Canım geçen konuşmuştuk yA seninle. 36. Haftanın içindeyim demiştim. Ertesi gündü sanırım hastaneye geldim yatırdılar. Bebeklerden birinin kilosu düşük diye. Biraz takip ettiler. 37 dolunca aldılar. 37+2 de gelmiş oldularMsallh cnm doktorun kmdi kaç haftalık doğdular bnde ikizz bklıyofum erken doğumum var bi tane
Ayyyy çok güzel. Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar kan sonucum 183.7 çıktı 12. Günüm de
Amin canım inşallahAyyyy çok güzel. Rabbim tamamına erdirsin inşallahhep böyle güzel haberler verin
Amin canıminşallah
Masallah cnm cok guzel hatırladım smdı unutmusum o kdar kısıyle yazısıyoruzkıCanım geçen konuşmuştuk yA seninle. 36. Haftanın içindeyim demiştim. Ertesi gündü sanırım hastaneye geldim yatırdılar. Bebeklerden birinin kilosu düşük diye. Biraz takip ettiler. 37 dolunca aldılar. 37+2 de gelmiş oldular
Tebrik ederim, kucagina al insallah saglicakla :)Kızlar kan sonucum 183.7 çıktı 12. Günüm de
Amin canım inşallahTebrik ederim, kucagina al insallah saglicakla :)
Artar canımÇarşamba günü Gonal f ve Merional kullanmaya başladım. Bugün gittiğimde ultrasonda sağda 3 adet solda 1 adet yumurta göründü. Dozu biraz arttıracaklarını söylediler, yumurta sayısı artar mı, sadece görünenler mi büyüyecek bilginiz var mı?
Rica ederim canım herkeste farklılık gösteriyor ilkinde 6 dedi 8 toplandı ikinci de 6 da 6, üçüncü de 6 dedi 13 toplandı
Dozu o yüzden arttırıyorlar canım sağlıkla artar inşAllah
Sekreter den öğrenebilirsin canımKızlar bugün yada yarın gidecek olan var mi Hulusi hoca ya ? Hastanede mi biliyor musunuz
Maşallah canım 1000i geçince mi gidiyorsun kese görmeyeKızlar kan verdim yeni sonucum 782.5 çıktı şükürler olsun
Kız ikiz miKızlar kan verdim yeni sonucum 782.5 çıktı şükürler olsun
Bende bilmiyorum canım hocaya attım sonucu süper çarşamba tekrar kan ilaçlara devam dedi galiba 1000i geçince çağırırMaşallah canım 1000i geçince mi gidiyorsun kese görmeye
Amin canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlerKız ikiz mimaşallah sağlıkla ilerlesin kucağında gör inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?