Bencede kesinlikle hulusi hoca o bitanedir sen ona güvenkızlar merhaba,
ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.
eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.
Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.
Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?
Deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Bencede kesinlikle hulusi hoca o bitanedir sen ona güven
Evet sadece bende sıkıntı canım. 0.3tu amh bu 4.denemem. diğer 3 denememi başka yerlerde yaptım hep olumsuzdu. 4. Denemem de Hulusi hocayi buldum 3 donmuş embriyom var şuan güya ptesi transfer hazırlıklarına baslayacaktik ama malûm durumlardan dolayı baslamayacak maalesef
Ben hulusi hocayı geç buldum ama şükürler olsun bulduğuma değdi canım benim sorun çikolata kisti bide yumurta rezerv azlığı vardısende mi gttn cnm sorun n eydi sonuc ne oldu
harikaa tebrikler tugbacımmmmKızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 2638 çıktı hulusi hoca artık kan verme 10 gün sonra ultrason dedi
Hayırlısını diliyorum canım hepimiz için inşallah tez vakitte kucaklarimiz dolsunAaa merhaba canımhatırladım seni♥
Hiç belli olmaz umudunu yüksek tut, çünkü bugün biri mesaj attı bana ınstagram'dan , bir tüp Bebek denemiş negatif ,iki ameliyat olmuş tekrar etmiş kistleri, ameliyat sonrası hsg de tüpleri şişmiş üç kez de ondan ameliyat olmuş, ikinci tüp Bebek te geçici menopoz iki embryo transfer edilmiş bir erkek iki kız tutmuş herşey olabiliyor sen sadece İnan canım ❤
Ben hulusi hocayı geç buldum ama şükürler olsun bulduğuma değdi canım benim sorun çikolata kisti bide yumurta rezerv azlığı vardı
Sağol canımharikaa tebrikler tugbacımmmm
ilk denememiydi?
sorunun neydi?
çok sevndmtek mi ikiz mi?
kaç yasındasın cnmm amh kaçtı?Sağol canımiki transfer oldu ama ikiside tuttu mu henüz bilmiyorum
bu üçüncü denemem diğer ikisi konya da olmuştu
Evet sadece bende sıkıntı canım. 0.3tu amh bu 4.denemem. diğer 3 denememi başka yerlerde yaptım hep olumsuzdu. 4. Denemem de Hulusi hocayi buldum 3 donmuş embriyom var şuan güya ptesi transfer hazırlıklarına baslayacaktik ama malûm durumlardan dolayı baslamayacak maalesef
Bencede kesinlikle hulusi hoca o bitanedir sen ona güven
Şükran çakmak diye özel muayenehanesi olan biyerde yaptırdım diğerlerinde gazı üniversitesinde yaptırdım hepsi negatif oldu. Ama hulisi Hocayla tedavimden çok umutluyum. Çünkü çok çok farklı etkili yöntemler uyguladidiğerlerini nerede yaptrdın?
Recai hoca erkek infertilitesi nde iyi, Hulusi hoca kadın infertilitesi ndekızlar merhaba,
ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.
eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.
Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.
Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?
Deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Yaşım 27 canım fsh e2 normaldi sıkıntı yoktu amh 2.29 eşimin değerleride normaldi canımkaç yasındasın cnmm amh kaçtı?
fsh e2 fln iyimiyfi?
bnm d vitamini sınırda. 1 ampul kullandm.
Eşinin değerleri nasıldı?
ay cok sevndmm ya masallah
Amin canım gelmedeen Hulusi hoca ya ıns hamiş olursun haberlerini bekliyoruzHayırlısını diliyorum canım hepimiz için inşallah tez vakitte kucaklarimiz dolsun
Canım cooook sevindim kendini bu Zaman da iyi tut sıkıntılı biliyosnSağol canımiki transfer oldu ama ikiside tuttu mu henüz bilmiyorum
bu üçüncü denemem diğer ikisi konya da olmuştu
o zaman neden tüp bebek yaptınız? ztn cok iyi tüm değerlerYaşım 27 canım fsh e2 normaldi sıkıntı yoktu amh 2.29 eşimin değerleride normaldi canım
Çok sağol canım benimCanım cooook sevindim kendini bu Zaman da iyi tut sıkıntılı biliyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?