- 25 Şubat 2020
- 1.344
- 1.376
- 83
- 37
Maşallah inşallah ikizdirAmin canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlerAyy ikiz de olabilir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah inşallah ikizdirAmin canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlerAyy ikiz de olabilir
![]()
Ayy maasallah ikiz olabilir inşallah sağlıkla ilerler canımKızlar kan verdim yeni sonucum 782.5 çıktı şükürler olsun![]()
İnşallah canım hayırlı hayırlı ilerlerAyy maasallah ikiz olabilir inşallah sağlıkla ilerler canım
Ne için gideceksin transfer için miBen de yarın gideceğim kızlar zamanı ters oldu ama beklemek istemiyorumdualarınızı bekliyorum inşallah başlarız
Ben yarın gideceğim. Salı günü gel dedi, yokum filan da demedi. Ama yarın hocanın ameliyat günü, öğleden sonra yerinde olmuyor diye biliyorum.Kızlar bugün yada yarın gidecek olan var mi Hulusi hoca ya ? Hastanede mi biliyor musunuz
Canım bende gidecektim bugün Deniz hemşireye yönlendirildim telefon da, bana bu akşam toplantı gibi bişi olacakmış gelmeden bir kaç gün önce ara ya da Hulusi hocaya mesaj at dedi, hasta kabulü azalmış tüp Bebek tedavisine baslanmiyormus arkadaş dedi bunu da benimde ertelenecek gibiymis cumartesi günü ara istersenBende ptesi hastaneye gitmem lazım transfer hazırlıklarına başlamak için ama korkuyorum virüsten dolayi.![]()
Mesaj at istersen gitmeden deniz hemşire öyle dediBen yarın gideceğim. Salı günü gel dedi, yokum filan da demedi. Ama yarın hocanın ameliyat günü, öğleden sonra yerinde olmuyor diye biliyorum.
Ben bir arayayım o zaman. Benim tedavi başladı inşallah yarım kalmaz.Canım bende gidecektim bugün Deniz hemşireye yönlendirildim telefon da, bana bu akşam toplantı gibi bişi olacakmış gelmeden bir kaç gün önce ara ya da Hulusi hocaya mesaj at dedi, hasta kabulü azalmış tüp Bebek tedavisine baslanmiyormus arkadaş dedi bunu da benimde ertelenecek gibiymis cumartesi günü ara istersen
Senin devam eder toplama transfer hazırlığı olanlara devam ama tüp Bebek başlayacak ya da transfer hazırlığı olacak kişiler iptal olabilirmis gelmeden arayın mesaj atın dedi hemşireBen bir arayayım o zaman. Benim tedavi başladı inşallah yarım kalmaz.![]()
Senin devam eder toplama transfer hazırlığı olanlara devam ama tüp Bebek başlayacak ya da transfer hazırlığı olacak kişiler iptal olabilirmis gelmeden arayın mesaj atın dedi hemşire
Kızlar görüşen olursa burdan da yazarmısınız haberleri.Benim de nisanda 2.toplama olacaktı![]()
Başlamıyor lar canım ben hemşire ile görüştüm bana bile gelme dedi iğnemi evde yapicam kontrole bile kabul etmiyor ara istersen sekreteriKızlar benn tüp bebek için yeni başlayacaktık. Görüşen var nı hoca ile
Aradım 16:30 da açan olmadı canım şimdi de gitmişlerdir . Peki kontrole gitmeden nasıl iğne yapacaksınBaşlamıyor lar canım ben hemşire ile görüştüm bana bile gelme dedi iğnemi evde yapicam kontrole bile kabul etmiyor ara istersen sekreteri
Benim ki geçici menopoz iğnesi zaten 23 Mart'ta yapılacakti Rahime bakılıp ama bakmadan yapicam artık 13 Nisan'da kontrol ama yine aramadan gelme dediAradım 16:30 da açan olmadı canım şimdi de gitmişlerdir . Peki kontrole gitmeden nasıl iğne yapacaksın
Yaa benimki iptal olur ozamanSenin devam eder toplama transfer hazırlığı olanlara devam ama tüp Bebek başlayacak ya da transfer hazırlığı olacak kişiler iptal olabilirmis gelmeden arayın mesaj atın dedi hemşire