Ben çarşamba gideceğim yarın telefon açacağım durum ne bilmiyorumKızlar bugün yada yarın gidecek olan var mi Hulusi hoca ya ? Hastanede mi biliyor musunuz
Yüksek ihtimalYaa benimki iptal olur ozaman
Benim de nisan başında ikinci toplama için iğnelere başlancaktı ama bu gidişle nisanda olmaz gibi umarım çok fazla uzamaz karantina durumuben hocaya kendim mesaj atmistim. sehir disindan geliyorum tedirginim birden durur mu tedaviler ertelesek mi demistim. yeniden yumurta toplama olacakti. hoca erteleyelim dedi. martin basinda yazmistim. su an surec buyone gitmis anladigim kadariyla. hayirlisi olsun. gec olsun güc olmasin
Hangi hastaları alır acaba hangilerini beklemeye alirSenin devam eder toplama transfer hazırlığı olanlara devam ama tüp Bebek başlayacak ya da transfer hazırlığı olacak kişiler iptal olabilirmis gelmeden arayın mesaj atın dedi hemşire
Benim için her şeyin çok uygun olduğunu ama gebeliğin ilk haftalarında Corona virüsünün nasıl bir etkisi olacağını saptayamadıkları için transferi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Hafta sonu toplama işlemini yapıp, transferi yapmayacak anladığım kadarıyla.Hangi hastaları alır acaba hangilerini beklemeye alir
Canım banadami 3. Kez lucrin Depot vurdurur acaba. 23unDe gidecektim doktora transfer için. Ama menepoz süresini belki dahada uzatirAynen toplama ya başlayanları devam ettirip transfer yapmıyorlar ya da transfer hazırlığı yapacakları kişileri iptal edip diğer aylara bırakıyor, iki ay sürer sanırım bende etkilendm bundan bir ay daha igne fazla yapılacak
Uzatır yüksek ihtimal benimdr 23 Mart'ta kontrol vardı ara istersen yarın deniz hemşireyi o bilgi verir sana boşuna hastaneye gitmezsjn reçete yazarCanım banadami 3. Kez lucrin Depot vurdurur acaba. 23unDe gidecektim doktora transfer için. Ama menepoz süresini belki dahada uzatir
Arayım bi yarınUzatır yüksek ihtimal benimdr 23 Mart'ta kontrol vardı ara istersen yarın deniz hemşireyi o bilgi verir sana boşuna hastaneye gitmezsjn reçete yazar
Bugün çoğu arkadaşıma gelmeyin denilmiş uzatılmış tedavileri arayın öğreninArayım bi yarın
Canım merhaba seni burda da buldumBugün çoğu arkadaşıma gelmeyin denilmiş uzatılmış tedavileri arayın öğrenin
Aaa merhaba canımCanım merhaba seni burda da buldumInstagram dan konuşmuştuk Hulusi hoca hakkında. Ben güneydoğu da görev yapıyorum Nisan sonu gibi üçüncü denememi yapacağım burda çift embriyo transfer edilecek. Ama eminim ki yine olumsuz olacak çünkü diğerlerinden farklı birşey yapilmadan yine transfer yapılacak. O yüzden şimdi de başlamak istiyorum Hulusi hocaya Mayıs gibi ya da daha erken gitmeyi düşünüyorum ama malum durumlardan dolayı kararsız kaldım.
Kesinlikle Hulusi hocakızlar merhaba,
ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.
eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.
Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.
Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?
Deneyimlerinizi anlatır mısınız?
eşinizde soruın var mI? yoksa ssadcee amh mı?Kesinlikle Hulusi hocaaynı sıkıntı var bendede
Evet sadece bende sıkıntı canım. 0.3tu amh bu 4.denemem. diğer 3 denememi başka yerlerde yaptım hep olumsuzdu. 4. Denemem de Hulusi hocayi buldum 3 donmuş embriyom var şuan güya ptesi transfer hazırlıklarına baslayacaktik ama malûm durumlardan dolayı baslamayacak maalesefeşinizde soruın var mI? yoksa ssadcee amh mı?
senin amh kaç canım? bu ilk denemen mi olcak?
dr ne dedi amh düşüklüğü ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?