenmeme:KK43:

Rezerv kötü fsh cok yuksek olan arkadaşlarım bi yazın şuraya lütfen bizim gibi hastaları kabul ediyor mu? Giden var mı? ?
Canım bak bu topiği baştan bir oku sanki orda durumu senin gibi olan ve hulusi hocadan hamile kalan bir arkadaş vardı. ÜmitsiLiğe kapılma önce Allah’a sonra hulusi hocaya güven :)

Canım bak bu topiği baştan bir oku sanki orda durumu senin gibi olan ve hulusi hocadan hamile kalan bir arkadaş vardı. ÜmitsiLiğe kapılma önce Allah’a sonra hulusi hocaya güven :)
Okudum canim .benim gibi fsh yüksek amh düşük bulamadım
Gerçekten uç noktalarda. Bu arada pozitif görürsün inşallah

Selam kızlar hocamla görüştük,
görüşme gayet iyi geçti. Gelecek ay işlem yapacak..
Perde ameliyatı olanlar bilgilendirirse sevinirim. .

Arkadaşlar gün aldım bende eskişehirden gidip geliceğim bende çukulata kisti var 4 cm solda .endometriosiz hastasıyım 39 yaşıma giriceğim ocakta .aşılama yapıldı tutmadı.hulusi hoca kisti ameliyatmı der yoksa direk tüp bebeğe başlarmıki Ankara'da konaklamak gerekirmi bide otel mi ayarlasam napsam kızlar tecrubeli arkadaşlar yardım edin

neden pişman oldun novarrtan bende geçen 2 tedavimi hulusi hocada görüp dış gebelik yaşadım yeni tedavime mehmet hocada başlıycam. hulusi hocaya dicek tek kelimem yok çok iyi dr ama laboratuvarına güvenemedim başkentin

neden pişman oldun novarrtan bende geçen 2 tedavimi hulusi hocada görüp dış gebelik yaşadım yeni tedavime mehmet hocada başlıycam. hulusi hocaya dicek tek kelimem yok çok iyi dr ama laboratuvarına güvenemedim başkentin
Canım benim doktorum ahmet hocaydı .mehmet hoca ona göre daha iyi ve sıcak kanlı sanırım.benim tedavimde ben hiç memnun kalmadım çünkü benim hiç birşeyime bakmadan tüp bebeğe geçtiler hiç bir konuda bilgi vermediler. Ben hiç bir şekilde tatmin olmadım hep aklımda soru işaretleri oldu . Ama dediğim gibi bu benim hissettiklerim . Ama başka bir sürü hasta memnun kalabiliyor .o yüzden sen git bir görüş ne hissettiğine bak içine sinerse önemli olan o . Ben o hissi hulusi hoca da yakaladım . İşallah sen mehmet hoca da yakalarsın.ve bebeğine en kısa sürede kavuşursun .sizin problem neydi hulusi hoca neden olmadığı konusunda herhamgi bişe söyledi mi

Mehmet Hocaya gittim baktım genelde memnun insanlar ama ben kalmadım. Hiçbir açıklama yapmadan yumurta oluşturalım 1 tane tüp bebek yapalim diye tutturdu. Kafadamda bir sürüde soru işareti bıraktı

Arkadaşlar merhaba, ben 24 yasindayim ve bekarim. Amh 0.09 fsh yüksek ama degisken de. Erken menopoz tehlikesindeyim belki girmis bile olabilirim yaklasik 80 gundur âdet gormuyorum. Ben yumurta dondurmak istiyorum ama Başkentte yapiliyor mu giden arkadaslar biliyor mu?

İyi akşamlar sesiniz çıkmıyor
Benim yarın ameliyatim var
İnşallah sorunsuz geçer

kızlar mrb henüz 5 aylık evliyim ve genel kontrole gttiğimde sağ yumurtalığımın sola göre çok küçük olduğu ve yumurta üretmediği bu nedenle amh ın 0,49 olduğunu öğrendik, anatolia hakan hoca ile 22 günlük bi tüp bebek tedavisi gördüm dün negatif sonuç aldım 8 hücreli 1. kalite 1 tane 3. gün embriyosu transfer edildi tedaviye başlamadan önce ne rahim filmi çekildi ne başka bişi sadece klasik kan testleri yapıldı sordum rahim filmini gerek yok dedi snra 3. gün 2 tane embriyom oluşmasına rağmen 2 tane koymak riskli yaşın küçük tek tek koyalım dedi 5. güne çıkarsa dondururz dedi ama bnce 2 sinin de en iyi rahimde bölünebileceği laboratuvar ortamından rahimin daha iyi olduğu kanaattindeyim araştırmalara göre sanırım herşey ticarete dökülmüş çünkü yumurtam 5. güne gelemedi imha ettiler, şimdi araştırma yapıorum 2. denemem için Başkent hastanesi Hulusi Hocayla görüşmem var 4 ocak ta burda da okuduğum kadarıyla hiç kötü yorum yok ve araştırmacı bi hoca bu çok iyi bişi ücretler de daha uygun ve rapor olayını bnde bilmiyordum bu kez rapor alıp tedaviye başlıcm amh düşüklüğü için 10000tl verdik ilk denemede insan ztn psikoljik olarak yıpranıyor üstüne bide maddi yıpranma çok zor burda paylşcam yine ilk görüşme ve süreci Hulusi Hocayla umarım bu kez yavruma kavuşurum

X