• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

kızlar merhaba,

ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.

eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.

Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.

Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?

Deneyimlerinizi anlatır mısınız? :KK200:
Bencede kesinlikle hulusi hoca o bitanedir sen ona güven 🤩

Evet sadece bende sıkıntı canım. 0.3tu amh bu 4.denemem. diğer 3 denememi başka yerlerde yaptım hep olumsuzdu. 4. Denemem de Hulusi hocayi buldum 3 donmuş embriyom var şuan güya ptesi transfer hazırlıklarına baslayacaktik ama malûm durumlardan dolayı baslamayacak maalesef

diğerlerini nerede yaptrdın:KK5:?

Aaa merhaba canım 🤗 hatırladım seni♥
Hiç belli olmaz umudunu yüksek tut, çünkü bugün biri mesaj attı bana ınstagram'dan , bir tüp Bebek denemiş negatif ,iki ameliyat olmuş tekrar etmiş kistleri, ameliyat sonrası hsg de tüpleri şişmiş üç kez de ondan ameliyat olmuş, ikinci tüp Bebek te geçici menopoz iki embryo transfer edilmiş bir erkek iki kız tutmuş herşey olabiliyor sen sadece İnan canım ❤
Hayırlısını diliyorum canım hepimiz için inşallah tez vakitte kucaklarimiz dolsun🤰

Evet sadece bende sıkıntı canım. 0.3tu amh bu 4.denemem. diğer 3 denememi başka yerlerde yaptım hep olumsuzdu. 4. Denemem de Hulusi hocayi buldum 3 donmuş embriyom var şuan güya ptesi transfer hazırlıklarına baslayacaktik ama malûm durumlardan dolayı baslamayacak maalesef

canım peki tüm görüşmeleri kendisi mi yapıyor? yumurta toplama ve transfer vs hepsi. o yacak değil mi?

bazı yerlerde baskası yapıyor yazmıslar

kızlar merhaba,

ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.

eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.

Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.

Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?

Deneyimlerinizi anlatır mısınız? :KK200:
Recai hoca erkek infertilitesi nde iyi, Hulusi hoca kadın infertilitesi nde

Back